Schmitt Pál volt köztársasági elnök az életkora miatt nem pályázhat az önállósult Testnevelési Egyetem (TE) rektori posztjára - írta az Index.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Csak az életkora miatt nem lehet rektor? Amúgy az esze megvan hozzá? Én tök idiótának nézem, mondjuk attól még lehet rektor is ebben a szellemi véderőben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@pbalage: Persze, ha van annyi eszük. De már annyiszor alul múlták magukat. Ha nincs a fenekük alatt bársony szék egyszerűen nem tudnak lenyugodni.
pbalage
@human: ez az ürge szerintem már lenyugodott, egyébként is ambíciómentes, a síkhülye kategóriában jól érzi magát, így egyre jobban teljesít.
esdi
No, ilyen apróság, mint az életkor igazán nem állítaná meg őket. Van csókosabb, akadt kifogás. Esetleg lehetne több rektor. Akár tíz is.
human
@esdi: Ja. Például kitalálják a díszrektori státuszt, ami azt jelenti, hogy semmit nem kell csinálni, csak havonta dőlnek a százezrek.
Boszi27
@Dr. Felipe: Az idiótizmus alapfeltétel mostanság,+vastagbőr.
Toby
Nem lehet rektor a mipalink ?
Nem baj ! Majd jó nemzeti magyar szokás szerint hirtelen dandártábornok lesz a HM-ben, meg állam-állam-államtitkár, s ez háromszoros fizetést jelent !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.