Balog Zoltánnak nem kell magyarázkodnia a roma holokauszttal kapcsolatos kijelentése miatt, mert már régóta foglalkozik a témával és sokan kiálltak mellette - ezt válaszolta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrás Minisztérium parlamenti államtitkára Korózs Lajos írásbeli kérdésére.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Azonban a Cöf kiállását még meg kell támogatnia a szellemi honvédelemnek, valamint a Birkamenetnek is és akkor tuti, hogy nem holokauszttagadó Balog Emmi !
volvós
Bence, Te kicsi szivárványoska ministráns !!!
Nem kellene a nyelvedet kezelni valamilyen
fertötlenitöszerrel ???
joopapa
Ha a cöf kiáll a Balog mellett akkor tényleg nem holokauszt tagadó, ha a bíróság is kimondta akkor meg aztán tényleg nem:-))) De azt tudjuk hogy a cöf mennyire függ a fityesztől vagy inkább a tőle kapott lóvétól, a bíróság meg talán nem teljesen független! Lehet hogy a Balog nem holokauszt tagadó,de amit mondott az nem igaz vagyis hazudott!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.