Fantasztikus sikertörténetnek nevezete Schmidt Mária történész, a Terror Háza főigazgatója az 1989-ben Kelet- és Közép-Európában történteket egy budapesti pódiumbeszélgetésen pénteken, ugyanakkor hangsúlyozta: a szabadság felelősség, amellyel tudni kell élni. A történész arról is beszélt, hogy az őszi önkormányzatok után az ellenzék végleg megsemmisül.

Forrás: Válasz.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grafix69
Nem tudom ki hogyan van vele de ez nekem megint a Nemzeti Szocialista párt előre menetelét mutatja ami már 1931 ben megkezdődött Németországban. Teljesen azonos vonalon operálnak , még ha ez nem is tetszik , mármint a hasonlat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Ez a rablóbanda beszél kifosztástól ?
joopapa
@m.macskosz: Engem is dühít mikor egy ilyen felkapaszkodott milliárdos osztja az észt onnan fentről! Azt ezek elfelejtik hogy volt egy világ válság az előző kormánynál, hogy jól vagy rosszul kormányoztak az egy más kérdés(nem valami fényesen de ezeknél jobban szerintem)! De szerintem ha most átvenné a hatalmat egy új kormány, nem egypár csontváz kerülnének elő a szekrényből, egy egész temetőnyi csontváz!
Január
Anno Horn Gyula, ha nagyon akarta volna, akkor a Fidesz ma nem lenne sehol, ezt miért felejtik el, mert Hornnak az ellenzék nem ellenség volt.
A Fidesznek az ellenzék az ellenség, akiket meg kell semmisíteni, nekik nincs szükségük kontroollra...
Aztán ellenzék nélkül bizony csak diktatúra van és nem demokrácia, ezt éppen neki kellene a legjobban tudnia ott a "Terror"-ban.
Grafix69
Nem tudom ki hogyan van vele de ez nekem megint a Nemzeti Szocialista párt előre menetelét mutatja ami már 1931 ben megkezdődött Németországban. Teljesen azonos vonalon operálnak , még ha ez nem is tetszik , mármint a hasonlat.
nemkati
"1956-ban a magyar nemzet megmutatta, hogy a szabadságot mindennél fontosabban tartja, és az 1989-es év is erről szólt "

Erre csak azt tudom mondani: így van. És hogy minél rosszabb, annál jobb. Mert újra eljön a nap, amikor betelik a pohár.
Dr. Felipe
Ez bizony valós veszély hogy az ellenzék végleg megsemmisül és nem marad más csak az állami fideSS terror.
Majd mariska néni a fideSS terroristáknak is nyithat egy külön termet, a jövő generációinak, ha lesz még jövő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.