Közpénzből saját párttársától rendelt krumplit a rászorulóknak több mint 15 millió forintért Ughy Attila pestszentlőrinci fideszes polgármester két éve - számolt be az RTL klub.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Fidesz szavazókat kérdezném meg erre adtak-e a felhatalmazást? Adott-e bármelyikük felhatalmazást ilyen korrupt pénzosztásra a haveroknak? Mert ha nem akkor tessék háborogni. Elvégre is át lettetek baszva...
tivoli
@Vasárnapiiskolás: @Hellcat: Kedves barátaim. Önök miről beszélnek? Milyen korrupt pénzosztásról?
Rászorulóknak rendeltek krumplit, a rászorulók kapták meg a krumplit, a rászorulók ették meg a krumplit.
Hol itt a probléma? Hogy ki volt a készfizető és ki volt a szállító, szerintem nem releváns. Úgy tűnik, hogy egy jó ügynek látszó akcióból is lehet hatalmas szarhegyet kerekíteni.
Hellcat
@tivoli: Kíváncsi lennék mennyit ért az a 160 tonna krumpli...a nyakamat rá hogy kevesebb mint 15 milliót...Jótékonykodás mögé rejtett pénztalicskázás...
tivoli
@Hellcat: ma, 22:11
Nem mindegy az neked?
szandokan
@tivoli: Nem mindegy neki. A lényeg számára, hogy a Fidesz csinálta. Az, hogy a rászorulóknak adták a krumplit, innentől kezdve lényegtelen. Lehessen egy jót Fideszezni, más nem számít.
szandokan
@Hellcat: Én kifejezetten örülök az ilyen híreknek, mert a közpénzbe én is adok nem keveset, és most annak egy részéből a rászorulók kaptak élelmet. Nem lehetne néha egy kis pozitivitást is mutatni?
szandokan
@Vasárnapiiskolás: Nem vagy normális, bár ezt már megszokhattuk...
Hellcat
@tivoli: @szandokan: A fideszes mutyi az jó mutyi igaz? A fideszes lopás az jó...a fideszes komcsi az is jó...lehet ám nektek magyarázni. Magától egyik patkány fideszes politikusnak se jutott volna eszébe a rászorulókat támogatni közpénzből...ha már jut belőle nekik is pár millió akkor persze más a helyzet...akkor kurva nagy jótét lelkek lesznek egyből. Ha nektek ez tetszik...hát ámen...ti dolgotok.
human
Mos sajnáljátok azt a 15 milliót a képviselő úrtól? ... akarom mondani a szegényektől? Khhhm
human
Akkor említsük meg ezt is: "Vidéki cigányok hoztak adományt - egy tonna, saját termesztésű zöldséget - budapesti rászorulóknak."
www.hir24.hu/belfold/2013/12/25/csodat-tettek-a-cserdi-ciganyok-budapesten/
soljanka
Ezeréves sztori. Sajna a zellenzék akkor is mással volt elfoglalva. Itt dohogtak páran a pártházakban meg azon tanakodtak - szokás szerint-, hogy milyen eszközzel lehet szo rosabban fogni a széküket.
Az ilyen esetekre ugrani kellene nekik, világraszóló botránnyal.
Ha meg kiderül, hogy mégsenem úgy volt, akkor az már úgysem számít.

Gondolom ezt két éve ott mindenki tudja. Ettől még nem fognak az ellenzékre szavazni.
szandokan
@Hellcat: Te mindenben csak mutyit látsz, ha a Fideszről van szó. Kezeltetni kellene magadat...
Hellcat
@szandokan: Nektek meg gyuresz fóbiátok van. Nehogy azt hidd a többi párttal elnézőbb vagyok...csak egyszerűen róluk nincs hír...a baloldal szétesett a jobbik meg olyan mintha nem csinálna semmit...érdekes módon a legtöbb hír fidesz mutyizásokról szól vagy lejárató fidesz propaganda. Azt ne mondjad már nekem szandokan, hogy még mindig teljes szívvel lélekkel támogatod őket...mindennel egyet értesz amit csinálnak. lehet a te érdekeidet kiszolgálják, de a többségét nem...a tények pedig magukért beszélnek.
Vasárnapiiskolás
@tivoli: Milyen korrupció???Máshol nem lehetett kumpikát venni,csak a beltenyészettől.
Vasárnapiiskolás
@szandokan: nem vettem volna a szívemre ha sokk-ként ér az állapotom.Töröld meg a szádat mert csokis:)
szandokan
@Vasárnapiiskolás: Nahát, te látsz a monitoron keresztül? Éppen most nyomtam be egy Lindt mousse krémes csokit. Még mindig nyalogatom a számat...:-)
szandokan
@Hellcat: Nekem nincs gyuresz fóbiám, már bocs.
Hellcat
@szandokan: Dehogynincs. Minden hű fideszesnek van. Láttalak már téged itt elküldeni embereket a picsába mert nem egyezett a véleményetek. Szóval szerintem ezt a vitát le is zárhatjuk.
Szimba
@Hellcat: A bunkó fidesz szavazó olvassa ezt? Nem nézi az m1-t, echo tv-t stb.
Szimba
@tivoli: Ja, miért nem baloldalitól rendelte azt a krumplit? Mit kért érte cserébe?
Szimba
@szandokan: örülj vazze, saját párttársától rendelte 15 milláért. Fideszes ott segít, ahol tud. Magának és párttársának.
Szimba
@szandokan: Nem csak látjuk, az is. Mutyi minden megmozdulásukban, intézkedésükben. És olyanok mint te, be is nyalják.
mariaberta
Azért az érdekelne, ha ugyanezt bármelyik baloldali csinálja, mit kapnak erkölcsös fideszesektől, hiszen emlékszem, mikor kiosztottak egy tál ételt, micsoda felhördülés volt tisztességes fideszeseink részéről.
Működik az "amit szabad Jupiternek ..." igaz?
tivoli
@Hellcat: tegnap, 07:49
Miért kell mindig elragadtatni magad, ha fideszesekről van szó? Objektíve nem tudod nézni a helyzetet? Krumplit vettek a rászorulóknak és pont. Mindegy, hogy ki és mennyiért.
tivoli
@Vasárnapiiskolás: tegnap, 18:38
Csak ne lenne az az örökös gyanakvás. :-))
Hellcat
@tivoli: Árvíz idején és a vörösiszap katasztrófa után is gyűjtöttek a rászorulóknak...a pénz nemigazán ért oda egyik esetben sem...
tivoli
@Szimba: tegnap, 22:04
Tudod, az úgy szok lenni, hogy szívesebben veszek én is ismerős helyről portékát. Ha a szomszédom nagyban termel és jó minőséget, mért mennék ki a piacra, vagy mért keressek újsághirdetés alapján krumplis gazdát?
És miért érdekes, hogy esetleg haverom az illető? Te is inkább a haveroddal üzletelsz mint egy vadidegennel, nem igaz?
tivoli
@Hellcat: ma, 09:45
Vörösiszap = krumpli? Nem hiszem.
tivoli
@Vasárnapiiskolás: ma, 09:53
Mindig az az összeesküvéselmélet. Jobbról is, balról is. Lehet úgy élni, hogy egy olyan értelmes gondolatunk is legyen, ami nem a pártokról szól? Hidd el, lehet!
Hellcat
@tivoli: Nemigazán jött át látom. Mind1 hagyjuk is. Te így látod én meg amúgy.
tivoli
@Hellcat: ma, 10:02
Te mit látsz, amit én nem? Vagy mit látok, amit te nem?
Hellcat
@tivoli: Te a jótét cselekedetet látod én meg a mutyit. Nem vagyunk egyformák :)
tivoli
@Hellcat: ma, 11:24
Én úgy vagyok vele, hogy mit érdekel engem, hogy oldják meg a problémákat, csak a végeredmény meg a jó szándék a fontos.
Hellcat
@tivoli: A gondom nekem az, hogy a fideszben nincs jó szándék a végeredmények pedig borzalmasak...
szandokan
@mariaberta: Nem hinném, hogy bárki is basztatná a baloldalt ilyesmiért. Ha a Blaha Lujza téri ételosztásra gondoltál, annak valóban voltak politikai hátsó szándékai, elvégre azt úgy szervezték azok, akik nem igazán a szegényebb rétegből kerültek ki. Ott nem igazán a szegények ételhez juttatása volt az elsődleges cél.
szandokan
@Hellcat: Mit tett veled ez az aljas Fidesz? Veled kapcsolatban már csak arra tudok gondolni, hogy személyes sérelem érhetett. Szerintem ha felemelnék a minimálbért nettó 500 ezerre, te még a mögött is a mutyit taglalnád...:-)
szandokan
@tivoli: A jó szándék is csak akkor valódi, ha nem a Fidesz csinálja...:-)
Hellcat
@szandokan: Kötelező az, hogy ártsanak nekem ahhoz hogy ne kedveljem őket? A hazug arrogáns pökhendi propagandájuk na az rohadtul nem tetszik. Ez a más szemében a szálkát stílus...Egyszerűen nem bírom a sunyi patkány politikusokat. Ők meg aztán ott vannak mindenhol de a legalja köpönyegforgatók a fideszben ülnek. Nézd meg a Hoffman Rózsa is addig védte csak a kliket amíg az élén állt most meg már köpköd rá... A szocikkal már foglalkozni sem érdemes hiszen eltűntek a süllyesztőben, a jobbik meg éppen nem csinál semmit, csak csendben néz. Amit pedig még nem szeretek a fideszben az az agymosott rajongótábora. A csőlátó vitaképtelen barmok (tisztelet a kivételnek, nem az összes fidesz szavazó ilyen). A fidesz és a munkássága ennek az országnak a hóhéra majd meglátod. Egy szépen kiépített maffiahálózat.
tivoli
@Hellcat: ma, 12:11
Szerinted kiben van jó szándék mostanság? Talán a baloldalban,? az ellenzékben,? akik legfőbb gondja, hogy ki milyen poziciót kapjon?
Hellcat
@tivoli: Dehogy van...Magyarországon jelenleg a parlamentben senki nem azért ül, hogy neked vagy nekem jobb legyen...nincs olyan csoport akire rábíznám az országot...mivel a nép eddig is tűrte a parazita mutyizásokat az új csoport se csinálna mást...ekkora fizetésekért szarnak ezek rád meg rám...csak nekik legyen jó...Ha mondjuk a politikusi fizetés az előző évi átlagkereset lenne minden évben...na akkor talán olyan ember menne oda aki akar is valamit tenni...és nem zsebre. A politikusok embereket képviselnek...követendő példát kéne mutatniuk...ezek meg halomra lopják magukat büntetlenül. Nem kéne ezeknek mentelmi jog se...Nem vagyok mindentudó...nem tudom a megoldást se...de komolyan mondom a fidesznél még a szocikat is alulmúlja.
tivoli
@Hellcat: ma, 12:56
Na ugye, hogy világosan látsz!
Én azért nem szidom, vagy pártolom egyiket sem, mert egyik se az én érdekem képviseli, vagy különb a másiknál, s ha én az idegtől agyvérzést kapok és még néhány kommentelő társam is, akkor sem fog semmi sem változni.
Hellcat
@tivoli: Én csak reménykedek abban, hogy felnyílik a fideszes csőlátók szeme. Nekik kell megmutatni a leginkább, hogy ezek se jobbak...legalább ne kétharmaddal lennének bent már az egy kicsit rákényszerítené őket a közös munkára...de így tejhatalommal esélytelen az egész.
tivoli
@Hellcat: ma, 13:13
Hát igen. az a 2/3 sok mindenre jogosít. Mondtam én a tavasszal, hogy bárkire, csak ne legyen meg ennyi a fidesznek. Bár az is igaz, hogy akármekkora is a képviseletük, az ellenzék nulla. Azok csak politikusok akarnak maradni jó pénzért, ha nincs határozati képesség, nincs felelősség. Gyakorlatilag mindent a fidesz intéz, nincs konstruktív ellenzék.
Hellcat
@tivoli: Hát figyelj...leépült az ellenzék...lejáratta a fideszes propaganda...lejáratták magukat is a jobbik meg kussban ül. Ha volt is felszólalásuk a fidesz annyit válaszolt pökhendi módon, hogy " a bukott baloldal inkább ne pofázzon"...semmire nem adott a fidesz értelmes választ. Így nincs értelme az egésznek.
tivoli
@Hellcat: Távol álljon tőlem, hogy a fideszt ajnározzam, de az ellenzék tényleg "bukott baloldal". Nincs egy konkrét alternatíva a részükről.
szandokan
@tivoli: És ennek a mostani baloldalnak nem is lesz. 2018 - ban simán nyerni fog ismét a Fidesz.
tivoli
@szandokan: ma, 19:43
Az könnyen lehet, sőt minél inkább telik az idő, annál biztosabb.
szandokan
@Szimba: Te adnál a saját pénzedből 15 milliót a rászorultaknak? Majd akkor bírálj, ha igen.
Szimba
@szandokan: Itt a fidesz tagról rendelésen volt a hangsúly. Megpályáztatta, ki adja olcsóbban, amiből jótékonykodhat?
Szimba
@szandokan: Tudod, az a közpénz az enyém és a tied is.
szandokan
@Szimba: Persze, hogy tudom. Én örülök annak, hogy erre költötték ezt a 15 milliót. Én magánszemélyként ennek kb. a tizedét szoktam évente jótékonykodásra fordítani, 5 gyerek mellett, azért az sem kevés ám.
Szimba
@szandokan: Igen örvendetes a tett, de megismétlem: Itt a fidesz tagról rendelésen volt a hangsúly. Megpályáztatta, ki adja olcsóbban, amiből jótékonykodhat? "Én magánszemélyként ennek kb. a tizedét szoktam évente jótékonykodásra fordítani, 5 gyerek mellett, azért az sem kevés ám. " Leírhatod az adódból. Ugye?
szandokan
@Szimba: Nem látom értelmét a veled való vitának. Én azt a pénzt akár meg is tarthatnám, de nem teszem. Nevetséges ez a leírhatod az adóból szöveg.
Szimba
@szandokan: "Nevetséges ez a leírhatod az adóból szöveg". Miért? Nem így van?
tivoli
@Szimba: ma, 20:29
Mi nem közpénzből?
szandokan
@Szimba: Látom, nem igazán érted. Azt az évi 1,5 milliót meg is tarthatnám. Leírjam nagybetűkkel is?
Hellcat
@tivoli: A vicc az hogy a fidesz is bukott...3x...ugyan olyan ganédomb mint a baloldal...sőt szerintem még nagyobb is. Ezt viszont reggelig tudnám írni, hogy miért szóval ebbe inkább nem mennék bele. :)
Yoda69
@szandokan: tegnap, 12:17-re
Ott barki etelhez juthatott, nem volt megkulonboztetes mint a fidesz eseteben.
De nem is ez a lenyeg. Ott nem kozpenzt pazaroltak, hanem partpenzt nagy kulonbseg.
A fideszes eset azert is gusztustalan, mert egyrest kozpenzt hasznaltak, es azt egy masik partarsnak adtak oda krumpliert, amit aztan szetosztottak a csakis fidesz szimpatizansok kozott. Na ez az undorito. Remelem erted.
tivoli
@Szimba: tegnap, 20:43
Tudod te, hogy mi az a közpénz? Olyan intézmények fenntartására fordítják amely a köz érdekében működik. Tehát nem az enyém, nem a tied, hanem mindenkié, akinek szüksége van az állam közreműködésére.
tivoli
@Yoda69: ma, 05:09
Ugyan, hagyd el magad. Ha a baloldalt dicsérnéd ilyen vehemenciával a veled egy véleményen levőkkel, a libsik már régen nyertek volna. Ne valami ellen kampányolj, hanem valami mellet. Mond azt, hogy milyen szépek és jók a te favoritjaid, milyen hatékonyak, mennyit jótékonykodnak, hogy gázsi nélkül harcolnak a közért, vakon haladnak egyetlen kitűzött céljuk felé, hogy a haza újra méltó legyen régi nagy híréhez, a polgárai jólétben békében élhessenek. ésatöbbi, ésatöbbi...
szandokan
@Yoda69: Minden rászoruló, aki krumplit kapott, Fidesz szimpatizáns volt? Ezt hogyan állapítottad meg onnan kintről?
Yoda69
@szandokan: Mit gondolsz mire fel listaztak az embereket?
A fideSS tudja mindkirol melyik partot szimpatizalja. Erre voltak jok az levelezesek. Aki visszakuldte kapot egy zold pontot, aki nem az egy pirosat, es tovabb csekkeltek, amik be nem feketult, vagy zoldult ne adj isten.
Yoda69
@tivoli: Nem ellene es mellette kapanyolok, csupan osszehasonlitottam a ket adomanyozast.
A fideSSest kozpenzbol a parthavernak, es az MSZP-st sajat penzbol a valoban raszoruloknak.
tivoli
@Yoda69: ma, 11:30
Nem tudom ennek pontos menetét, de nem feltételezem, hogy itt csak jó, ott csak rossz emberek vannak. Ez demagógia lenne!
Szimba
@szandokan: @szandokan: Én nagyon is értem. Meg is tarthatod, csak több adót fizetnél, még mindig így jársz jobban. Sokan csinálják.
bundi
@szandokan: "Te adnál a saját pénzedből 15 milliót a rászorultaknak? Majd akkor bírálj, ha igen."
" Én magánszemélyként ennek kb. a tizedét szoktam évente jótékonykodásra fordítani, 5 gyerek mellett, azért az sem kevés ám."
esetleg számla róla? mert addig kamu ez az önreklám...de legyen...
ok...
tehát mondjuk legyen egy alföldi város...mondjuk vásárhely...odamegy bajnai, vagy gyurcsány, vagy bárki más felvesz az állami keretből mondjuk 20-30-50 vagy 100 milliót, vesz egy ismerősüktől (természetesen baloldali szimpatizánstól) élelmiszert, tankönyvet, vagy bármit...esetleg kifizeti állami keretből az ottani hitelesek tartozását és megígéri, ha rájuk szavaznak, akkor még többet kapnak...az isaurán felnevelt tanyasi értelmiség meg már megy is utánuk...te ezt szó nélkül hagynád?
@tivoli: éls ezt tőled is kérdem...
"Tudod te, hogy mi az a közpénz? Olyan intézmények fenntartására fordítják amely a köz érdekében működik. Tehát nem az enyém, nem a tied, hanem mindenkié, akinek szüksége van az állam közreműködésére."
mert tudod a közpénz nem önreklámra való...
Szimba
@tivoli: KÖZPÉNZ: olyan javak összessége, amellyel az állampolgárok közvetlenül, vagy közvetve (szervezeteken keresztül) bocsátanak közösségük rendelkezésére, és amelynek kezeléséről, költéséről, ellenőrzéséről az állam gondoskodik. Tehát az én és a te pénzed.
tivoli
@Szimba: ma, 19:44
Az a mienk amit megettünk, mert azt mát nem vehetik el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.