Lefordítottuk, mit jelentettek a fideszes politikus szavai. " Emberek, megszívjátok, ha valahol az ellenzék nyer. "

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
@Levendula: Nálunk meg csak egy fideSS es köcsög indul polgármesternek, ellenjelölt nincs is. Akkor rá szavazzunk? NEM!

A fideSSes rohadékok mindenhol elhintették hogy csak azok a települések kapnak forrást ahol fideSSes lesz a polgármester. Ez bizony tragikusan szomorú hogy ide süllyedt az ország.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nil
Vagy nem.
Mert az is előfordulhat hogy a szivatásnak az lesz a vége hogy a világ nem a magyar nép hanem a fideszes politika ellen fordul - itt lenne az ideje
kamazuka
A mi kis falunkban Évtizedek óta a szekfű volt sava borsa mindennek.Sajnos a narancsos forradalmárok soraiban nem szerencsés emberkék indultak.a hiteltelenségük nem a devizás gondolat sorban keresendő.Most sem lesz másképpen,mert a településen az ember érték.Az a narancsos hatalomra vágyó,mely a köz vagyonával munkát vállal,és annak keletező bevételeivel nem hozakodott elő,és sajátjaként használja,felénk egy hiteltelen ember.De mi szeretjük őt,mert a zsiványt ismerni megnyugtató dolog.Hogy a törvény futni hagyja,az meg 2/3-os sajátosság.
Hogy fenyegetve éreznék magunkat?Nem hinném.A faluban egyszer volt licselés,és az se politikai nézetből,hanem a tolvajt verték végig az utcán.De ez régi történet.
Jó magam,bigott fideszesként is kötelességemnek érzem,hogy a Szekfüves emberkére adjam a jóváhagyásom.Ott,ahol pedig az igazi lakcímem szerint voksolok majd,a tök mindegy kategória érvényesül.Egy zsivány mint,az pedig tuti!
human
Érdekes. Pedig ha Gulyás megnézi a kormány és Brüsszel viszonyát, hát nem az a viselkedés olvasható ki belőle, amit ő megkövetel egy várostól. És mégis kapjuk az EU támogatást. Akkor hogy is van ez? Mégis működhet a világ ha más is a véleményünk? Igen, de csak európai szellemmel és nem ázsiai diktatúrával.
Következésképpen ezzel a nyilatkozattal és a többi hasonlóval a fidesz kihúzta magát a demokratikus európai országok sorából.
Szimba
Arra mindenképpen lehet számítani, hogy ahol nem fideszes lesz a polgármester és a képvislőtestület, ott nem fog csordogálni a lé.
Levendula
Nálunk az egyik körzetben az mszp színeiben olyan 36 éves hapsi indul, akinek a szülei kocsmárosként tengetik szürke hétköznapjaikat, a hapsi soha soha életében nem dolgozott sehol sem, az érettségije is nagy nehezen lett meg.
Akkor rá szavazzunk??? NEM!
Dr. Felipe
@Levendula: Nálunk meg csak egy fideSS es köcsög indul polgármesternek, ellenjelölt nincs is. Akkor rá szavazzunk? NEM!

A fideSSes rohadékok mindenhol elhintették hogy csak azok a települések kapnak forrást ahol fideSSes lesz a polgármester. Ez bizony tragikusan szomorú hogy ide süllyedt az ország.
Toby
Csak az ismert és szokásos fidesznyik metodika. Szabad ország - szabad választás, de ha nem a Fidesz, akkor lócici. Mert nincs ingyen ebéd ! Azaz nem mindenkinek van !

Egy az ország - egy a zászló - egy...büdös vas sincs, ha nem a Fidesz !
Mégis mire várunk ? Mikor óhajtunk a koszos torkuknak ugrani ?
joopapa
Ez a tahó nem az első aki fenyegetődzik, ha nem baráti polgi lesz akkor lé nem lesz!
human
Ez a lényeg: vastagbor.atlatszo.hu/2014/08/28/ughy-attila-kicsit-zsarolosan-kampanyol/
"A XVIII. kerület csak abban az esetben fejlődhet tovább ..."
A többit kitalálhatjátok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.