A 3-as metró teljes vonalán, vagyis Újpest-Központtól Kőbánya-Kispestig pótlóbuszok szállítják az utasokat, hatósági zárás miatt – olvasható a BKK hétfő reggel 5 óra előtt pár perccel kiadott közleményében.

Az első járat indulásától pótlóbuszok járnak a metró helyett. Az Index információi szerint, közveszélyes fenyegetés érkezett a BKK-hoz telefonon, ezért volt szükség a hatósági zárra, hogy átvizsgálhassák a metró terljes vonalát. A pótlóbuszok az éjszakai járatok megállóiban veszik fel az utasokat.

A BKK azt is jelezte közleményében, hogy a buszos pótlás ilyen kiterjedt útvonalon nem tudja helyetteseíteni a metró kapacitását.

A 4-es metró sem áll meg a Kálvinon a hatósági zár miatt.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mate03
@Csizmás Kond: Lehet hogy téged nem érint a metró!? De pár százezer munkába járó,embert nagyon is érint! Igaza van (horizontnak)! Inkább metró mint stadion
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
m.macskosz
"A BKK azt is jelezte közleményében, hogy a buszos pótlás ilyen kiterjedt útvonalon nem tudja helyetteseíteni a metró kapacitását. "
Az a sejtésem, pont azért épülnek a metrók világszerte, mert praktikusan jobb kapacitással és
főleg olcsóbban működik. Bubival is lehetne helyettesíteni, de az sem lenne túl praktikus. :)
Senara
"Megszögelik" aztán mehet tovább . Tarlós polgár süketel egy kicsit ... nem veszünk újat felújítunk , mert olcsóbb . Vitézy Dávid szaglószer kitisztítás után elmondja a 107 busz menetrendjét , csak úgy fejből
m.macskosz
A police.hu-n fél 6 előtt nem sokkal rövid közleményt tettek közzé, amelyben úgy fogalmaznak, hogy „telefonon érkezett bejelentés nyomán kezdték átvizsgálni a rendőrök a 3-as metró teljes vonalát”.
hvg.hu/cegauto.kozlekedes/20140929_leallt_a_3as_metro_az_egesz_vonalon
Dr plágium
@m.macskosz: A bubi ráadásul drága is...
Meine Ehre heisst Treue
@m.macskosz: Semmi gond, hiszen 2014-et írunk: a görkorcsolyától (és az egészséges gyaloglás is ott van) kezdve az űrsiklóig rengeteg eszköz létezik helyváltoztatásra.
Csizmás Kond
@Horizont: Mert az igaz...az is igaz, hogy ha sz a szocik maradtak volna a polcon most két metró állna.
Amúgy a stadion és a metró két külön szemlélet, egyik országos a másik városi...
Csizmás Kond
@Horizont: nagyon megszoktátok a többesszámot...csak az a tiéd ami a kezedben van vagy az sem.
Amit adóba más kifejezéssel bérbe fizetsz az nem a tiéd, hanem azé akinek fizeted.
Nem vagyok stadionigényes sőt a metrót előbbre tartanám, ha nem tudnám, hogy ha kell ott tönnet ellopnak mint a stadionnál.
coni
Az egész BKV egy tragikomédia, de a döntéshozók honnan is tudhatnák, amikor azt se tudják hogy nyílik egy buszajtó.. Aki viszont nap mint nap BKV-val közlekedik annak ez egy második műszak.
Csizmás Kond
@Horizont: Régimódi gondolkodás...és főleg a felhatalmazás egy elég elcsépelt kifejezés...olyan fideszees...:)
Ha te bankbetétes vagy hányszor kérdzi meg a bankigazgató tőled, hogy a pénzedet hova fektetheti be ?
Csizmás Kond
@Horizont: A stadion is a tiéd a metró is az országház is...elméletben...:)
Amúgy miből gondolod, hogy az adódat a hármametró jevítására kellett volna fordítani...én például úgy gondolom, hogy nem érdekel a metró annál jobban valami olyan aminek közvetlen hasznát veszem.
mate03
@Csizmás Kond: Lehet hogy téged nem érint a metró!? De pár százezer munkába járó,embert nagyon is érint! Igaza van (horizontnak)! Inkább metró mint stadion
Csizmás Kond
@mate03: Szóval párszázezer metrózó nem ér annyit mint párszázezer sportrajongó ?
Jankó123
Majd jön egy kormányakárki, hoznak egy nemzetiszínű szalagot és kifeszítik elé, a szalagot átvágja a sajtófotósok és az M1, a Duna Tv, Hír Tv kamerái előtt!
Mond egy kis beszédet, zemútnyócévgyurcsánybajnaizik egyet! De, ha mi nem vónánk, akkor itt semmi se nem vóna, említené!
Probléma megoldva!
Elégedett bértapsolók sorfala között távozva elgondolkodik ha netán megint elromlik, majd újra átadom!
:-)))
Desischado
Ez várható volt, hogy be fog a metró dögleni. Ezzel kellene foglalkozni, - többek között - nem a stadionokkal.
És amit adóba befizetek, mióta a kormányé?!
mate03
@Csizmás Kond: A szöveg értelmezéssel ,valahogy nem boldogulsz !Hol van itt pár százezer foci rajongó?
mate03
@Csizmás Kond: Azt írtam hogy pár százezer munkába járó ,metrózó többet ér mint pár ezer foci őrült!
Yoda69
@Csizmás Kond: Hol van itt par szazezer focirajongo te agyalagyult?
A hetvegi rangadokon 6500 nezo volt 7 meccsen.
Az EB selejtezore meg ingyen szallitjak a nezoket, csak hogy ne kongjon az uressegtol szegyenszemre.
Az M3 eletveszelyes, naponta 700 ezer ember utazik rajta. Tudom ahol te elsz ott meg busz se jar, nemhogy metro, de azert nem kellene ennyire korlatolt baromnak lenned.
Csizmás Kond
@Yoda69: Ha azonosulnék veled bármilyen formában akkor én is ugyanolyan kertészákosi megynyilvánulásban kéne válaszoljak mid te ahogy tetted...
...csak annyit szeretnék a figyelmedben ajánlani, hogy a lemaradt intelligencia-hányadosod miatt felfoghatatlan stadionépítési és látogatottsági elképzelésed nagyon hiányos. Egy stadiont nem csak azért építenek, hogy a tökmagköpködők teleszemetelhessék a helyet, hanem leginkább azért, hogy legyen megfelelő körülmény bizonyos sportok kiélésére...na de ez neked ...kcsaszindróma.
Csizmás Kond
@Horizont: ...dudálni...???...dudám nincs de ha furujálni akarsz abban segíthetek...:))
mate03
@Csizmás Kond: Körül néztem! És??!!
Yoda69
@Csizmás Kond: Joember, van fogalmad rola hogy mennyi koncertet kellene rendezni 1 stadionban, hogy legalabb az uzemeltetes megteruljon? Es akkor meg nem beszeltunk a beruhazas megteruleserol.
Egyenlore a focival sem tudjak megtolteni, tehat mind csak termeli a veszteseget. Persze ez a te tudatodig gondolom nem jut el. Neked kiadta a taho a jelszot: stadion epitest, es te ezt nyomod mint suket a csengot.
Ha meg evente rendeznek egy nagyobb sportesemenyt, az meg mindig nem fogja fedezni a koltsegeket. Az EB-bol is csak 4 meccset fognak nalunk jatszani, amire szamithatunk hogy megtelik a stadion.
Csizmás Kond
@mate03: Ilyen aki néz de nem lát.
...szerintem az embert nem a szokásai szerint kell értékelni (munkábajáró, fociőrült) ugyanis legtöbb esetben a kettő nem zárja ki egymást.
A stsdion a maga modján hoz hasznot a metró meg szintén. Az, hogy ki m3eliket használja semmi összefüggés a jövedelemhozás között.
Csizmás Kond
@Yoda69: Fogalmam az van és elképzelésem is arról, hogy a stadion eredetileg nem koncertszevezésre van építve hanem sportversenyek megszervezésére. Azt is tudom, hogy egy stadion akkor is tud pénzt termelni ha egyetlen nézője sincs az ott rendezett eseménynek,, ugyanis a fogadóirodákba (toto) rengeteg ember 1x2-zik annélkül, hogy nézné a meccset.
Hellcat
Szerintem ez a rendőri bejelentés dolog nagy kamu...egyszerűen szétesett csak ez a legjobb kifogás.
Knapp75
@Csizmás Kond: Elképesztő, hogy te beszélsz országos és városi szemléletről, mikor a stadionok konkrétan egy település, azon belül is egy csapat számára jelentenek előnyt (anyagilag főleg a klub tulajdonosainak), miközben a főváros közlekedési infrastruktúrája az egész országnak termeli a pénzt!

A sok eszeddel elég a BKV napi jegybevételét összehasonlítanod a Felcsút FC éves jegybevételével! ;)

Egyébként meg totózni akkor is lehet, ha libalegelőn játsszák le az adott meccset, te nagyon okos!
Az meg, hogy egy stadiont azért építenek, "hogy legyen megfelelő körülmény bizonyos sportok kiélésére" (sic), mégis mit takar? :D
A futballpályákat kifejezetten focimeccsekhez építik, még véletlenül sincs körülötte atlétika pálya, de ping-pongozni sem szoktak benne. Ezt te tudtad?

Arról is tájékoztatlak, hogy a stadion az élsportnak (az első csapat meccsei számára) épül, azért van a csapatoknak edzőpályája is, hogy kíméljék a gyepszőnyeget és bizony ezért van, hogy nem fogsz rajta sűrűn önfeledten focizó lurkókat látni! ;)
Persze aki beszopta, hogy a stadionoknak bármi köze is van a tömegsporthoz, azon nem lehet segíteni.
mate03
@Csizmás Kond: Köszönöm! Kurvára megnyugtattál.
Csizmás Kond
@Knapp75: a sok eszemmel ?...neked mennyi van ha egy ma nyilt stadion jövedelmét kezded összehasonlítani egy több évtízedes közlekedési vállaltéval ?
Libalegelőn is lehet focizni csak azt nem hiszem, hogy jegyeznék a toton...ez sem a fogékonyságodat erősbíti...
...szerintem gőzöd sincs az egészhez...
Knapp75
@Csizmás Kond: Te nyomi, ha egy csapat egy év alatt 15-20 meccset játszik hazai pályán (az első évben és a huszadikban is), akkor szerinted mitől fog nőni a bevétel?
(a fenntartásra ugyanakkor egyre többet kell majd költeni)
Az egy napra/hónapra/évre jutó bevételt illetve profitot nyugodtan összehasonlíthatod, nem olyan bonyolult ám számolgatni: az átlagnézőszámot (vagy felőlem akár a maximális nézőszámot) beszorzod az átlagos jegyárral és a hazai meccsek számával.
Így megkapod, hogy pl. a felcsúti stadion egy év alatt 20, azaz húsz millió ft jegybevételt tud elérni. (ehhez jön a VIP-páholy, bár meglepődnék, ha ott bárki is fizetne...)

Persze egy teltházas Ákos koncerttel is elérhető ekkora bevétel, biztosan van rá igény. :)

Hja és IQ-bajnokom! Pont te állítod, hogy úgy is tud sportfogadás-bevételt termelni egy stadion, hogy nincs néző! Idézet tőled:

"egy stadion akkor is tud pénzt termelni ha egyetlen nézője sincs az ott rendezett eseménynek,, ugyanis a fogadóirodákba (toto) rengeteg ember 1x2-zik annélkül, hogy nézné a meccset."

Ha nem kell hozzá néző, akkor stadion sem, elég a libalegelő! ;)
Tudsz követni, bajnokom?
A tegnapi zárt kapus BL-meccs szerinted kikerült a fogadási kínálatból bárhol is?

Azt egyébként tudtad, hogy tavaly az NB1 csapatai 4 milliárd veszteséget hoztak össze? Ha nem tömik őket állami pénzekkel, akkor ez 8 milliárd lett volna...
Most majd ehhez jön a stadionfenntartás költsége, miközben a nézőszám átlag 3000 alatt van és csökkenő tendenciát mutat.
A kiadásaik több, mint 40%-át állami forrásokból fedezték. Taps!

(ne haragudj, hogy számokkal fárasztottalak!)
Knapp75
@Csizmás Kond: Egyébként egy "ma nyílt" stadion bevételeit tényleg csalóka vizsgálni, mert a szurkolók eleinte az átlagnál nagyobb számban jelennek meg, ráadásul a fenntartásra sem kell egyből annyit költeni.
Szóval ha összehasonlításban gondolkozol, érdemes a nyitómeccs nézőszámával hazudnod a költségtervet! ;)
Csizmás Kond
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Knapp75
@Csizmás Kond: És azért épít stadionokat az állam, hogy a fogadást támogassa? :D
Elképesztő, hogy az erőlködésed mekkora ostobaságokat szül!

A meccseknek nem lesz nagyobb tétje attól még, hogy szebb stadionban játsszák le...
(és ha a sz@rra masnit kötsz, az még sz@r marad)
A legutóbbi Felcsút meccsen is tök mindegy volt az eredmény, de lehetett rajta keresni, mert a "félidőben a Dunaújváros vezet, majd a Felcsút nyer" kimenetelre 29-es szorzót adtak a legjobb irodák és képzeld, félidei 0:2 után 3:2 lett a végeredmény! :)

Ebből aztán biztosan sokat profitált az állam és nem az ügyeskedő játékosok és a fociból élő slepp keresett rajta! ;)

Azt egyébként tudod, hogy az európai top csapatoknak mennyi a nézőszáma és jegybevétele?
Ahol van néző, ott lehet reális jegyárakat elkérni, ott van a vendéglátóipari egységekben forgalom és ott van ajándéktárgy értékesítés.
Szóval egy stadion fenntartása lehet jó üzlet is, bár köszönöm, hogy elismerted: Magyarországon nem az.
Knapp75
Kondás Csizm "fejlődése":

"Amúgy a stadion és a metró két külön szemlélet, egyik országos a másik városi..."
szeptember 29., 19:21

"Szóval párszázezer metrózó nem ér annyit mint párszázezer sportrajongó ?"
szeptember 29., 20:44

"felfoghatatlan stadionépítési és látogatottsági elképzelésed nagyon hiányos. Egy stadiont nem csak azért építenek, hogy a tökmagköpködők teleszemetelhessék a helyet, hanem leginkább azért, hogy legyen megfelelő körülmény bizonyos sportok kiélésére..." tegnap, 17:52

"A stsdion a maga modján hoz hasznot a metró meg szintén."
ma, 08:28

"Azt is tudom, hogy egy stadion akkor is tud pénzt termelni ha egyetlen nézője sincs az ott rendezett eseménynek,, ugyanis a fogadóirodákba (toto) rengeteg ember 1x2-zik annélkül, hogy nézné a meccset."
ma, 08:34

"A stadion, a díszes stadion azért kell mert az igények a fociban is ugyanúgy nőnek mint máshol. A meccseknek pedig tétje van, ma a foci a második tőzsde, ahová csak azért építenek lelátot, hogy élőben is lehessen követni viszont nézőtér nélkül még jövedelmezőbb lenne ugyanis annak fenntartása akár többe ie kerülhet mint a pályáé. Ma a focit a fogadásért játszák nem azért, hogy annyi rendőri názőt fizessenek mint szurkolót...szóval akkor nyomizz ha mindezt fel tudod fogni."
ma, 18:01

:)
Egész gyorsan eljutottunk a "sok százezer sportrajongótól" és a "maga módján hoz hasznot" kijelentésektől a "Néző nélkül is tud pénzt termelni" illetve a "nézőtér nélkül még jövedelmezőbb lenne" megállapításokig.

Már csak az a kérdés, hogy mikor jut el a tudatodig, hogy ha tényleg nem a meccsre látogató emberek miatt épült, akkor vajon miért kellett ennyi pénzt rászánni? ;)
Csizmás Kond
@Knapp75: A meccsnek nem lesz nagyobb tétje viszont ez érzékeny focisták nem fognak egy libafossal telített gyepen játszani csak azért mert neked nem tetszik a költekezés...tudod ilyen a világ te a te munkahelyeden köveyeled meg a komfortot ők az övéken...
A profit...próbáld megérteni, az nem attól számít, hogy ki nyert, hanem attól hogy hányan fogadtak az ellenkezőjére...szerte a világon...a jegyár meg lószar...arra sem elég hogy kitakarítsák és renbetegyék az örjöngők után a lelátót.
...és hogy többet ne értetlenkedj minden fogadóiroda adót fizet a bevétele után...milliók fogadnak akik azt sem tudják hol van Debrecen vagy Budapest de a csapataikra fogadnak...
Knapp75
@Csizmás Kond: Magyarországon hány fogadóiroda fizet adót, te szerencsétlen?
Ha a magyar állam nem épít új stadiont, akkor a régiben a játékosok nem hajlandóak pályára lépni?? :D
Vagy a fogadók nem hajlandóak fogadni? :DD
Folytasd még!

Ez egyébként a 3. rossz tipped: először arra tettél, hogy a sportrajongó százezrek miatt épültek a stadionok, aztán a sportfogadókra másztál át, most meg kiderül, hogy a focisták komfortérzete miatt kell új stadion! :D
(a stadion gyepe meg attól még nem feltétlenül van tele libafossal, hogy nem szántak rá 40 milliárdot az építményre. Gondolom meccset is sokat láttál életedben.)

Te tényleg ennyire sötét vagy? Állami alkalmazottak sem követelhetik meg közpénzből a "komfortot", a focisták meg igen? (miközben ők egy klub, azaz nem az állam "munkatársai")

Azt egyébként tudtad, hogy a "bundagyanús" meccsekre és "bizonyos" bajnokságokban a fogadóirodák csak sokkal alacsonyabb téteket fogadnak el a játékosoktól, mint a valóban téttel bíró eseményeken?
Esetleg tudod-e, hogy a magyar fogadóirodánál mennyi a maximum tét egy szelvényen?

Nem tűnik fel, hogy olyan területen okoskodsz, amihez fingod nincsen?
Nincs racionális indok a stadionok építésére, azért vagy nyomi, mert mégis képes vagy ez mellett érvelni.
Knapp75
Egyébként a Felcsút éves 20 milliós jegybevételéhez képest egy átlagos Bundesliga csapat csak a bajnoki meccsek jegybevételeiből egyetlen szezon alatt 15,3 millió euróhoz jut.
Az 4,7 milliárd forint.
(és a Bundesligában olcsóak a jegyek!)
Knapp75
@Csizmás Kond: Te meg olyan okos, hogy mutogatni kéne! :)
Azért nem semmi, hogy számok és tények ismerete nélkül milyen bátran kiállsz vitázni!

Szóval hány fogadóiroda fizet adót Magyarországon?
Miféle "komfortot" követelhet egy focista az államtól, mikor a klubja színeiben játszik?
Nézők nélkül hogyan termel profitot egy stadion?
Hogyan fog egy 1800 fős településen épült 3500 férőhelyes stadion valaha profitot termelni, ha az átlagnézőszáma 800?
Végeztél akármilyen jövedelmezőségi számítást is életedben?

Ha ezekre tudsz értelmes választ adni - nem kell nekem, elég magadnak - ráérsz akkor butáskodni! :)

Azért vagyok ilyen "kérlelhetetlen", mert nagyon unom, hogy a "hívők" beböfögnek baromságokat a fórumokra, aztán miután kiderül, hogy egyetlen érvük sincsen mellette, gyorsan terelni kezdenek. (másik témára ugranak, személyeskednek vagy elhúznak)
Csizmás Kond
@Knapp75: ...nemcsak süket vagy...!
- Magyarországon mindenki fogadóiroda adót fizet, mert minden hivatalos jövedelem adóköteles.
- A komfortot leginkább a külföldi kéri, ugyanis ha nincspl jakuzzi nem jön ide focizni. és az a klubok megszünéséhez vezet.
- a nézőkrőés jegyárakról az előbb írtam...
- mi az a jövedelmezőségi számítás ?

-
Knapp75
@Csizmás Kond: Tudod a jövedelmezőség számítás az, mikor egy befektetésnek vagy egy vállalkozásnak a várható hasznát már előre kiszámolják és ez alapján hozzák meg a döntéseket, azaz hogy egyáltalán beruháznak-e.
Na ezek miatt a számítások miatt nem épít egyetlen vállalkozó sem Magyarországon stadiont. :)

Látom, tudsz még vicceseket írni! Ezek szerint az itt játszó külföldiek miatt épülnek a stadionok! :DD
Egyébként jakuzzit olcsóbban lehet építeni, mint stadionokat, még ez sem lenne feltétel, az meg, hogy jellemzően Kelet-Európából, a Balkánról vagy éppen Afrikából érkeznek hozzánk játékosok, aligha jelzi az extrém igényeket jogosságát.
Komoly játékosok majd akkor jönnek, ha megfizetik őket és/vagy megfelelő szakmai kihívás lesz nekik itt játszani.

Hja és hol is épült az első stadion és milyen indokkal? Felcsúton, a magyar (!) utánpótlásnak. (persze ez is kamu, de ez a hivatalos verzió)
És tényleg megszűnik egy klub, ha nem jönnek ide mondjuk szerb játékosok játszani? Nincs településenként 20 játékos, aki hajlandó lenne egy nb1-es csapatban játszani? :D
Szóval ahol nem épül(t) stadion, ott nem lesz többé csapat?
Már megint nem találtad el, sajnos, de legalább megint vicceseket írtál! ;)

(így is versenyelőnyt biztosít a stadionépítéssel bizonyos csapatoknak az állam, ha igazad lenne, akkor még durvább lenne a helyzet)

Magyarországon csak a Szerencsejáték Zrt. fizet adót, a többieknek lehetőségük sincsen rá. Szóval légy erős: a sportfogadásból nem lesz semmiféle többletbevétel egy stadionépítés miatt.

(a jegyárakról és a nézőszámokról egyébként én írtam, nem te! Nyugodtan olvass vissza, ha rosszul emlékszel valamire! ;) )
Csizmás Kond
@Knapp75: A jövedelmezőség-számítás egy spekuláció a nemhozzáértőknek.
Az aki valamibe bele akar vágni előre tudja mi mit ér és érdemes-e vele foglalkozni. Aki nem ért hozzá az csak azt látja, hogy a vállalkozó új kocsit vesz, stb és ennek alapján kezd számítgatni, belevágni majd belebukni.
A stadionmagyarázatom ahogy látom nem jutott el az értelmedig, nem is fog mert nincs rá kellő felfogóberendezés.
Itt egy link a stadionok eredményeképpen...értelmezd ahogy akarod...
www.nb1.hu/hirek/2020-europa-bajnoki-merkozesek-magyarorszagon
Knapp75
@Csizmás Kond: Hja, tegnap azt sem tudtad, mi az a jövedelmezőség számítás, most meg már tudod, hogy az spekuláció! :DD
Minden vállalkozás készít költségtervet mielőtt elindul. Onnan látja valaki, hogy mivel érdemes foglalkozni, hogy kiszámolja. Bizony,
És aki komolyan veszi, az azt is kiszámolja, hogy hány év alatt térül meg a befektetése és mikortól kezd el hasznot hozni. (sőt, ezer más dolgot számolhatnak, pl. hogy a vállalkozásba fektetett összeghez képest mekkora lesz az éves bevétel vagy az éves profit.)
Amelyik vállalkozás nem teszi meg, az jó eséllyel belebukik.

Szerintem te vagy az, aki vállalkozást nem látott még közelről, de közgazdaságtant sem tanult soha.

Te sötétke! A magyarországi EB-meccsek melyik stadionban lesznek?
Abban a Puskásban, amely még el sem készült.
A többiben nem is lehetnének, mert azok kicsik hozzá. ;)
Képzeld, a felcsúti pályán elvileg még nb1-es meccset sem lehetne tartani, mert a versenykiírásban minimum 5000 férőhelyes stadion szerepel, erre építette egy 3500-ast. (persze még ez is sok, főleg közpénzből)

Szóval megvan az 5. rossz tipped is a "Miért épülnek a stadionok" kérdésben.
Miért jó, hogy alázod magad?

(egyébként ha válogatott otthonával kezdték volna a stadionépítést - és azzal be is fejezik - egy szót nem szóltam volna. Az lehet egy ország érdeke. Mindenféle nyalonc kluboknak és klubvezetőknek nem szabad a közösből építeni)

Ha nem gond, elmentem a hozzászólásaidat, mert remek kordokumentum a birkaképzés "eredményéről"!
Knapp75
@Csizmás Kond: Mind az 5 eddigi "stadionmagyarázatod" hatalmas baromság volt - erre bizonyíték, hogy mindig újabbat kell kitalálnod, nincsenek érveid a korábbi állításaid mellett.
Jöhet a 6.! :)

Köszönöm a vidám perceket!
Ritka az ennyire önkritika nélküli elvakult nyomi még a kényszeresen fórumozók között is!
Csizmás Kond
@Knapp75: Nem vitatkozok tovább veled mert nincs értelme, nevezgetsz, lekezelsz, fölényeskedsz, szóval balfaszkodsz amit én nem váltok fel.
...amúgy utánanéztem a nevednek, hogy mit is kéne értelmezni alatta, és láss csodát mit dobott ki a gép.." szűk, csekély, kevés, szoros, tömör, feszes "...na ez a baj veled, szorítja a koponyád az agyadat.
...pá !
Knapp75
@Csizmás Kond: Legyél teljesen nyugodt, eddig sem vitatkoztál velem! :)

Én vettem a fáradtságot és értelmeztem a mondataidat, válaszoltam a felvetéseidre, neked is ezt kéne tenned az enyémekével, mert akkor nem sodornád magad ilyen kínos beszélgetésekbe olyan terepen, amihez egy csipetnyit sem konyítasz!

Nem a nevemnek kéne utánanézni (azt egyébként egy Rejtő karaktertől csentem), hanem annak, amit leírsz! Lehetőleg még előtte...
Akkor lehetne vitatkozni, ha legalább az egzakt dolgokkal tisztában lennél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.