Rezsicsökkentés helyett energiahatékonysági beruházásokat sürget a Modern Magyarország Mozgalom főpolgármester-jelöltje, akit több baloldali párt is támogat. 

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Bokrosnak két verhetetlen tulajdonsága van: szakember és megvehetetlen. Az energia hatékonyság az egyetlen járható út a 21. században. ( A rezsicsökkentés nem csak fenntarthatatlan, de így nem tudjuk teljesíteni sem az alternatív energiára, sem a környezetszennyezés csökkentésre tett uniós vállalásunkat).
human
Szerintetek ez a neo Origo cím nem narancsszagú egy kicsit? Természetesen Bokros idézőjelben értette a "hanyatló" nyugatot, utalva arra ahogy az átkosban próbálták az embereknek a szocializmust propagálni.
Virág elvtárs mondta a leghitelesebben :)
youtu.be/mCQgj1QNppo

Szóval az Origo egy ideje narancsszagú cikkeket büffent fel.
human
@coni: Ráadásul nem valódi rezsicsökkentés, mert ugyanúgy meg kell fizetni a közös kalapból. Ez azt jelenti, hogy Szíjjártó 20000 Ft-os rezsicsökkentését Józsi bácsi is fizeti, aki fával tüzel.
Katalina62
@human: Vagy csak egyszerűen idézte Orbán Viktor "örökbecsű" kijelentéseinek egyikét!
human
@Horizont: Jajj. Ne legyél már ennyire pesszimista így vasárnap este. Mi lesz veled akkor hétfőn :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.