Szavazásra és egyben a Fidesznek való adományozásra buzdítja Gilvánfa polgárait, azaz „kedves barátait és harcostársait” Orbán Viktor. A mélyszegénységgel küzdő faluban erősen meghökkentek és megriadtak a csekkek láttán.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
joopapa
Csak abban bízom hogy a Gilvánfai fityesz szavazók elküldik a fényes tekin tetű orbán vitykának amit a rezsi rizsából megtakarítottak!
bakegya
Felcsutra akarta küldeni,de eltévesztette a címet!
Manhattan
A szemét Fidesz úgy gondolja, hogy az európai forrásokat saját tulajdonának tekintheti, és csak azok részesülhetnek belőle, akik "baráti" módon alakítják meg az önkormányzatukat. Ehhez nincs joga, és ha valóban így fogja elosztani ezeket a forrásokat, akkor ez nem más, mint hazaárulás.
silber13
Ez a csúti rinocérosz magának a gazemberségnek, a totális embertelenségnek a megtestesítője!
laszlobihari
Én valószínüleg a kapanyéllel írtam volna be az összeget, rögtön a fejébe, hogy soha ne felejtse el (a kék a nefelejcs szine)!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.