Rongálás vétsége miatt feljelentést tett Juhász Péter ellen, és bejelentést tett a Választási Bizottságnál a belvárosi Fidesz.

A szervezet az erről tájékoztató, MTI-hez is eljuttatott közleményében azt írta, az Együtt-PM V. kerületi polgármesterjelöltje a Fidesz belvárosi irodája környékén található fideszes plakátokat rongálta meg szombaton.

"A biztonsági kamerák felvételei szerint mindezt dülöngélve, nyilvánvalóan alkoholos vagy drogos állapotban hajtotta végre" – tették hozzá.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vasárnapiiskolás
Képeket,filmet az eseményről, vagy kuss legyen...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szöszmösz
Aljas népség, a rágalom a fidesst minősíti.
bencemacska
Nem szimpatikus számomra Juhász Péter, de minden bizonyíték nélkül (nem készült még el a MÉM?), egy nappal a választás előtt ilyen aljas rágalmazást csakkk a Fidesz képes magának megengedni!
világlátó
Juhász Péter és elvbarátai számolhattak ezzel az aljas lejáratással. Mi a fenét keresett Juhász Péter egyedül az utcán éppen az V. kerületben? Miért nem vigyáznak rá a barátai? Miért nem tervezték meg Juhász Péter kampányát? Várható volt hogy egy " drogos " nem lehet polgármester jelölt. Ez elég is a belváros számára, amikor úton útfélen a társadalom számkivetettjeit, hajléktalanokat, belőtt fiatalokat, vagy csak azok eldobált injekciós tűit kerülgeti. Egy ilyen bélyeg, egy egész életre tönkre teheti egy ember életét. A nép, legyen az az V. kerületben, vagy Ózdon, vagy bárhol az országban. olyan könnyen befolyásolható. Nem ad lehetőséget a tisztesség, a becsület, az alkalmasság bizonyítására. elég a bélyeg. Sajnálom ezt az embert, kár érte.
bencemacska
@világlátó: Én az ő helyében nem mentem volna ki a napra! Nemcsak saját magát tette ki ezeknek a támadásoknak, hanem az egész együttet, bajnaival együtt!
Desischado
Ez tipikus fideszes mocskolódás a választás előtt egy nappal! Hol van a kép?!
Toby
- Magyarok szálltak le a Holdon !
- Ki állítja ?
- Az MNO és a fidesz.hu !
- Jaaa...akkor az tuti !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.