Két fotó, ami valójában egy, mégis tökéletesen bemutatja, hogy miért nem alkalmas mindenki politikusnak.

Forrás: Válasz.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Lehet nem tűnt fel, de nem csak Kunhalmi tűnt el, hanem kiemelték Karácsonyt, mert itt nem a Városligetről van szó, hanem sok ezer választóról akik úgy sincsenek mind a képen..
A lényeg úgyis az hogy 2 évtized rémálom után Zugló jó kezekbe kerül. Reméljük a független és LMP-s képviselők minden sérelmük ellenére Karácsonyt és nem a Fideszt fogják támogatni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
EcsiAntal
@Katalina62: vagy csomagol a DK-ba ez a mindenre alkalmatlan csaj!!!
Katalina62
@EcsiAntal: Bocs, de Kunhalmi Ágnes nem összetévesztendő Selmeci Gabriellával, akitől csak annyi telik, ha kellemetlen kérdéssel bombázzák, hogy nagy hetykén kivágja, hogy "csak!"
coni
Kunhalmi tehetséges, de az MSZP-n és a bal oldalon belüli háttér (időnként előtér) harcok megnehezítik, hogy következetes tudjon maradni. Ráadásul ő nem az a bólogató, "szóvivő", gombnyomogató alkat. A kampányvideóban nem kellett volna elvállalni a főszerepet mert ez nem illik hozzá.
bencemacska
És mivel vádolná Kunhalmit a Válasz.hu, ha őt nem homályosítják ki a többivel együtt???
Feltételezem felhasználták a régi (2 napos) képet, de Kunhalmi nem lett polgármester, sőt nem is indult a választáson, miért kellene az új képen lennie???
silber13
@EcsiAntal: 16:00-ra : Te bizonyára mindenre alkalmas vagy, te kis polihisztor! Most mondtál valamit, mert járt a szád!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.