Nesze neked 300 Ft! A kormány teljesen átalakítaná az egészségügyi finanszírozás rendszerét – írja a Világgazdaság. Az új rendszer a társadalombiztosítási alapú és a magánfinanszírozású egészségügy egyvelege lenne. A kormány egyre nagyobb teret engedne az átlátható magánellátásnak. Hamarosan akár a határon túli és külföldön élő magyarok is járulékfizetővé válhatnak, a Fidesz felismerte, hogy az ágazat kizárólag közpénzekből finanszírozhatatlan. A Világgazdaság emlékeztet rá, hogy semmivel sem csökkent az elmúlt években az egészségügy forráshiánya, amit már a 2011-ben született Semmelweis-terv is 250-550 milliárd forintra becsült. Pénzért előrébb juthat...

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: miazavalami
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
A szegények majd egymást gyógyítják, ha nem sikerül eltemetik egymást.
Csak el ne felejtsék kivenni az Alkotmányból az egészséghez, gyógyuláshoz való alapjogot (mint a lakhatáshoz, nyugdíjhoz való jogot).
miazavalami
Hát na! Be kell fejezni amit elkezdtek. nemzeti dohányboltban költik bagóra a pénzt, bekerül a nem nemzeti kasszába, nemzeti italboltokban isszák majd meg a másik koporsóra valót, bekerül a nem nemzeti kasszába. aztán majd ha a bagó és a pia kifekteti a delikvenst akkor bekerül a nemzeti kórházba ahol pénzért ( hol van már a leszavaztatott 300 forint! ) , nemzeti kasszából , nem nemzeti kasszába kerül ismét a pénz...
Tud valaki követni?
bakegya
A magyarok azért élnek,hogy meghaljanak!-pl titkos atomtöltet vásárolgatásban.
nusika
"Nemzetiek lesznek a magánkórházak "
Ez a mondat nagyon szépen hangzik.De, a ""nemzeti"" boltok a csókósoké lett.A gazdagok győztek! Nemzeti (fizetős)korház is a gazdagoké lesz és lett!! A szegényebb emberek ezeket a korházi díjakat nem fogják tudni fizetni, akkor Ők melyik nemzeti korházelleátást fogják megkapni? Ez nem 300 ft-os díj, mert ezért már háborúztak és 5 milliárdos népszavazást kényszeritettek ki!!!
FIDESZBARÁTOK HOL VAGYTOK?? Most nem lesz NÉPSZAVAZÁS??
coni
A szegények majd egymást gyógyítják, ha nem sikerül eltemetik egymást.
Csak el ne felejtsék kivenni az Alkotmányból az egészséghez, gyógyuláshoz való alapjogot (mint a lakhatáshoz, nyugdíjhoz való jogot).
hetöndöe
A magánkórházasdit ellenzékből a hívek hergelésére használták ezek a seggszájú patkányok.Úgy látszik a jobboldalon nagyon rövid az emlékezet.Az hogy nemzetinek fogják hívni,az meg az arcátlanság csúcsa.A sok birka erre szavazott,egy latin-amerikai kapitalizmusra,hát megkapjátok barmok vastagon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.