Az Európai Parlament (EP) frakcióvezetői csütörtökön úgy döntöttek, hogy az EP plenáris vitát folytat a magyarországi helyzetről jövő kedden Strasbourgban. A fejleményről beszámoló magyar néppárti EP-képviselőcsoport szerint a döntés a baloldali képviselők többségi szavazatával született.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
"A Fidesz-KDNP képviselői készen állnak arra, hogy ahogyan az elmúlt évek során, úgy a keddi plenáris vitán is kiálljanak a nemzeti érdekekért"

Talán a saját érdekeikért állnak ki! Nem kellene mindig nemzetté nyilvánítani magukat!

Engem (és az érdekeimet) ők hagyjanak ki!!!
pbalage
a plenáris vitát pont október 23 előttre időzítették, talán ez is jelenthet valamit.
lajospapa
Fölösleges erőlködés! Semmit nem érnek el. A magyar választók 2010 óta így tették a dolgukat, több választáson, ha jól számolom öt alkalommal. És nem voltak az országban idegen csapatok. Ne várja senki, hogy majd Brüsszel, Strasbourg, vagy a Jóisten segít. Onnét kintről csak azt látják legfeljebb, hogy mi élünk a jogainkkal. Ugyanis jogunk van hülyének lenni, és ezt tiszteletben tartják. Ne fogjuk a választási rendszerre sem. Ilyen? Igen , elfogadtuk. Az Alaptörvény? Igen! A médiatörvény? Igen.
A belga, skót, flamand, francia nem megy miatta ki az utcára. A politikusa meg udvariasan kezet ráz. mert ő is csak egy politikus.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.