Bírósági felülvizsgálati kérelmet nyújtott be az önkormányzati választások ügyében a Fővárosi Ítélőtáblához a Fidesz–KDNP salgótarjáni polgármesterjelöltje. Székyné Sztrémi Melinda az MTI-vel közölte: a szavazatok újraszámlálását és új választás kiírását szeretné elérni.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
A választási bizottság akkor, ott miért engedte meg?! Jó hogy nem 2015-ben találták ki ezt! Mikor lesz már vége? Szánalmasak, nem bírják elviselni azt a pár vereségüket! Mi lesz ha az egész bagázs le lesz váltva?! Újra kicsődülnek Budapest utcáira, autókat gyújtogatnak, televízió székházakat rohamoznak! Szörnyű! Ideje lenne ha el kezdenének már tenni a választóikért, hazájukért!
bencemacska
Már megint hazudik a cím - ugye MNO néha illene igazat is írni - nem a jelöltről, hanem a szavazatszámláló párt delegáltról van szó.
Ha a szavazó személy szerint kéri fel őt segíteni, akkor a szavazó fogyatékosságára tekintettel segíthet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.