Magyarország a világ első internethasználati adójának bevezetésére készül – írta a Financial Times. A londoni gazdasági napilap budapesti tudósítója, Andrew Byrne szerint a terv a "mind dominánsabb" Fidesz és Orbán Viktor unortodox gazdaságpolitikájának legújabb példája.

A Financial Times megszólaltatja Neelie Kroest, az Európai Bizottság digitális területért felelős távozó alelnökét, aki szerint az intézkedés károsítaná a magyar digitális gazdaságot. Kroes hangsúlyozta, hogy Magyarország egyébként is az Európai Unió átlaga alatt teljesít az internethasználat, a szélessávú szolgáltatások hozzáférhetősége és a digitális szabályozás tekintetében.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
"Magyarország a világ első internethasználati adójának bevezetésére készül "

Itt a lényeg! Ebben bezzeg elsők vagyunk!!! Csoda, hogy már lassan mindenki velünk foglalkozik??? :DDD
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
leszúrt rittberger
@coni: Miért, melyik törvényről végeznek ezek előtte hatástanulmányt szerinted? :D Jön egy gondolat, bedobják, aztán majd lesz valami.
MR.Dagadék
Milyen szépen elfelejti ilyenkor mindenki az interneten eddig ingyenes dolgokat... Steam, EA-Games Orange, GOG (játékok, alkalmazások)
Linux disztribúciók, Windows frissítések, alkalmazások, ingyenes programok, (bármi, ami ingyenes és a winhez tartozik, dx, vc, stb) Ingyenes tanulást segítő szorgalmazó oldalak- programok...stb. Amik eddig ingyenesek voltak, az adó bevezetése után NEM! ...ugye...
Toby
@coni: A sunyiknak ne hidd el még a kérdőjelet se !
ágimami
"Magyarország a világ első internethasználati adójának bevezetésére készül "

Itt a lényeg! Ebben bezzeg elsők vagyunk!!! Csoda, hogy már lassan mindenki velünk foglalkozik??? :DDD
Manhattan
Azon gondolkodom, hogy ugyan miért bánná OV személyesen, hogy kilöki Európa és a magyarok egy része elmegy. Ő önmagában gondolkodik. Neki így sokkal jobb, nagyobb lesz a hatalma. Miért nem tudunk mi az ő fejével gondolkodni?
Desischado
Csak abban reménykedem, hogy Brüsszel legalább ezt megakadályozza! Mert eddig nem tettek semmit sem, hogy megállítsák orbánt! És ja igen, szegénységben, unodortoxiában, meg áfában, illetve adózásban elsők vagyunk! Amiben meg kéne, demokrácia, munkahelyteremtés, stb, az utolsók között kullogunk! Szégyen, gyalázat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.