Megannyi apró – vagy nem csak apró – figyelmeztetést kapott az Orbán Viktor vezette kabinet a világ szinte minden tájáról. Talán csak Kim Jong Un, Fidel Castro, és Mao Ce Tung a túlvilágról nem nézte rossz szemmel a kormányunk ámokfutását az új alkotmánytól a médiatörvényig, a választási törvény módosításától, a trafik-mutyiig, vagy a civil szervezetek üldözéséig. Számtalan hang szólalt fel a kormány ellen (!), szerte a világban, gondoljunk csak Angela Merkel német kancellárra, Jose Manuel Barosora, Daniel Chon-Benditre, és sorolhatnánk napestig. Meg kell ismételnem a „kormány ellen” szóhasználatot, ugyanis a kritikák és vádak nem Magyarország ellen irányultak, kizárólag Orbán Viktor miniszterelnök, és kormánya kapta a feddéseket, bár ők ezt igyekeztek szándékosan kiforgatni, és itthon úgy előadni, mintha megvédtek volna bennünket bárkitől is. Pedig nem, Orbán gyáván a népe mögé menekült. Orbán valamennyi – személyét ért – kritikát arrogánsan, lekezelően, már-már nagyképűen vert...

Forrás: kiskunhir.hu
Feltöltő: soljanka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Adná az Úr, hogy kicsinálják ezt a korrupt, tetves, mocskos gennykupac bandát ! Ateista vagyok, de akkor áttérnék bármelyik vallásra !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
soljanka
Ugyanaz a téma, de szerintem egész jól összefoglalva.
soljanka
" Ha logikusan sorra vesszük az elmúlt napok eseményeit, láthatjuk, nincs tovább. Amerika Orbán „kezébe adta a mordályt”, majd így szólt: Please, kill yourself!"
Toby
Adná az Úr, hogy kicsinálják ezt a korrupt, tetves, mocskos gennykupac bandát ! Ateista vagyok, de akkor áttérnék bármelyik vallásra !
kukac50
Végre valaki nyomozott Magyarországon amit Orbán elmulasztott, még a tájékoztatás ellenére is.
Mi van akkor ha nem csak az U.S.A, vizsgálódott Magyarországon,hanem más országok is akiknek cégeik vannak Magyarországon.
A Nép érdekében teszik meg azt amit a kormány gombnyomogatós tagjainak lenne a kötelessége.
miazavalami
Már ideje lenne! Legalább nem járunk úgy mint a németek Hitlerrel...
bencemacska
Én csak reménykedem, hogy igaz a cím!!!
JAJMÁR
Hát, nem lennék a helyében... persze, nem is lehetnék ! Nem egyszerű a helyzete, és nem csak az USA miatt.
lajospapa
A történelemben mi, magyarok gyakorlatilag mindig ki tudtuk választani a lehető legrosszabb megoldást. Bízom a sikerben most is.
nyanya001
Orbán és bandája kicsinálja Magyarországot !
Így jó a cím !
rugacs
Nem az ország ellen, csak O.V. és a Fidesz ellen.
Igen ám, de rájuk 2264780-an szavaztak, ami az ország lakosságának több, mint 1/5-de.
De jó, akkor csak az ország egyötödét akarják kicsinálni!!
Végül is a megmaradtak nagyobb része beleszarik abba, hogy ki kormányoz, a kisebb fele meg majd 50 felé húzva csinálja ki egymást!!
Jó taktika! Oszd meg és uralkodj..., bár megosztás után nem sokan maradnak, akik felett még lehet majd uralkodni. De talán nem is ez a cél.
Szerintem az üres ország sokkal jobban tetszene nekik!
rugacs
@kukac50: Persze, hogy a nép érdekében.
Csak az a kérdés, hogy melyik NÉP érdekében?!
Mert hogy nem érted vagy értem, mármint a magyarok érdekében, arra mérget vehetsz!!
KERKA
Az Orbán kormány saját magát csinálja ki az arcátlan hazudozással, pökhendi modorával, harácsolással ,mutyival ,nagy nemzeti szólamokkal, mi a fenének soroljam, mindenki tudja:))
alterego56
A magyar társadalom szégyene hogy Orbán még hatalmon van.
senkifia68
@Toby: Te mi szart használsz haver!!! Az ilyen anyagért egy borzas görény állapotú alkoholista, narkós hajléktalan egy órát rappelne az Oktogonon az tutti!

Ezzel az idióta zsigeri gyűlölkodéseddel biztosan nagy menő vagy haveri körödben!
Kár, hogy nem indultál a válazstásokon!
senkifia68
@nyanya001: Rég láttalak nyanya! Egészen megváltozott az avatarod!
Botoxot használsz te is? Nagyapám szerint a Chemotox a megoldás mindere.
nyanya001
@senkifia68: Akkor szórd magadra röfike ! :))
És csak ne emlegesd a Chemotoxot, mert még azt is megadóztatja a kormány
és akkor mivel irtják majd az emberek pimasz legyeket ?
kkalman
Eljött az idő, hogy Orbánék felhagyjanak a sumákolással, és színt valljanak. De ez nem áll szándékukban. Nem lesz nálunk se vizsgálat, se színvallás. A vége az lesz, hogy az USA az EU-val közösen letöri a szarvát Orbánnak és bandájának.
Remélhetőleg.
senkifia68
@kkalman: Aztán ha letörte Te, mint ÖRÖK ELLENZÉKI!!! mit csinálsz majd?
Akkor küzdeni fogsz az USA és az EU ellen? Mármint örök ellenzéki?

Jut eszembe! A napokban a sajtó ismét felkapte Lewinsky kisasszony nevét!
Tudod a szopós szájút. Tényleg is! Clintont hány országból tiltották ki szeméremsértés miatt? Vagy az más szopás mint a korrupció gyanús ügyek?
Hm... én látok némi ekvivalaneciát. No és persze amerikai logikát az ügyben!

Arról van szó ugyanis, hogy korrupció=szopás! Az a nem mindegy, hogy a téma tárgyának melyik oldalon vagy!
verőce21
A hiba ott volt, hogy annak az ún. Összefogásnak egyetlen programpontja volt: "Meg kell dönteni Orbán diktatúráját". Erre a hülyeségre a választók nem voltak vevők!
Még USA támogatással sem.
bencemacska
@nyanya001: Sajnos ez várható mindenütt. Ezek a kultúra és az értelem világától olyan távol vannak, mint Makó Jeruzsálemtől!
coni
Mivel nem az amerikaiak hozták nyilvánosságra a kitiltás ügyét, ezért csak indokot keresnek hogy a keleti szövetség részeseivé váljunk, a nyugati helyett.
nyanya001
@coni: Erősen közeledünk a pöttyös seggűek felé !
kata53
Nekem totál mindegy, hogy ki, de valaki már csinálja ki ezt a zorbán kormányt!
Hellcat
Nem az USA csinálja ki őket...ők maguk ásták maguknak a gödröt. Ha nem építette volna le a qrbán a demokráciát, ha nem baszogatták volna a civileket ha nem lopnának csalnának hazudnának éjjel nappal, ha nem lennének benne az országos szintű adócsaló maffiában akkor nem lehetne rajtuk fogást találni...de ez nem így van mint látjuk.
kukac50
@rugacs: Nem a Mi érdekünkben,hanem a Fidesz holdudvara érdekében cselekednek hazudnak lopnak!
De még a NAV elnöke is, az már elképesztő!
Ezek várják el a kisvállalkozóktól a becsületességet?
DogAdventures
Egyetlen szabály létezik: ki fizet többet.:))
rugacs
@kukac50: Majd igazat is adok neked, mihelyst konkrét bizonyíték lesz ellene, ellenük. Amíg csak találgatások, és bizonyítás nélküli vádaskodások vannak, addig nem érdemes túlhevülni! A NAV elnökének meg nem szimpatikusnak és jószívűnek kell lennie, hanem határozottnak és céltudatosnak. Csak azért elítélni valakit, mert ránézésre nem szimpi, badarság. A középkori hóhérok sem szűzlányok voltak.
rugacs
És mi van akkor, ha az amcsik tényleg áfát csaltak, a Nav követelte tőlük a 2 milliárd be nem perkált áfát - mondván, ha befizetik, nem csinálnak belőle ügyet -, mire az amcsik felnyomták a saját kormányuknak a Nav-ot, hogy megzsarolta őket?! Volt már ilyen a világ történelmében nem egyszer. Az amcsi kormány meg kinek hisz? Hát persze, hogy a saját honfitársainak. Ráadásul úgy ítélkeztek, hogy a másik fél nézőpontját nem is ismerik!
Szerintem ez a vádaskodás aztán hallgatás nem kóser! Itt valami nagyon bűzlik!
kukac50
@rugacs: Lett volna lehetősége cáfolni, nem tette!
rugacs
@kukac50: Oké, Ide tennél egy hivatalos linket erről? Nem a médiák reklámfogásáról, a Jancsics feltételezéséről, a találgatásokról beszélek. Hanem akár az amcsi, akár a magyar kormány általi hivatalos megnyilatkozásról.
Szóval mikor keresték meg a magyar megvádoltakat és hogyan és mikor ajánlották fel nekik a védekezés lehetőségét?
Előre is köszi!
Desischado
@senkifia68: Kotródj a bánatba a gorombaságaiddal! Milyen jogon sértegeted te Nyanyát, akinek a körme hegye is külömb? És Toby-t, aki ugyan drasztikus durvasággal, de AZ IGAZAT MONDJA? Mi van, fáj az igazság? Én csak imádkozni tudok, hogy a cikk írónak igaza legyen, és végre belebukjon a saját mocskába ez a nyomorult rablóbanda! Te meg menj másik oldalra, és ott produkáld magad! Csak vigyázz, hogy narancsszínű legyen! Amint látod, itt sokan nem rajonganak ezért a maffia kurmányért!
Törölt felhasználó
Viktornak úgy fog meghasadni a tudata, mint kés a vajban. Amikor már nem lesz miniszter a világban mindenki úgyfog rá emlékezni, mint egy beteg diktátorra. Ez már tény!!!:) ha holnaptól lepkékkel táncol akkor is.,bár azt már lestoppolta a matolcsy:)
bencemacska
@Hellcat: Az a baj, hogy nem lösz talajban ásták a gödröt! -:)
silber13
@rugacs: A hipotézised aranyos!:-)))) Még hogy az amik csaltak éfét, de a derék NAV Rájött és követelte a lét!:-)))) Ne sápassz el nagy fehér ember! Jesszuskám! A NAV, mint a becsületessék non plusz ultrája!!:-)))
rugacs
@silber13: Míg nincs bizonyíték, a többi állítás is csak hipotézis. Demokratikus elvek szerint legalábbis.
Ismereteim szerint a Nav több külföldi cégnél talált már hasonló problémákat, tehát nem hiszem, hogy minden esetben csak rágalmazás történt volna.
Olyan meg nincs, hogy ha Amerikaiakról van szó, az csak igaz lehet, bárki más hazug. Bár lehet, hogy te így gondolkozol.
De ha lesz időm, szívesen kikeresgélem azokat az amcsi cégeket, akik így vagy úgy csaltak, szélhámoskodtak a világ különböző tájain. Ezt kizárólag csak érted, hogy a szemellenződet egy kicsit bepiszkítsam! :-)))
bakegya
@rugacs: kóser kell neked?...meg kapod csakkk fizess és hallgass...tapsolni szabad,de nem mindenhol illik!
kukac50
@rugacs: Hallottál már Horváth András adóellenőr jelentéséről? Az is szerepel az egyesült Államok felhívásában.
almosd
Szerintem nem ,de eszközölhet szankciókat ,más kérdés hogy Orbán mennyire fog húzni Putyin felé.
verőce21
Nem az zavarja az amerikaiakat, hogy itt korrupció van, mindenütt korrupció van.

Sokkal inkább, hogy mi kiállunk pl. a Déli-áramlat gázvezeték építés mellett, ami az oroszokat hozza helyzetbe, ami nagyon nem tetszik USA-nak.
rugacs
@bakegya: A "kósert" most hallottam egy külföldi adón, ahol arról volt szó, hogy az ügy nem is az, aminek látszik, hanem az amcsiknak nem tetszik a magyar-orosz kapcsolat, így akar nyomást gyakorolni ránk!!!
Na erre most mit lépsz? Most akkor van ügy vagy nincs ügy?!
Ja most látom, verőce21 is képben van :-))
rugacs
@kukac50: Mondjuk nekünk a gáz létkérdés. A közelgő tél beköszöntéig nem nagyon tudunk alternatív megoldásokat előásni.
Arra meg nem nagyon számíthatunk, hogy hideg esetén az amcsik küldenek valami melegítőt!!!
rugacs
@kukac50: Főleg. Akkor lehet, hogy ellenzéki magyarok állnak a dolog hátterében. Csak provokáció az egész. És szerencsétlen Horváth-ot faltörő kosnak használják egy olyan harcban, amihez semmi köze.
De még mindezek ismeretében is lehetséges, hogy van igazság a történetben.
Csak kib...ott amatőr módon intézik!!!
bakegya
@rugacs: semmit,ha elveszik a vizumom,pedig én senkit sem korrumpáltam,de eddig engem sokan,méghozzá itthon, próbáltak!
rugacs
@bakegya: Miért vennék el a vizumod? Netán te vagy az egyik igaztalanul megvádolt korrupt tisztviselő a 6 közül??
Vagy téged próbáltak itthon megvesztegetni? Akkor te valami jó befolyásos nagyhatalmú főmufti lehetsz. Szokj hozzá, ez a pozíció ezzel jár... :-))
bundi
@rugacs: kicsibogár...a nav felétek alapítványi számlákon támogatásként szokta kérni az általa követelt összeget...aranyos ez az állnaív póz tőled...
bundi
@bundi: egyébként a vízumod akkor is kuka lesz ha vezéred ötlete szerint kihátráltok az unióból...csak vigyázzatok mert mögöttetek az orosz maci...és az fájni fog...a gond csak akkor kezdődik ha hozzátok hasonlóan nekünk is kuka lesz a vízumunk...és annak az 5-600 000 embernek is haza kell mennie aki most kint van...és hidd el az ip címed és a géped azonosítója alapján csak mókából is visszakereshetnek sokan...hihihi...
rugacs
@bundi: Ó te szegény selejtes bundi! Nekem nincs szükségem vizumra, ha meg a tiedet elveszik, az a te problémád! Megérdemled. Bár ha jól belegondolok, talán jobb lenne nekünk, ha te inkább ott maradsz, ahol vagy. :-))))
Ha meg annak a sok embernek haza kell jönnie, amire az esély igen csekély, de tegyük fel, mégis, akkor kisebb gondja is nagyobb lenne annál, mint hogy engem okoljon ezért!!
De azt azért még megjegyezném, hogy ezek alapján téged is simán be tudnak azonosítani, te szegény, szerintem a hazai szervek már meg is tették. S ha netán az általad kívánt sötét idők bekövetkeznének, téged tuti, hogy elő is fognak venni a kommentjeidért a szorgos államvédelmisek. Ettől még a gyerekes és degenerált megjelenési formád sem ment meg.
Eddig csak habókosnak hittelek, de most már tuti, hogy zakkant vagy :-)))
bakegya
@rugacs: igen,nem volt nehéz hozzászoknom a saját teljesítményem eredményének tudomásulvételéhez-és még hozadékának újrahasznosítását is egész tűrhetően meg lehetett szokni!!!viszont-a válaszod mögöttes tartalma alapján azhoz neked ,addig örömködj, semmi közöd-az eféle szupervizorkodásnak nem itt a helye és főleg nem a dilettantizmus fikciójának magaslatán-köszönöm a szóváltást,innentől kezdve nincs több mondanivalóm-nincs szándékomban költeni a szolgáltatásaidra,mert az agy -és energiaelszívók kukáknak még jók lehetnek,de értékteremtés szempontjából nullák.@rugacs: 00
bundi
@rugacs: hát a lóden nyoma még látszik rajtad...karszalag párttagkönyv rendben?
eberti
A Dunai gyalogosok "szabadság harcolnak" a tengerészgyalogosok ellen.
Ha nem megy,akkor a szokásos vereséget állítjuk be győzelemnek...
rugacs
Hát skizofrénekből és infantilisekből itt nincs hiány!!
evacica
Mikor? Van Isten! Baj az, hogy ez csak álom, a probléma a miénk és nekünk kell megoldani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.