A 2015-ös költségvetés tervezet nem hagy kétséget afelől, hogy az egészségügy változatlanul nem prioritás, az E-Alap 2014-hez képest mintegy 20 milliárdos, azaz alig több mint két százalékos többletét...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vasárnapiiskolás
A stadionok meg szaporodnak,mint a parlagfű...hála a debilállatnak!
joopapa
@nyanya001: Én láttam róla egy képet a minap, ahol várakozott a sorára egy közkórházban!
Senara
Demagóg leszek én is stadionokra van illetve kell mindenáron . Tervebe van bivalyba...nádra is épül egy , nem nagy 15 ezres . Kedves vezető csapata betartja a fontossági sorrendet , stadion építés , stadion felújítás .
joopapa
Én nem is értem mi ez a negatív hangulat keltés, a dugos lali se szereti a negatív kérdéseket! Tessenek a pozitívumokról tájékoztatni a népet, például hogy milyen szép a csuti aréna és ez mennyire jó ez az embereknek! De ne én adjak ötleteket tessék összeszedi magukat és csak szépet jót közölni! És ez a hír nem lehet igaz mert a liberális ellenzék hangulat keltése ez is és az amcsi ármánykodása vityka a haza megmentője ellen! El akarják takarni ennek a remekbe bas...ott kurmánynak a dicsfényét és remek kurmányzásának sikereit ami az egész világ irigyel, mit a világ az egész univerzum bele értve a marslakókat is, akikkel hamarosan szorosabbra akarjuk fűzni a gazdasági együtt működést!
human
Lehet, hogy a közegészségügy lefele tart, de a magánkórházak majd szépen nőnek ki állami támogatásból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.