Minden olyan településen, ahol az önkormányzatot a Jobbik adja, ingyenes wifit biztosítanak a lakosoknak - jelentette be Novák Előd pártalelnök. A kezdeményzéshez várják mások csatlakozását is. Az internetben nem ellenséget kell látni, hanem komoly lehetőségeket - vélekedett Novák Előd a kezdeményezés kapcsán, egyben bejelentve, hogy elindítják az Internetbarát település mozgalmat.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: moiszikf
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Hirtelen milyen fontos lett az internet a jobbiknak, egy tegnapi hír szerint az internet adó elleni tüntetőket a Vona Gábor szerint CIA pénzelte! Most meg meg akarják lovagolni a dolgot! És egy kérdés a cigányoknak és a zsidóknak és a melegeknek is ingyen lesz? Mert ezek a csoportok nem annyira kedvesek a jobbiknak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KERKA
Annyira kell a wifi a falunak,mint egy falat kenyér:)) Mert wifivel vidámabb az élet a Józsi bácsinak és a Maris néninek is. Vidámabban elviselik a fűtetlen kisházukat!
moiszikf
@KERKA: És ha Józsi bácsi és Maris néni segélyhívója pl. wifis? Kell-e oda gyors és ingyenes kapcsolat a "nagyvilággal", ahol se orvos, se posta, úgy nagyjából semmi?
moiszikf
@terlasz: Ha MINDENKINEK (tehát a köznek) ingyenes, akkor mi a baj a közpénzzel?
moiszikf
@F_Viktor: Megmosolyogtatsz! Ha nem akarod érteni, hát nem kötelező.
F_Viktor
@Tekla: Toroczkai egyetlen egy szavazattal is 100 százalékkal nyert volna, mint egyetlen jelölt :-))
F_Viktor
@moiszikf: Értem én, csak bukfenc van a logikádban ;-)

Komolyan: Nem tartom rossz ötletnek amivel a Jobbik kampányolt, netadó nélkül igazán csak az infrastruktúra került volna kevéske pénzbe, mert a netet, a sávszélességet a kormány biztosítja az önkormányzatoknak.

DE! Ha nem kampánycélból ígérgettek, akkor 2010-től miért nem valósították meg a Jobbikos településeken?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.