Minden olyan településen, ahol az önkormányzatot a Jobbik adja, ingyenes wifit biztosítanak a lakosoknak - jelentette be Novák Előd pártalelnök. A kezdeményzéshez várják mások csatlakozását is. Az internetben nem ellenséget kell látni, hanem komoly lehetőségeket - vélekedett Novák Előd a kezdeményezés kapcsán, egyben bejelentve, hogy elindítják az Internetbarát település mozgalmat.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: moiszikf
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Hirtelen milyen fontos lett az internet a jobbiknak, egy tegnapi hír szerint az internet adó elleni tüntetőket a Vona Gábor szerint CIA pénzelte! Most meg meg akarják lovagolni a dolgot! És egy kérdés a cigányoknak és a zsidóknak és a melegeknek is ingyen lesz? Mert ezek a csoportok nem annyira kedvesek a jobbiknak!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr. Felipe
Lesz hozzá forrás? Vagy megmarad a nyilas duma szintjén. Az idő majd eldönti. Én örülnék neki ha lenne.
moiszikf
Amíg a "demokraták" azon marakodnak, hogy legyen-e netadó, addig az értelmesebbek dolgoznak.
joopapa
Hirtelen milyen fontos lett az internet a jobbiknak, egy tegnapi hír szerint az internet adó elleni tüntetőket a Vona Gábor szerint CIA pénzelte! Most meg meg akarják lovagolni a dolgot! És egy kérdés a cigányoknak és a zsidóknak és a melegeknek is ingyen lesz? Mert ezek a csoportok nem annyira kedvesek a jobbiknak!
Dr. Felipe
@moiszikf: Attól hogy eddig csak a duma szintjén valósult meg. Az elmúlt négy évben semmit nem tett a jobbik az ingyen wifiért pedig akkor is voltak jobbikos települések.
Ha megcsinálják akkor kapnak egy piros pontot is a sok fekete mellé.
moiszikf
@joopapa: A szakállas csajokat se felejtsük ki! :-)
Tréfát félretéve, a Jobbik már 2010-ben is "rajta volt" a témán, benne volt a választási programban. (Csak ismerni kellene...)
F_Viktor
@moiszikf: Írod:
"...a Jobbik már 2010-ben is "rajta volt" a témán, benne volt a választási programban. (Csak ismerni kellene...) "

Ha betartja 2010-ben választási ígéretét a Jobbik, akkor mindenki tudta volna, tehát a hiba nem bennünk van/volt.
moiszikf
@F_Viktor: Programot megvalósítani - ebben a demokráciának nevezett, szipi-szupi rendszerben - csak "kormányrúd" mellől lehet,legalábbis hatékonyan. (Onnan viszont bármit!) Egyébként egy programban - már ha ér valamit - nem csak négy évre terveznek, hosszútávú célok is vannak.
Márpedig a hiba bennünk van, mivel a hatalmat, a "demokratikusan megválasztott képviselő"-inken keresztül, mi gyakoroljuk. (Én spec. nem vagyok demokrata, inkább korona-párti.)
Linna
@F_Viktor: Ó, kedves vagy, csak elfelejtettem utánatenni egy smile-t, mert nem komoly a dolog. Szerencsére én egy "mindentől" mentes településen lakom, úgyhogy ezt a békét nem adom fel.
Egyébként meg az a véleményem (bármelyik pártról is legyen szó), hogy ha megmutatták volna, hogy képesek valóban összefogni, ha azt érezzük, hogy valóban az ország épüléséért vannak, és nem azt láttuk volna, hogy csak azon marakodnak, hogy ki legyen a "főnök", akkor biztosan másképp alakult volna mindegyik választás.
Nem a Fidesz nyert, hanem a többiek (és mi, a "nép" is) vesztettünk.
Még egy: szeretnék egyszer olyan kritikát hallani, amiben nem azt boncolgatják, hogy mit NEM kellene, hanem azt, hogy mit lehetne tenni. De ahogy megfelelő javaslatok nincsenek, úgy nincs senki sem, akivel meg lehetne valósítani. Nem apolitikusak vagyunk, hanem nincs alternatíva: mégis kit válasszunk?!?!?
F_Viktor
@moiszikf: Írod:
"Programot megvalósítani - ebben a demokráciának nevezett, szipi-szupi rendszerben - csak "kormányrúd" mellől lehet,legalábbis hatékonyan."

Tehát a kormányrúd még most sincs a Jobbik kezében, ebből következik, hogy ingyen WiFi sem lesz a Jobbikos településen.
Vagyis az alfahir cikke csak egy be nem tartható ígéret, egy Jobbikos fényezés.
terlasz
@moiszikf: Dolgoznak? Ki fogja finanszírozni az ingyenes használatot? Csak nem közpénzből jópofiznak némelyek? Így könnyű!
Tekla
@joopapa: Az ingyen wifit a felsorolt személyek is szabadon használhatják, annak ellenére , hogy nem érdemlik meg !
Tekla
@Linna: Ásothalmon teljesíthetett a legjobban a Jobbikos vezetés , mert 100%- ban választották újra Toroczkai Lászlót Polgármesternek.
DE a Fülöp Erik vezette településen is nagyon elégedettek az ott lakok. 12 település van ahol már jobbikos a vezérkar, lehet választani,biztonságos és rendezett települések ezek, ajánlom mindenkinek , akinek van pénze költözni.
nyanya001
Én jobban örülnék annak, ha munkahelyeket biztosítana !
KERKA
Annyira kell a wifi a falunak,mint egy falat kenyér:)) Mert wifivel vidámabb az élet a Józsi bácsinak és a Maris néninek is. Vidámabban elviselik a fűtetlen kisházukat!
moiszikf
@KERKA: És ha Józsi bácsi és Maris néni segélyhívója pl. wifis? Kell-e oda gyors és ingyenes kapcsolat a "nagyvilággal", ahol se orvos, se posta, úgy nagyjából semmi?
moiszikf
@terlasz: Ha MINDENKINEK (tehát a köznek) ingyenes, akkor mi a baj a közpénzzel?
moiszikf
@F_Viktor: Megmosolyogtatsz! Ha nem akarod érteni, hát nem kötelező.
F_Viktor
@Tekla: Toroczkai egyetlen egy szavazattal is 100 százalékkal nyert volna, mint egyetlen jelölt :-))
F_Viktor
@moiszikf: Értem én, csak bukfenc van a logikádban ;-)

Komolyan: Nem tartom rossz ötletnek amivel a Jobbik kampányolt, netadó nélkül igazán csak az infrastruktúra került volna kevéske pénzbe, mert a netet, a sávszélességet a kormány biztosítja az önkormányzatoknak.

DE! Ha nem kampánycélból ígérgettek, akkor 2010-től miért nem valósították meg a Jobbikos településeken?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.