Úgy tűnik, Magyarországon semmilyen civil megmozdulás nem maradhat túl sokáig civil, az MSZP pedig jobb ötlet híján előszeretettel rabol rá ilyen kezdeményezésekre – legalábbis ez körvonalazódik ki azokból az interjúkból, amit a 444 készített az internetadó elleni tüntetések szervezőivel.

Az egyik olvashatatlan hosszúságú szöveg röviden arról szól, hogy eredetileg két fiatal srác kezdte szervezni a netadó-ellenes megmozdulást, az esemény Facebook-kommunikációja azonban gyanús módon, hamar átkerült Gulyás Balázshoz. Ahhoz a Gulyás Balázshoz, aki Gurmai Zita volt MSZP-s EP-képviselő, és – mint most szintén kiderült – Gulyás Mihály, a Medgyessy-kormány egykori tanácsadójának és stratégiai igazgatójának a fia.

A két szervező elmondása szerint az első tüntetésről szóló közös megbeszélésre Gulyás Balázs egyenesen az apjával érkezett, ahol ő (az apa) volt a fő szószóló is, később pedig egyiküket MSZP-s kapcsolataira utalva állítólag telefonon meg is fenyegette, eltiltotta a további médiaszereplésektől.

A másik, párhuzamosan készített méretes interjúban Gulyás Balázst faggatta ugyanerről a témáról a 444: az internetadó-tüntetés szervezéséről, a Facebook körüli zűrzavarról, és arról, hogy kik segítették a tiltakozást.

Gulyás néhány, a szervezéssel és a kezdeti kommunikációval kapcsolatos részletre egészen máshogy emlékezett. Szerinte a tüntetés nagyon is civilnek indult, éppen ezért szeretett volna ő inkább a háttérben maradni, ami végül nem sikerült.

86 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
@human: be ne vedd már, hogy bárki hozzányúlt volna a pénzhez. A szervezők a vasárnapi napra másfél millió forintot gyűjtöttek. Tételesen elszámoltak egymillióról, és mondták, hogy keddre maradt még félmillió. Minden pénzről elszámoltak. s nem igaz, hogy bármelyik párt rátelepedett volna, hiszen aki ott volt, hallhatta, kérte Gulyás Balázs, hogy senkinek eszébe ne jusson pártlogót vagy zászlót tartani. És nem is volt. Ez megint a fidesznek az az aljas taktikája, hogy kételyeket támasztani az emberekben, minél kevesebben legyenek. Undorító tetves banda.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1szomjas
Vannak, akiknek érdekükben áll a zavarkeltés, addig se róluk, és az ő mocskaikról beszélnek az emberek... És : oszd meg , és uralkodj !
Senara
Tényleg az MSZP nyúlta le a nettadó elleni tüntetést? ... Nem hinném , de arra jó , hogy az emberek elgondolkozzanak , menjenek tüntetni vagy ne .
human
És már megint ki nem tud a seggén maradni? Az MSZP. Egyszerűen nem fogják fel, hogy véééége. Az utolsó esélyük az volt mikor Gyurcsány az öszödi beszéddel pártpolitikai fordulatra, tétlenségükkel való szembenézésre szólította fel a tagságot. És erre ők kirakták a pártból. Ekkor nálam leszerepelt az mszp és ezt a döntésemet azóta is folyamatosan csak megerősítik.
Mobil123
Ha így van akkor úgy is kiderűl a teljes igazság és akkor végleg megásta az MSZP magának a sírt. Ha nem igaz akkor az aki keveri a trágyát. Viszont a szocik ebből nem igen tudnak kimászni.
micfild
@Mobil123: Szinte mindegy, ki szervezte, és az is ki kavarja a kakit.
A trágyadomb már akkora, hogy elöbb- utobb orbánbandát betemeti- egyébként ők hordták össze. Orbán és a senkiházi- semmihezsemértő- életükbenegynapotsemdolgozotttalpnyalók.
És egy nagyon fontos-- az emberek akik kimentek tüntetni... nem pártérdekeltségből vagy talpnyalásból mentek ki- és nem is azért mint a fizetett birkamentesek.
Azért mentek oda, mert elegük van a népmegnyomoritó uraságok hazudozásából, a korrupcióból, a csalásaikból, a lopásaikból,de főleg abból, hogy amig ezek a mocsadékok egyre jobban és jobban élnek, az egyszerű embert belenyomoritják az egyre több adóba. Lassan már a levegővételért is adót vet ki orbán- megálmodja és a 2/3dal megszavaztatja.
Mobil123
@micfild: Nem mindegy hogy kiszervezte szerintem. A többiben egyet értek azzal amit leírtál. Ha civilek szervezték akkor kár volt belemásznia az MSZP-nek (nem is szabad egy pártnak sem bemásznia és ebben teljesen egyet értek Gyurcsánnyal!!) Sajnos az MSZP szarrá verte saját magát már és nem tesz jót a civil kezdeményezésnek. Így azt gondolom hogy a jelen hatalmat jó esetben nem az ellenzék hanem MI civilek tudjuk rákényszeríteni arra hogy húzzon el .
Mobil123
@nena: Sajnos nincs , csak a hatalmat megkaparintó akarok vannak.:-(
nyanya001
Az MSzP ehhez olyan kevés, mint a mackósajtba a brummogás !
Egyszerűen megelégelték az emberek a sarcolást !
1magyar
Mondjuk az ellenzéknek ez lenne a dolga! Különben minek fizetjük őket?
A fidesz évekig nem járt be a Parlamentbe mert nem értett egyet az akkori kormánnyal.
m.macskosz
Ha a tüntetők átlag életkora 50 év lett volna, el is hinném,
mivel azonban legfeljebb 35lehetett,azt hiszem, ehhez
az MSZP-nek semmi köze nem volt.
hattorihanna
@micfild: Egyetértek! Szinte mindegy hogy ki hozta össze,én akkor is csak Köszönni tudom nekik hogy megszervezték.
mate03
@Mobil123: A Fidesz ,már elkezdte a paraszt vakítást! Hátha kevesebben lesznek a vasárnapi tüntetésen!
vukkocska
@human: be ne vedd már, hogy bárki hozzányúlt volna a pénzhez. A szervezők a vasárnapi napra másfél millió forintot gyűjtöttek. Tételesen elszámoltak egymillióról, és mondták, hogy keddre maradt még félmillió. Minden pénzről elszámoltak. s nem igaz, hogy bármelyik párt rátelepedett volna, hiszen aki ott volt, hallhatta, kérte Gulyás Balázs, hogy senkinek eszébe ne jusson pártlogót vagy zászlót tartani. És nem is volt. Ez megint a fidesznek az az aljas taktikája, hogy kételyeket támasztani az emberekben, minél kevesebben legyenek. Undorító tetves banda.
karma1
@vukkocska: Igen, ha osszeugrasztja a bekesen tunteto IGAZI civileket (nem a bayerzsoti-fele birkameneteseket) barmilyen ellenzeki parttal a fideSS, akkor csak ok huzhatnak ebbol hasznot, mint neveto harmadik...

Ha most Gyurcsany igazan az a tokos magyar legeny lenne, aki eddig is volt, akkor most fellephetne, es elmondhatna, hogy igenis, mi (en, Gyurcsany Ferenc) sem akarok semmilyen partot belekeveredni ebbe a tuntetesbe, ez a magyar nep sajat szervezodese volt, hagyni kell kibontakozni. Ez a lepese jo lenne kesobbre, ha valaki arra gondolna hogy kellene egy vezeregyeniseg...

Bar ez csak az en meglatasom, senkinek nem kell vele egyetertenie...
1magyar
@karma1: Miért ne lehetne pártot belekeverni a tüntetésbe? A népnem kell mindig vezető. Akkor alkot egységet.
Kutyakötelessége az ellenzéki pártoknak kifejezni a kormány intézkedései elleni nemtetszésüket!
A Szél Bernadett is milyen talpraesetten tette a dolgát!
karma1
@1magyar: Az ellenzeknek mindenhol a vilagban valoban ez lenne a kotelessege, igy Ma.o-n is. Amde itthon mindenki olyan toketlen, hogy akarmilyen nagy volt is a problema, keptelenek voltak maguk moge sorakoztatni nagyobb tomegeket, igy most szerintem egyaltalan nem fair, hogy valaki kiallt egy ugyert (Gulyas), egyszeruen elmondta, mit akar es hogyan kepzeli el a tuntetest, tehat ha O ekkora eredmenyt tudott elerni, ekkora tomegeket tudott megmozgatni, akkor ne alljon mar oda egyetlen MSZP-s, vagy LMP-s sem, mert ok nem tudtak megmozgatni par ezer fonel nagyobb tomeget egyszer sem , Talan az is a baj, hogy mar nincsen az ellenzekben egyszeruen senki sem, aki valamilyen modon ne valt volna hiteltelenne. Es kulonben is, ez a tuntetes nem csak partszempontokat es parthivoket erintett, hanem egyszeruen MINDEN reteget, foleg olyanokat, akik nem is politizalnak semmilyen modon sem, pl a nagyon fiatalokat, akiknek a tanulasat, es legfobb szorakozasi lehetoseget vettek volna vissza, valamint a kozep korosztalyet, akinek a munkajat lehetetlenitettek volna el.
hattorihanna
@1magyar: Ez más normális országokban így is lenne,de itt látod mit művel
a fidesz, rögtön úgy próbálja beállítani a történteket, mintha csak az egyik párt szítaná az embereket.
Az egyetlen járható út most az,ha részt vesznek a tüntetéseken,de pártjelképek nélkül.
Viszont közleménybe elmondják hogy ott voltak,és egyetértenek a tüntetőkkel.
karma1
@1magyar: Ja, es a rovid valasz a kerdesedre (hogy miert ne lehetne partoknak belekeveredni a tuntetesbe? ) Mert Gulyas EZT az egyet kerte! Ez pedig eleg vilagos es konnyen betarthato keres volt...:o)))
1magyar
@karma1: Igen, a Gulyás nagyon jól megszervezte, hitelesebb mint az eddigi pártok.
Mert az ország csak elszegényedik a sok régi-új kormányoktól.
karma1
@1magyar: Ha mindegyik part csak a serelmeit hozza magaval az uj eraba, es nem egy normalis politikai, gazdasagi program kidolgozasaval foglalkozik inkabb, akkor abbol a vilagon semmi sem lesz, csak a partok egymasra mutogatasa, sz@rral valo kenegetese fog atmentodni a kovetkezo kormanyciklusra...
Ha egyszer mar leszerepelt egy part felallas, akkor gyorsan el kellene gondolkodnia a partok vezetosegenek, hogy vagy szemelyt, vagy programot csereljenek...

De szemelyt nem fognak, mert mindenki kapaszkodik a megelhetesert a semmittevesbol, programot meg nem tudnak, mert nem szakertok, sot olyan butak, hogy szakertot meg a part kozelebe sem engednek...
Gulyas olyan programra hivta ossze a tomegeket, amiket szakertok allitottak ossze, velemenyeztek, es eppen ezert sziklaszilardan megalljak a helyuket.
Ezert mar erdemes osszefognia minden korosztalynak, tekintet nelkul szakkepzettsegre, vagyoni helyzetre, nembeli kulonbsegekre...

Igenis menjenek ki, es ha kell, Gulyas mondja ki azt a tuntetesen, hogy nem baj, ha a birkamenet is megszervezi a sajat hulyeseget, rohogtesse ki magat nyugodtan orszag-vilag elott...
Mit gondolsz, miert nem szerveztek meg azonnal a valasztuntetest, ahogy eloszor akartak? Mert ok maguk is rajottek, hogy hulyeseg, amiert kivonulnanak, mit irnanak a tablakra, molinokra: Internetadot akarunk mindenaron? Vallaljon mindenki tobbet a gazdasag duborogteteseert bevezetendo internetadobol?

Most is kivancsi lennek, hogy a hulye bayerzsoti mi a gyaszt talalna ki frappansat, ellentuntetesnek?
Katalina62
Ha igaz lenne miért lenne ez tragédia? Különben meg az Mszp nagyon harmatgyenge ehhez! A 2006-os eseményekben a Fidesz alattomosabban nem volt benne? 2006-ban a tüntetések, és a tüntetők pedig mindenek nevezhetőek voltak, csak békésnek nem! Az is elgondolkodtató, hogy a mostani első tüntetés vége miért kezdett hasonlítani a 2006-osra!?
JAJMÁR
A Gulyás Balázs nagyon szimpatikus fiatalember, ügyes, őszinte. Na és, ha segített neki az apja, akkor mi van? Mindig a szervezőkkel jönnek, alázni, bemocskolni szeretnék ezt a 3 sikeres tüntetést valakik.
Nem érdekel, akárki is szervezte, akár az MSZP, akár a CIA, nem ez a lényeg !
Az a lényeg, hogy ezekre a tüntetésekre az emberek nem pártszimpátia alapján mentek el, hanem egy közös ügyért ! Nem felsőbb hatalom érdekében, mentek, nem pártok véleményét mondták el, hanem a saját véleményüket. Ettől civil...

A CÖF civil talán? mert az egy ún. civil szervezet szervezi? (Erről talán nem is írok, mindenki érti... )
whatthefuck
Tudomásul kéne venni, hogy egy ilyen tüntetés megszervezéséhez és lebonyolításához pénz és profizmus kell. Engem speciel nem zavar hogy párt vagy pártok állnak a dolog hátterében ameddig nem tolakodnak előre. Márpedig most önmérsékletet tanúsítottak.
bögöbö
@karma1: @karma1: Gyurcsány a nolnak nyilatkozta, hogy NEM vesz részt a tüntetésen, mert nem akarja a személyes jelenlétével megzavarni a civilek kezdeményezését.
alterego56
Ha abból indulunk ki hogy ki kinek a gyereke meg fia, akkor rá lehet fogni hogy balos tüntetés volt. De ugyan ebből az aspektusból tekintve a jelenlegi kormány tagjai vérbeli kommunista szülők leszármazottai, ergo kommunisták.
karma1
@bögöbö: Koszi, en ezt nem tudtam, mert nem tudom kovetni az osszes sajtot, de ha igy tett, akkor az nagyon jo. Hagyjak kibontakozni Gulyast, mert lehet, hogy O lesz a kovetendo peldakep
coyote3
Nem hinném az Mszp nem ennyire okos ... De ha lenyúlták akkor gratulálok nekik, jól csinálták.
Nem mellékesen, ha nincs netadó, nincs mit lenyúlni...
human
Azt tényleg nem szabad hagyni, hogy arról szóljanak innentől a hírek, hogy most akkor volt-e köze az mszp-nek hozzá vagy sem. A lényegről meg nem is beszélnek majd a vitaműsorokban. Az eddigi megmozdulások valóban pártsemlegesek voltak és maradjanak is azok. Természetesen, ha nagyon előrehaladott lesz egy kormányváltó hangulat akkor nem lehet megúszni, hogy egy tömörülés vezetőstül elő ne álljon.
human
@human: ... Nem mintha meg kellene úszni :)
orogordog
@alterego56: bemásollak, hogy figyeljék a légyeget.
"alterego56
Ha abból indulunk ki hogy ki kinek a gyereke meg fia, akkor rá lehet fogni hogy balos tüntetés volt. De ugyan ebből az aspektusból tekintve a jelenlegi kormány tagjai vérbeli kommunista szülők leszármazottai, ergo kommunisták. "
KERKA
Na ! álljon meg a fáklyásmenet! Ha az MSZP százezres tömeget ki tudott vinni az utcára, akkor mégsem állnak olyan rosszul. Ha ez így van , akkor van miért fosni a kormánynak!
orogordog
@KERKA: mszp és a fidesz együtt sem tudna ennyi embert mozgósítani!!!
KERKA
@orogordog: Szerintem sem. Tökmindegy, hogy KI VITTE KI az embereket, ez egy civil tüntetés volt, ahova a felháborodás vitte ki az embereket!
Senara
A mindenképpen bele kell keverni a szocikat . Megosztás a lényeg , aki utálja a szocikat lehet nem megy el a következőre . A Vida elleni tüntetést már szervezik a facebookon .
szandokan
Inkább az a baj, hogy bárkinek is kétségei voltak efelől. Amikor a legdrágább okos telefonokkal tüntetnek, az nem túl hiteles, ahogy a Blahán szervezett ingyen ebédért sorban álló Audisok sem. Az Mszp ( és Gyurcsány is) megmondta, ha beledöglik is, megbuktatja a Fideszt. Fognak még próbálkozni biztosan.
Katalina62
@szandokan: Sem az MSZP-nek, sem a DK-nak nincs olyan ereje, hogy tömegek az ő hívó szavukra utcára vonuljanak! Én elhiszem, hogy önnek fáj, hogy a Fideszből sokaknak elege lett, de ez van! A kormánynak pont az a szerencséje, hogy az ellenzék gyenge!
szandokan
@Katalina62: Téved, nekem ez nem fáj, csak mosolygok az egészen. Egyébként abban is téved, ha azt hiszi, ennyi embert nem tud mozgósítani az Mszp, elvégre hányan is szavaztak rájuk a választásokon? A netadó elleni tüntetésre még egy magánszemély is képes lett volna mozgósítani a fiatalokat, hiszen számukra nagyon fontos, hogy tudjanak facebukkolni egész nap ingyé...:-))
sentinel216
@szandokan: "Amikor a legdrágább okos telefonokkal tüntetnek, az nem túl hiteles..."

Nem a kocsmákból pár felesért megvezetett lumpenek, vagy SMS - ben összeverbuvált futballhuligánok tüntettek, mint 2006 -ban a Kossuth-téren.
A NET adó csak a jéghegy csúcsa amiért a magyar középosztály - aki a munkájával megkeresi az okos telefonra valót - utcára vonult. Ha jól füleltél, hallhattad, ahogy zúgott az:" Orbán takaroggyy!"
...és igen:"Fognak még próbálkozni biztosan."
szandokan
@sentinel216: Akkor hajrá, előre az egységes Magyarországért! Én nem voltam tüntetni, pedig én is megkeresem a rávalót. 2006 - ról meg vajmi keveset tudsz te is.
Katalina62
@szandokan: Nem "ingyé" van! Mindenki fizeti a szolgáltjának az internetet, a tv-t a telefont! Itt egy plusz sarcról volt szó.
bencemacska
@karma1: Pont ott van a probléma, hogy Gulyást kiáltják ki az MSZP emberének, születése okán. Az én ismereteim szerint, Gyurcsány pont úgy viselkedett, ahogy te elvárod!
orogordog
@szandokan: 2006-osok fidesz által szponzorált csürhe volt, most meg a dolgozó elégedetlen nép.
orogordog
@szandokan: több millió éljen jól ne a pár ezer.
bencemacska
Szerintem itt az MSZP-n belüli- kívüli személyes ellentét akarja bemocskolni szervezőket.
Az egész mögött szvsz. a volt Egyenlítő blog áll. Nem tudom mi az igazság az ügyben, nagyon sötét. Én korábban sokszor olvastam, aztán valószínű nagyon vonalas lett, ezért hagytam ott. Most meg gyilkolják egymást!!! Valahogy ebbe keverték bele a netadó elleni tüntetés szervezését is!
szandokan
@orogordog: Akkor tegyenek is érte valamit siránkozás helyett. 2006 - ban pedig valóban a csürhe volt ott főleg, csak nem a Fidesz oldalról.
szandokan
@Katalina62: Amiből nem is lett semmi, ahogy akkor sem lett volna, ha nincs tüntetés.
szandokan
@Horizont: Az internet mindenkinek fontos, és nem is akarta elvenni senki tőled sem. Ugrotok az álhírekre, mert jó egy kicsit gyűlölködni, Orbánozni. Tudod, az Orbáni "diktatúrában" nem lett volna kihátrálás pár ezer ember miatt.
KERKA
@szandokan: Tudod, az a helyzet, hogy meggondolatlanul, egyetlen ötlet böffentéssel kikerült egy hír, amin az egész ország felháborodott. Mert joggal azt tartjuk, hogy az internet használatot a szolgáltatónak mi már megfizettük.
És mi a helyzet akkor, ha a családban van 3 okos telefon és van 3 számítógép, mert a szülőnek a munkája ezt megkívánja, de a gyereknek is kell, hiszen ált. isk. már tanulják az informatikát.
m.macskosz
@szandokan: ma, 16:18
Hát persze, hogy nem, mivel a Deutsche Telekom meggyőzte a miniszterelnököt, hogy térjen észre!
ma, 13:39 A Blahán sorban álló Audisok az olyan aljasokkal egyívásúak lehettek,
mint az ogy.-i képviselők, akik a nyugdíjukat is meg a tiszteletdíjukat is felveszik!
tivoli
Vajon mit kabirozik ez a jóasszony.
vajon kihez beszél?
Mobil123
@mate03: A kérdés az hogy benyaljuk e!! (Én nem !!)
tivoli
@Horizont: ma, 18:21
:-DD
Szólt hozzád valaki?
Ettől függetlenül egy újabb jó pont neked az ellenőrződbe. Nagyika.
dzurinda
@szandokan: "Amikor a legdrágább okos telefonokkal tüntetnek, az nem túl hiteles, ahogy a Blahán szervezett ingyen ebédért sorban álló Audisok sem."

Blahán ingyen ebédért sorban álló Audisok? Ezt hol olvastad? :O
m.macskosz
@dzurinda: Ő volt az egyiknek anyósülésén, a sofőr a haverja. :)
szandokan
@Horizont: Egyértelmű, hogy az Mszp kötődés megvan, de neked ezt le is kellene vezetnem? Ami kormány ellenes cselekedet, abban benne van az Mszp és a DK is, hiszen nekik egy a lényeg, hogy leválthassák a Fideszt, hogy utána mi lesz, szart sem érdekli őket. Ez a bosszúról szól. A CÖF - höz meg nekem semmi közöm.
szandokan
@KERKA: Én egy szóval nem mondtam azt, hogy ezt be kell vezetni, és Varga Mihály valóban előállt egy sületlenséggel, ami egyértelmű volt (számomra legalábbis), hogy valamiről el akarja terelni a figyelmet, ami ugye az amerikai cirkusz volt. Hibás ötlet volt, Orbán viszont korrigálta egyből. Akik ma használói az internetnek, azok nem fognak adót fizetni utána, más kérdés, hogy a szolgáltató bármikor emelhet a díjon.
szandokan
@m.macskosz: Nagyon vicces vagy ám...:-)
szandokan
@dzurinda: Az egyetlen hiteles sajtóban, ami ma van az országban. Még kép is volt hozzá, majd előkeresem, időrendi sorrendben megvan mind:-)
kkalman
Gyurcsány, Bajnai, MSZP fóbiájuk van ezeknek a fideszes legényeknek. Már minden mögött, ami a kormány szándéka ellenére történik az MSZP-t látják. Sürgős pszichiátriai kezelésre szorulnak. Jó lenne minél előbb, mielőtt nagyobb lesz a baj.
szandokan
@kkalman: Ez nem fóbia, ez tény. Még akkor is, ha mondjuk egy civil szervezet kezd tüntetésbe, a szocik akkor is megjelennek azonnal.
kkalman
@szandokan: A tetsziket véletlenül nyomtam, úgyhogy ez a tetszik nem az a tetszik, amelyik Neked tetszik. :)
Komolyra fordítva. Hazánkban sajnos ilyen a politika. Fordított esetben, ha a Fidesz lenne ellenzékben, volt már rá példa, róluk is el lehetne mondani, amit most Te állítasz a szocikról. Ők is azonnal megjelennének, megjelentek minden, a kormány ellen szervezett civil tüntetésen. Ezzel nekem az a bajom, hogy ebben az országban a kurva pártok nélkül már fingani sem lehet. Ez a legnagyobb baj ezzel az országgal, nem az Orbán, meg a Gyurcsány.
szandokan
@kkalman: Azért ebben egyetértek veled. Az ellenzék végtére is magától értetődően oda áll, ahol tüntetnek a kormány ellen, kivétel az olyan országoknál, ahol az ellenzék és a kormány is egy oldalon áll, legalábbis egy a céljuk. Ez nálunk soha nem fog megvalósulni, itt még a jó döntést sem támogatná egy ellenzék.
vukkocska
@karma1: Gyurcsány Ferenc ezek szerint "egy tökös legény", mert at ATV-n elmondta, hogy nem volt kint a tüntetésen, mert tiszteletben tartotta a szervezők azon kívánságát, hogy pártpolitikai célokra ne használják fel a tüntetést. Valószínű ezt a riportot Te nem láttad. Ettől sokkal több mindenről beszélt, de a lényege ez volt.
szandokan
@vukkocska: Olyan elő sem fordulhatna gondolom, hogy Gyurcsány megszervezi a tüntetést, majd elmondja a tévében, hogy ő nem volt ott, mert erre kérték. Persze, aki a híve, az el is hiszi.
m.macskosz
@szandokan: Akkor sikerult mosolyt csalnom az orcadra? Orulok neki.
karma1
@vukkocska: Koszi! Tudod, a Duna Tv-n ilyet nem szoktak elmondani...:o)))
karma1
@szandokan: Gyurcsany viselkedese meg mindig szazszor jobb, mint a kedves vezetoe, aki le-felazsiaizza a sajat nemzetet, aztan elhuz a nagy budos ismeretlenbe, hogy meg a testorei sem tudjak, hogy hol van, mert egy gyava sz@r...
szandokan
@m.macskosz: Olyannyira, hogy még mindig nem álltam vissza alapállapotba:-))
szandokan
@karma1: Én nem tudom, újabban divat lett itt is a káromkodás? Süllyed az amúgy sem mindig magas színvonal?
karma1
@tivoli: Szandokanhoz, ha nem tudnad, Kedves, ugyanis ezt a jokepu kalozt Kabir Bedi nevu szinesz alakitotta...

Tessen mar egy picinket kulturalodni is a sorozatok tajekan, oszt meg teccik tunni, hunnan is vette a nickname-jet a szandi...:o))))

(Kotorj vissza a musorfuzetben ugy kb. 30 evre... Kabir Bedi azota biztos szodasuvegtalpas szemuveget, parokat es hallokeszuleket visel, de akkor @rva jol nezett ki a szalfa termetevel, es a csodaszep kek szemevel!...:o)))) Arrol meg nem tehetek, hogy Te megrogzott hetero vagy, es nem nezted a noi szivek tiprojat anno...:o)))
karma1
@szandokan: Isten hozott a realitasba! De ha kerhetnem, a temahoz tessen hozzaszolni, nem pedig az en velemenyemhez, mert az nem karomkodas vala, hanem jellemzes...Politically correct people are those that pertain "You can pick up the piece of sh*t by the clean end".
Es en ezt a TV-ben hallottam egy politikai editor szajabol, es ot nem kuldtek el sehova, de meg csak kritikat sem kapott erte, viszont John Key megjegyezte, ennel frappansabban nem lehetett volna kifejezni a politika lenyeget...

Szoval, a temahaoz, ha lehetne kernem alassan... :o)) En csak NEKED valaszoltam ebben a hsz-ben...:o))
karma1
@szandokan: Ha olyan kutmely (kozerthetobben: a banyaszbeka s@gge alatti a szint) itt, akkor talan ne faraszd magad az itt valo jelenleteddel, mert megart annak a magas muveltsegi szintednek, es azt mi itt nem vennenk a szivunkre...

Szornyulkodni elmehetsz a kurucinfora is, oszt jonapot...:o)))
tivoli
@karma1: ma, 00:58
Kedvesem! Ha én egy képzeletbeli maláj kalóz nevét választom nicknek, akkor valószínű, hogy a maláj kalózra gondolok névválasztáskor. Ha az őt megszemélyesítő színészét akartam volna akkor valszeg annak a nevét veszem fel.
Evidens, nem?

A Mariana sem volt csúnya egyébként. Ő vajon, hogy nézhet ki most? :-))
mate03
@szandokan: A lenyúlni! Nem azt jelenti hogy el lopni a szervezést? Mert ez nem igaz! Az hogy szinte minden pártból voltak a tüntetők,között,az csak üdvözölhető! Nem kell minden ,kormány ellenes tüntetést,az MSZP-re, vagy Gyurcsány nyakába varrni! El tudod képzelni,hogy ez a két baloldali párt most ennyi embert tudott volna mozgósítani!? Ezt te sem gondoltad komolyan!
dzurinda
@szandokan: Bizony, a jó döntéseket nem támogatja az ellenzék. Pl. vizitdíj...
karma1
@tivoli: Na Te aztan kandur vagy a javabol...:o)) Miert egy vidampark nevet vetted fel, miert nem Casanovaet? Jobban illene Hozzad, hihi...:o))
levi
Jogos! Ha az mszp is akar hasonló tüntetést szervezzen egyet egy másik időpontban egy másik helyre.
Minden tüntetésen ott vannak, ami azért baj, mert a résztvevők többsége fiatal, akik viszont nem szeretik az mszp-t ezzel pedig elveszik a kedvüket a tüntetéstől. Ha egy tüntetés civil, akkor maradjon is az!
1szomjas
@orogordog: @alterego56: Valakik elkezdték ezt a fajta kommunistázást, és ti se veszitek észre, hogy ez hová vezet... Ez csak zavarkeltésre jó ! Akiket ti is lekommunistáztok, azok úgy voltak kommunisták (és többségük szülője is ! ), ahogy most keresztények ! Régen a párttagkönyv segítségével ,,ügyeskedtek", ma a keresztet emelgetve lopnak, rombolnak ! Régen se Magyarország, a magyar nép érdekében törték magukat, ahogy ma se ! Csak halásznak vidáman a zavarosban...
1szomjas
@szandokan: Miért baj, hogy megjelennek, ha egyszer egyetértenek vele ? Annak lehet baj, aki nem örűl a tömörűlésnek...
tivoli
@karma1: tegnap, 23:01
Nem vagyok én Cassanova Kedves karma, csak szeretnék játszani s ezért lettem tivoli.
karma1
@tivoli: Aha. Szoval hintaslegeny vagy? (Meg ne sertodj!!! Tudod, hogy nem azert irtam!...:o))
tivoli
@karma1: ma, 13:04
Az biztos, hogy sokszor kerülök hintába, de aki hintásnak áll.. :-))
vukkocska
@szandokan: (nov.6. 23.46) Igazán kristálytisztán nem értem. Ha arra gondolsz, hogy Gyurcsány szervez tüntetést, aztán letagadja, és a "hívők" hisznek neki? Óriási ember ez a Gyurcsány Ferenc, az biztos. De hogy minden hozzá köthető, azért az - szerintem - üldözési mániára vall. Vagy fóbiára, ami talán még rosszabb. Ha félreértettelek, elnézést kérek, de légyszíves tájékoztass :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.