Egy sajtótájékoztatón robbant a bomba, a magyar hatóságok és a politikai elit azonban érdemi kivizsgálás helyett agyonhallgatták az ügyet, megfélemlítették és gáncsolták az áfabotrányt kirobbantó Horváth Andrást. Volt itt házkutatás és több tüntetés, kínos politikusi magyarázkodás, a másik oldalon pedig Horváth mellett kiálló újabb volt NAV-dolgozó. És amikor már majdnem elült az egész, jött a kitiltási botrány, majd a NAV-elnök beismerése a kitiltási ügyben. Elvesztette a fonalat az ügyben?

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

whatthefuck
Hihetetlen hogy itt tényleg semmi nem tudja kiverni a biztosítékot, kivéve a napipornó megadóztatása. :D
Ha az amcsik nem nyúlnak bele, ez is eltűnik a többi disznósággal együtt a süllyesztőben. Hol a p..ban élünk?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
Még mindég 5 fő neve titkos, ugyan meddig. Állítólag azon személyek akik mozgatják a vizsgálatot, vakvágányra terelve. Mert az hihetetlen, hogy a rendőrség ne tudja az ügyészség, a legfőbb ügyész, a nyomozó hatóság összességben. Korruptságukat egyértelművé téve, alkalmatlanságukat.
human
@whatthefuck: Sajnos van abban igazság amit írtál. A fiatalokat természetesen megmozgatta, hogy megadóztatják azt a virtuális teret, ahol naponta akár több órát is eltöltenek. A kérdés, hogy az is érdekelni fogja-e a fiatalok többségét, hogy majd ha esetleg itthon fog dolgozni, akkor kiknek kell befizetnie az adóját.
nyanya001
Már senki nem lepődik meg semmin
nepszava.hu/cikk/1038611
Ezt is lenyúlták !
Főlökött
Szomorú, hogy várunk, várunk. Igaz a Szigetvári vár is vár...de amcsi is vár, már végre egy értelmes lépésre...

Amúgy pedig egyértelmű és nevesítettek is a cégek, illetve személyek is! Ha pedig sógor-koma-jóbarátról van szó, akkor véletlenül megakad a rendszer.

hvg.hu/document/25c/horvath_andras_kihallgatas_jegyzokonyv.pdf
hvg.hu/document/25C/horvath_andras_kihallgatas_jegyzokonyv2.pdf
Dr. Felipe
Mikor már úgy érezték hogy mindent sikerült elmaszatolni,( Welsz halott, Váradi is halott, a zöld dosszié is a kezükben) akkor jött Amerika és belerondított az ügybe.
Most aztán kezdődhet újra a pávatánc és agymosás.
Vicctor helyében én is ideges lennék, én is bevonulnék rögtön egy svájci szanatóriumba.

Agymosás I. Lszájmon szerint a postán keveredett el vidanavildi levele, azért nem tudta a kurmány hogy kiket tiltottak ki. Hát bizony, már csak ilyen gyengén mossák az agyakat, mert ehhez már nagyon primitívnek kell lenni akinek beadják ezt a dumát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.