Az a meglátásom, hogy az ügyészség mellébeszél a kitiltási botránnyal kapcsolatban, ezt az ügyet íróasztal mellől nem lehet kivizsgálni – mondta Magyar György az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Polt Péter az egyik főbűnöse annak, hogy ma Magyarországot elöntötte a fideszes, orbánista hűbéresek korrupciója. Bűnpártolással vádoljuk a legfőbb ügyészt, aki nem tett semmit, nem emelt vádat, nem nyomoztat, nem vereti nehéz vasba a közpénzekben turkáló világhírű fideszes tolvajokat! Polt Péter nélkül Magyarországot nem szállhatta volna meg a legmagasabb szintű állami lopás kultúrája.
Sziszifusz
Vida Ildikóra kiadott ? kilövési engedély nem elég. Ő csak egy csavar a gépezetben. A rend teremtéshez az igazi nagy vad kilövése volna kívánatos. Ő azonban olyan magasabb beosztású kormányközeli személy lehet akik különleges védelmet élvez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.