Általános részvétlenség mellett bomlott fel az Együtt-PM pártszövetség. Gyorselemzésünk szerint a Bajnai-projektnek végleg vége, a PM-esek egészen ügyes politikai piócák, Szigetvári Viktornak pedig lassan munkát kell keresnie.

Forrás: Válasz.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@Csizmás Kond: 20:09 Igen, biztos, ÖÖÖ én kifejezem részvétemet az Együtt PM felbomlásáért :(

Nem voltam légiós. miért, te igen?
Csizmás Kond
@JAJMÁR: Csak azért mert egy légiós viccwt hallottam amikor elkiáltja a tízedes, hogy fehérneműcsere !!!...mindenki örvend, mert ritka esemény ott de hamar hozzáteszi...csak egymás között...
Ez a kormányváltásos felfogásod is nagyon hasonlít ehhez ...:))
JAJMÁR
@Csizmás Kond: 20:22 Eddig így volt, de ezek annyira összexarták, el kell dobni végleg, még ha egy ideig ki is lóg.. ami.. akinek éppen van :-DDD
Csizmás Kond
@JAJMÁR: Még azt is hozzátenném, hogy azok egy karrieréhes senkiházi idegenpénzelt rablóbanda volt, Sem belőlük sem azokból akikkel szövetkezett soha nem kell egy szikrányi sem.
JAJMÁR
@Csizmás Kond: 20:32 Azok? Hát emezek meg hatalom és pénzéhes és hazug rablóbanda, és mi pénzeljük őket. Ezekből kell? Akkor csak add nekik a keresményed boldogan :)
Csizmás Kond
@JAJMÁR: Az a jó ha mi pénzeljük...és nem amerika vagy valamelyik franciaközelkeleti...
és a pénzemet megtartom...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok