Dárdai Pál, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint az egész ország sikere, hogy csapata péntek este 1-0-ra legyőzte a finn együttest Európa-bajnoki selejtezőn.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Vékonka győzelem volt ez legények. És új mumus tűnt fel a futballvilág egén. Feröer szigetek. A görögöket otthonukban verték meg.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Még valami. Észrevettétek, hogy mekkora azeri reklámok voltak? :)))))))))))
moiszikf
@simmering73: @coyote3: Igazatok van. Nadeviszontanagykülönbség, hogy most legalább utólag, a győzelem után pezsgőzgetünk, nem pediglen előre. A szemléletváltás tetten érhető, az Észak-Írország elleni bukta után legalább megmagyarázás helyett önkritika volt. Röpke tizenöt-húsz év és ki-ki meccseket fogunk játszani az európai elittel. Addig viszont valahogy motiválni kell a brigádot, egy győzelem után jönnie kell, a megfelelő szintű dicséretnek! Egyszerű pszichológia.
silber13
Dárdai úr! Ha ez igaz, akkor az is igaz, hogy a szlovákok elleni 0 - 3 Magyarország vereslge is! Nemde?
hetöndöe
@silber13: És a Holland 8:1 vajon mi volt?:-)))
Teknőc Ernő
Ha én lennék a szövetségi kapitány, mindi 0:0 lenne az eredmény!!! Na, de ha beállnék játszani...
perfekt
Kis ország-kis győzelem.Jól van Palika--te is arra az útra léptél,ami körbe megy,és mindég ott végződik,ahonnét elindult.Csak közben a nagy semmiből sokan meggazdagodnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.