Tarthatatlan volt a moszkvai magyar kereskedelmi képviselet épületének helyzete, mondta Horváthné Fekszi Márta másodrendű vádlott, volt külügyi államtitkár az ingatlan – az ügyészség szerint áron aluli – eladása miatt indult büntetőperben a Budapest Környéki Törvényszéken kedden.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A magyarok ingatlan adas-vetelbol (is) levizsgaztak! Szerintem ez a szegeny csaj egy koncepcios per aldozata, mert az ingatlan, amig ilyen vitatott tulajdonjogu, sz@rt sem er, mert vegso soron az diktal, akie a telek az ingatlan alatt.

Persze, hogy a mar orosz tulajdonba atment epuletet az orosz tulajdonu telekkel egyutt tobbszoros aron adtak el.

Erdemes lenne megtudni persze azt (es ez lenne mindennek a lenyege), hogy annak idejen hogyan, ki es foleg mennyiert szerezte meg ezt az epuletet, mert kiderulhet, hogy a magyar allam annakidejen a fenenagy orosz-magyar szocialista fuggoseg miatt fillerekert kaphatta meg az epuletet.

Ha ennyire mindenfele szolgaltatas mukodott a hazban, a valoszinuleg 2 okbol lehetett: hogy a haz legalabb el tudja magat tartani rezsiileg, a masikra mar gondolni sem merek, de lehet, hogy az is belejatszott: a diplomacia egisze alatt tisztaramosni maffia=penzeket, foleg, hogy esetleg a mostani kormany zavaros orosz ujranyitasahoz se jott volna rosszul...

Azert el kene gondolkodni, hogy valaki 40 eve szolgalja a hazajat, nemzetkozileg elismert, es akkor jon egy orban-fele birosag, akik a korrupciotol meg a sarokig sem latnak, es ok dontenek ilyen emberek sorsarol...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.