Az unió bővülésével már csak az Ukrajnában és Szerbiában élő magyarok idegsebészeti, szemészeti operációját, pacemaker-beültetését, valamint daganatdiagnosztikáját és –műtétjét finanszírozza Magyarország indokolt esetben. A biztosított szolgáltatások ezentúl a gége-garat, légcső és tüdő speciális műtéti beavatkozásaira is kiterjednek – írja a Világgazdaság.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Boszi27
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Nem sajnálom senkitől a gyógyuláslehetőségét, elég nagy baj, ha bárkinek műtétre van szüksége, akárhol is a világban.
De könyörgöm: amikor hónapokat kell várni vizsgálatokra, mert nincs pénz, és így sokan a maszek ellátásra kényszerülnek - már akik megtehetik, akkor azért nem azzal kéne foglalkozni, hogy az államkasszába NEM FIZETŐ, ergo az egészségügyhöz NEM HOZZÁJÁRULÓ betegket ellássanak.
Boszi27
Ehhez képest a határon belüli "nemzeti" magyar kilincselhet szponzoroknál a külföldi gyógykezelés finanszírozásáért, amellett, hogy fizeti a TB-t, amelyért itthon szinte semmi nem jár, tehát egyszerűen adó .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.