Kormánypárti politikusok szerint elszomorító, hogy a XXI. század elején ilyen helyzettel kell szembesülni Magyarországon, de azt is mondják, hogy "erősen szubjektív", ki a szegény.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Szokásához híven a nagyon keresztény Harrach hozzáállása volt a leggusztustalanabb, de Révész Mártíriusz sem tagadta meg önmagát.
összességében annyit érnek, amennyi empátiával rendelkeznek, kb.semmit.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rosalinda57
Főleg azon sajnálkozhatnak, hogy sok embert éppen ők tették szegénnyé, azáltal, hogy jogtalanságok halmazatát követték el egyesek ellen. Pl. a rokkant nyugdíjastól a rokkant nyugdíj elvétele "mondvacsinált" szakvélemény alapján ( amiben már hazugságok voltak leírva ), és ha éppen még az illető vállalkozó is volt, akkor ezáltal betegsége ellenére "főállású vállalkozóvá " vált, + devizahiteles - a többit el lehet képzelni!!! A sajnálkozásuk pedig semmit sem ér ezek után !
mariaberta
Micsoda frizeusok, úgy tesznek, mintha nem nekik volna köszönhető az egyre növekvő szegénység.
tivoli
@bogyoné: tegnap, 22:10
Úgy túletted magad ebben a nagy szegénységben?
simmering73
Őszintén. Most erre mit lehet reagálni? A mocskos q.. a...kat. És akkor még finom voltam.
evacica
Hogy még van bőr a képükön! A tisztességes embernek kinyílik a bicska a zsebében, mikor ezt a cinikus kijelentést hallja! Ezekbe egy csepp szégyenérzet sincs! A pofátlanság teteje, hogy mig ők 23 millióért vadászgatnak 2 millióért villámlátogatást tartanak, 1 milliós órával parádéznak, stadiont építettnek a házuk végébe 16 millióért elküldik a lányukat Svájcba tanulni és sorolhatnám addig az ország 1/3 mély szegénységbe él és éhezik! Kilátása sincs a helyzete jobbra fordulására, főleg mig ezek vannak hatalmon! Meddig tűrjük ezt?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.