Az analfabéta elsőrendű vádlott első fokon 14 és fél év fegyházat kapott, a korábban már emberölésért elítélt másodrendű vádlottat tényleges életfogytiglanra ítélte a Szegedi Törvényszék. 200 ezer forintjárét verték agyon a módosnak gondolt mórahalmi gazdát még 2012-ben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Basszus, megint a magyart báncsák, megkurtították a Viktorunkat három szavazattal, ha a közügyektől nem felejtették eltiltani ezeket a szeretettel fogadott nemzettársainkat. Remélem a hatalmon lévő ottani aláíróember azért nem károsult, feltéve ha megkapta az 1000 EU fejpénzt a honosításért!
1magyar
Régebben is ezek átjöttek azonnal lakást kaptak és munkát. Van olyan romániai tanárnő aki úgy köszön magyarul, hogy "viszonlátásra" és tanít. Míg az itthoniaknak el kell menni nyugatra diplomás mosogatónak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.