Kovácsics Iván január végével távozik a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól – tudta meg a hvg.hu. Távozik posztjáról Kovácsics Iván, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vám és pénzügyőri elnökhelyettese – értesült a hvg.hu. Több, neve elhallgatását kérő forrásunk arról számolt be, hogy köremailt kaptak a NAV-on belül Kovácsics távozásáról. Az email szerint az elnökhelyettes január végén távozik, felmondási idejének letelte után. A hivatal az emailben nem indokolta a vezető távozását.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rumcájsz
Megvan az egyik kitiltott személye.

Nem zavarták el, nem alázták meg nyilvánosan, csak csendesen meglépték.

Végkielégítés jár?

Összege kb?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kukac50
Mind a 4 személynek akiknek a neve a tüntetésen elhangzott illő lenne azonnal távozni, felmondási idő ledolgozása nélkül!
Rumcájsz
Megvan az egyik kitiltott személye.

Nem zavarták el, nem alázták meg nyilvánosan, csak csendesen meglépték.

Végkielégítés jár?

Összege kb?
Cicamama55
De őt biztosan nem hagyják az árok szélén!
Toby
Ne bánsuk, valkszeg van némi maradék lelkiismerete, de jobban szeretném, ha távozásával borítaná is a bilit !
A korrupt nőstény nem fog lemondani, jól érzi magát, korábbna is jól érezte magát, amikor 18 (!) éven keresztül olyan "cégnél" lebzselt, amelyik egy rohadt büdös adót nem fizetett !
Nem elég, hogy szabadlábon van, még a NAV vezére is !

Ezek kellenek a főgengszternek ! Meg a csak érettségizet miniszterek, s más főhatósági korruptak, !
Vasárnapiiskolás
A kérdés az, hogy kivel töltik be a keletkezett űrt.
human
Pestám! Azért ne utazz messzire szabadságra!
karma1
Nem vagyok benne biztos, hogy a pasiban nem inkabb a lelkiismerete maradeka szolalt-e meg... Szerintem pedig igen - mert ugy nez ki, hogy hivatalosan meg a legnagyobb simlis, vida ellen sem kezdenek semmifele eljarast, sot, ahogy human baratunk kuldte be a fenti linket...Nem lett volna bantodasa, de talan ugyanugy, mint Horvath Andras, nem akart bunreszes lenni, es meg idoben kiugrott a sullyedo hajorol...
JAJMÁR
Akár a kitiltottak között van, akár nem, sokat tudhat. Szerintem is lehetséges, hogy nem bírja a nyomást, akiben van még egy pici lelkiismeret, az nem alszik nyugodtan ezek után. Oda kellene figyelni rá, nehogy valami baleset érje...
@karma1:
coni
Kilógott a sorból. Nyilván ezért mehet az USA-ba.
volvós
Süllyed a hajó, menekülnek a p...ok ???
human
@JAJMÁR: @karma1: @Toby: Nagyon jóindulatúak vagytok. Én 20% esélyt adok neki, hogy tényleg besokallt. Horvát Andrásnak volt igazán lelkiismerete. Ő nem akkor lépett, mikor már nagyon gáz lett a helyzet. És volt bátorsága nyilvánosságra hozzon mindent. Hányan is mernénk megtenni amit ő tett?
Ez az István pedig a tényleg lelkiismerete miatt lépett ki, álljon elő és mondja el az okokat. Ha nem teszi, akkor hallgatólagosan támogatja a központilag szervezett lopást.
human
Kovácsics elvtársat már ki sem akarják tiltani az USA-ból!? - kiáltott fel hősünk és azzal elhagyta a NAV épületét.
karma1
@human: Mindenkinek mas a moralis itelokepessege es a szintje, amit meg el tud viselni. Azt hiszem, mi harman - Jajmar-ral es Toby-val egyutt - meg megadtuk azt az eselyt Kovacsicsnak, hogy lehet, hogy a lelkiismerete nem birta tovabb. Van ilyen, hogy ilyen magas volt az ingerkuszobe - lelke rajta.

De most azt kellene tennie, - persze, ha van eleg ver a pucajaban - hogy megkeresi Horvath Andrast, es erositi az egyeves hiabavalo kuzdelmeben, mert csak igy tudnak gyozni a korrupcio ellen, hiszen Horvathnak csak az a masik kiugrott NAV-os (most nem jut eszembe a neve) volt a tamasza, de nem egeszen vilagos, hogy mennyire.

Lesz - vagy talan mar van is - egy olyan pont, amikor az osszedolo takolmany - jelen esetben a NAV - MINDENKIRE radol, valogatas nelkul, tehat jobb, ha inkabb kivulrol szemleli ezt az esemenyt az, aki esetleg mar regota nem ert egyet ezzel az egesz szemet felallassal...
human
@karma1: Csak nehogy úgy legyen ez a navos lefejezés mint egy bizonyos sárkánynál akinek egy levágott fej helyére kettő nőtt.
narancsbirka
@Rumcájsz: Tévedsz! Ő nem kitiltott! Ettől azért bonyolultabb!
kukac50
Vida Ildikónak kellett volna kezdeni a távozást!
narancsbirka
hova a rákba megy vajon, és menyivel távozik!
bencemacska
@Cicamama55: A feleségének, vagy lányának - nem tudom pontosan -adótanácsadó cége van
Cicamama55
@bencemacska: "Minden út Rómába vezet"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.