Tele van furcsaságokkal annak a bűnbánó áfacsalónak a története, akinek a felbukkanását a kitiltási botrányban sok ütést beszedett adóhivatal verte nagy dobra. Csak az MSZP-re és a – NAV-nak számos kínos pillanatot okozó – amerikai Bunge cégre nézve kínos az áfacsaló üzletembert körülvevő történet, és a hivatal azt is megteszi, amit soha máskor nem: felfedi az adótitkot, hogy az újságírók bukkanjanak rá mellékszálakra, és ő maga kürtöli világgá, a koronatanú jelentkezett. Ki lesz ezután, aki bármilyen ügyben segíteni mer majd a NAV-nak?

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: soljanka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Ha ez így megy tovább, a NAV még Welsz Tamást is feltámasztja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vörösfuvalat
@Csizmás Kond: Kedves Kond!
Nem kell ide újságíró,hogy tudjuk óriási korrupció van a NAV-nál.
Elég csak a kínaiakra gondolni. Honnan tudják ,hogy mikor lesz az ellenőrzés előre mikor még a kiküldött tisztviselő se tudta hova küldik ki a következő nap.
Hogy lehet büntetlenül vámkezelés nélkül felbontani konténereket és árulni belőle?
Hogy lehet egy közel 100 milliós árút tartalmazó konténer vámköltsége 18000 Ft?
Simán ütik a pecsétet a vámoláskor az irreális számlákra. Hogy jöhetnek be feketén szállítmányok az országba?
Megmondom úgy,hogy magas rangú hivatalnokok és politikusok falaznak százmilliókért a sárgáknak. Ha kíváncsi vagy van tovább is.
kkalman
Az eddig se túl népszerű NAV, egyre jobban rombolja saját már alig-alig létező hitelességét. A becsületes emberekben könnyen megfogalmazódhat a kérdés: Szükség van még a NAV-ra?
Vagy: Kell még adót fizetni?
human
@Cicamama55: Én még elképzelhetőnek tartom, hogy Welsz a kormánytól új személyazonosságot meg pár száz milliót kapott és egy csak odaútra szóló jegyet. Az egész eset annyira abszurd és kicsavart, hogy nehezen hihető.
Hellcat
Számíthattam volna rá, hogy ez is csak egy mocskolódós fideszes ármánykodás lesz, mint a cusi nagy beismerő könyve. Én kis naiv.
Csizmás Kond
@vörösfuvalat: Kedves szellő !
A korrupció egy olyen jelenség amit minden olyanra rá lehet fogni ami nekünk nem tetszik.
Az óriási meg egyéni értékelés...0-n ig.
Nem vagyok jártas a kínai konténermicsodákban viszont szent meggyőződésem, hogy mielőtt a kis ferdeszemű konténereket kezdett bontogatni nálunk vám nélkül azelőtt az amcsi már kibontotta a maga konténerét...csak mivek a korrupció egybe a kéz kezet mos megfogalmazás másik értelmezése ezért a higiénikusabb nyugati jobban kihasnálta.
Az csak mese, hogy amerika maga a megtestesült becsöletesség...és ez ha így van akkor ne érdemes többet vitatkozni róla.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.