„Portikék egy év alatt 50 millió forintot kerestek a Rogánnal kötött üzleten” bejegyzésében, fotót és kronológiát is közöl Juhász Péter, az Együtt párt képviselője az ötödik kerület volt polgármesterének üzleti ügyeiről.

Portikék egy év alatt 50 millió forintot kerestek a Rogánnal kötött üzleten

2011. október: Portikék bérlők lesznek

2011. november: a képviselő-testület kijelölte elidegenítésre az ingatlant

2011. december: Portikék megveszik az ingatlant Rogán önkormányzatától 52 millió forintért

2012. július: Portikék eldják az ingatlant piaci alapon 102 millió forintért

2012. szeptember: Az önkormányzat lemond elővételi jogáról

Az üzletet Dr. Sélley Zoltán, a vagyonkezelő vezérigazgatója készítette elő, akit később, 2013-ban Rogán jegyzőnek nevezett ki.

Senkinek nem tűnt fel sem az áron aluli eladás, sem a vevők kiléte, pedig Belváros-Lipótváros képviselő-testülete előtt három alkalommal járt az ügy: a bérbeadáskor, az eladáskor, és az elővásárlási jogról való lemondáskor.

Az ellenzéki politikus a továbbiakban arról ir, hogy az ügyletben részt vevő szereplők többsége azóta más területeken, magas poziciókban dolgozik. A belvárost szerinte továbbra is a Rogán Klán irányítja, melyet egy olyan bűnszövetkezetnek tart Juhász, amivel szemben nem indít nyomozást a rendőrség, akikkel szemben nem jár el az ügyészség.

Juhász bejegyzésére reagálva Belváros-Lipótváros Önkormányzata közleményt adott ki:

Juhász Péter háta mögé bújva 2014 őszén drogos maffia próbálta megszerezni a Belvárost. Ez nem sikerült, hiszen Juhász Péter csúnyán elvesztette a polgármester választást. A képviselő, aki ellen az önkormányzat jogi bizottsága hazug és hibás vagyonnyilatkozata miatt eljárást folytat, bosszúból rágalmaz. Az elmúlt egy évben szinte minden héten feljelentette az önkormányzatot. Nem igaz, hogy a hatóságok nem folytatták le a szükséges vizsgálatokat, ellenkezőleg: a hatóságok minden ügyben lefolytatták a nyomozást, Juhász Péter eddigi vádjai hamisnak bizonyultak. A Károly körúti ingatlan ügyében is zajlott vizsgálat, ennek eredményeként távozott az önkormányzat akkori jegyzője.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mekkelek
Amúgy nincs itt semmi látnivaló. Természetesen mindez teljesen törvényesen történt.
Ki lehetne számolni az ingatlaneladások árkülönbezetébôl és rogán fizetésen felüli gyarapodásából hogy egy ilyen üzletnél kb hány százalék csorog vissza.
Ti mennyire tippeltek? Én olyan 30%-ra minimum.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Nos ez egy ujjabb adalek rogan adocsalo janos bun-dossziejahoz. Ezert ragaszkodnak a hatalomhoz tiz korommel a fideszesek, mert ha buknak, akkor az utjuk egyenesen a bortonbe vezet.
human
A bűnözőket nem a büntetés riasztja el, hanem a lebukás veszélye. Ha van aki lebuktassa őket, akkor visszaszorítható a korrupció.
Sziszifusz
Szerintem ez az állami apparátus velejéig romlott, ez jól látható. A nyomozó hatóságok részei az apparátusnak. Magyarországon nincs olyan hivatali szerv amely eljárást kezdeményezne az ilyen ügyekben. Itt tartunk !!
bencemacska
Az a siralmas, hogy Hunvaldot ilyen gyanú miatt rabszíjon vezetgették.
Természetesen a TV-ket előre értesítve!
Dr. Felipe
Mióta kiborult a bili, antónió rogánó lapít mint szar a fűben. Minden fellépését lemondta. Vajon miért?
A Horváth András vezette korrupcióellenes ügynökségnek ezeket a mutyikat dokumentálni kell és archiválni.
Úgy érzem egyszer még majd jó lesz valamire.
Törölt felhasználó
@bencemacska: Hunvald kb. zászlóshajó volt a fidesz kommunikációban az 50 millájával. Ez az 50 milla ma a király által elnézett/kiadott zsebpénz, talán még zsebpénznek is nevetséges a többi összeg tudatában...
mekkelek
Amúgy nincs itt semmi látnivaló. Természetesen mindez teljesen törvényesen történt.
Ki lehetne számolni az ingatlaneladások árkülönbezetébôl és rogán fizetésen felüli gyarapodásából hogy egy ilyen üzletnél kb hány százalék csorog vissza.
Ti mennyire tippeltek? Én olyan 30%-ra minimum.
bakegya
@Horizont: én sem.Rogán Antóniuss jussát megszolgálta-aztán amnéziás lett!!!
Toby
Így kell szert tenni amolyan rogán-patkány módon milliós értékekre - a köz terhére !
Rogán ! Szüléskor te is belefulladhattál volna a kőszegi udvari budiba, csak előrébb lennnénk most !
bencemacska
@ziziplanet: ma, 12:57

Sok kicsi sokra megy, érdemes kaparni.
(Hajrá Juhász, bár nekem nem szimpatikus!)
nyanya001
Az egész kormány egy bűnszövetkezet !
nyanya001
Áll a bál a politikusok lakásai körül.
Szeged - B. Nagy László családjának több lakása is van Budapesten – az Országgyűlés mégis havi 180 ezer forintért bérel neki ingatlant. A parlamenti képviselő azt mondta, felnőtt gyerekei élnek a lakásokban. Lázár János vásárhelyi és makói országgyűlési képviselő, Miniszterelnökséget vezető miniszter fia nevén 60-70 millió forintot érő svábhegyi ingatlan és 20 millióra taksált mádi szőlőbirtok is van.

– 2014. május 6-a óta a hivatal két lakásbérleti szerződést kötött. Az egyiket június 5-étől havi 152 ezer forintos bérleti díjért, határozatlan időre, a szerződés azonban közös megegyezéssel június 30-án megszűnt. A másikat szeptember 24-étől, szintén határozatlan időre, havi 180 ezer forintos bérleti díjért – közölte az Országgyűlés sajtóirodája arra a kérdésünkre, hogy B. Nagy László szegedi fideszes országgyűlési képviselőnek bérelnek-e lakást. Szállodai szobát és lakásbérlést is fizet a parlament azoknak a képviselőknek, akiknek nincs budapesti lakásuk.
www.delmagyar.hu/szeged_hirek/all_a_bal_a_politikusok_lakasai_korul/2409036/?utm_source=napi%2Bhirlevel&utm_medium
volvós
@nyanya001: 15:22
...meg éjszakára INGYEN prostikat !
nyanya001
És itt van a többi gazember !
Íme a lista:

Malinák Árpád, Kunszentmiklós - rágalmazás, sajtórendészeti vétség, vesztegetés, csalás, magán- és közokirat-hamisítás, kiskorúak megrontása; 4 év 2 hónap.

Vida Károly, Baktalórántháza - hűtlen kezelés, csalás, okirat hamisítás, sikkasztás; hat év.

Nagy Lajos, Baktalórántháza - hűtlen kezelés, csalás, okirat hamisítás, sikkasztás; öt év.

Várhegyi Attila, Szolnok - folytatólagosan elkövetett, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés; egy év felfüggesztve.

Gergely Zsolt, BAZ megye - a hivatali vesztegetés; vádemelés.

Bereznai Csaba, Tatabánya - sikkasztás; vádemelés.

Fenyves Péter, Mór - nagyobb vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés; vádemelés
Szent-Iványi Géza, Fót - 72 rendbeli törvénysértés, csalás; polgármesteri tisztség megszüntetése, 400 napi elzárásnak megfelelő pénzbüntetés.

Sásdi András, Debrecen - jelentős kárt okozó csalás; 144 ezer forint pénzbüntetés.

Virág László, Debrecen - különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és magánokirat-hamisítás; 1 év 6 hónap felfüggesztve.

Sümeghy Csaba, országgyűlési képviselő - csődbűntett, közokirat-hamisítás; bíróság előtt.

Czaun János, Veszprém - hűtlen kezelés és magánokirat-hamisítás; vádemelés.

Varga Tamás, Fidesz - orgazdaság két és fél év; csempészés két és fél év.

Schneider Mihály, Budapest V. kerület - súlyos testi sértés, négy hónap felfüggesztve.
( Forrás Népszava online )
szöszmösz
@nyanya001: Ezeket csak beáldozták, hogy a nagyokat jól elfedjék.
Toby
@Bercifiu: Szóval szakonyfalui patkány !
Szimba
"Juhász Péter háta mögé bújva 2014 őszén drogos maffia próbálta megszerezni a Belvárost. "- hol van a szerv ez ellen a drogos maffia ellen, ha már ennyire tudják, hogy egyáltalán létezik, miért nincsenek már rács mögött?
"a hatóságok minden ügyben lefolytatták a nyomozást, Juhász Péter eddigi vádjai hamisnak bizonyultak. " - fideszes hatóságok? Hülye kérdés, mert persze, hol van itt már nem fideszes hatóság.
"A Károly körúti ingatlan ügyében is zajlott vizsgálat, ennek eredményeként távozott az önkormányzat akkori jegyzője." Hajrá, jöhetne a többi!
Alzheimer Fauna
Erről jut eszembe, hogy amikor még igazán sokkal kicsibb voltam, rájöttem, hogy a világ érthetőbb, ha meg lehet számolni, s főleg, ha mérni. És mivel az életemet (kényszerűségből a szüleimmel) egy kis lakásban kezdtem, a járókában hallottam az esti beszélgetéseiket: ahogy egyszer anya idézte a Viktort (hangjában némi dühös gúnnyal), hogy "csak ne mi nyerjük a legtöbbet!". Apa válaszolt valamit, ami az akkori szókincsemmel értelmezhetetlen volt... (Ma már tudom apa szavainak jelentését, de jobb békében lenni a moderátorral, így nem citálom.) És mivel akkor még nem ismertem azt a szót, hogy "lop", vagy azt a kifejezést, hogy "közvagyont magánzsebekbe tömkörész", így ennek a matematikai állandónak az "Isten létét bizonyító, hirtelen és csodálatos gazdagodás" nevet adtam, mértékegysége pedig az akkori (kiskorombeli) Viktor lett. Így már elboldogultam világunkban: 1 zuschlag = 0,21 Viktor, 1 zsiga= 0,5 V vagy 1 giró-szász = 412 V stb. Aztán mértékegységem névadójának második regnálásakor (ne feledd, az arasz mint hosszmérték, addig volt elégséges, amíg az ember gyalog vagy lovon járt, a 21. században kell már a fényév is...) szükség volt az SI mértékrendszerben elfogadott prefixumokra is. 1 lázár = 3 TV (TeraViktor: háromszor tíz a tizenkettediken Viktor), 1 szijjártó = 1 EV (ExaViktor: tíz a tizennyolcadikon Viktor). De a harmadik uraskodásának idején már bajban voltam, hiszen az általam ismert legnagyobb kitevő a Googol (tíz a századikon), de még ezzel is nehéz lenne leírni pl. a felcsúti mészárost. Mióta egy kicsit "felnőttem", inkább a humán dolgok érdekelnek (határozottan vallom, hogy a világ szebb és élhetőbb lenne periódusos rendszer nélkül...), de rá kellett döbbennem, hogy egy új mértékegységre is szükség van: a gazdagodás sebességéhez. Ezért a Magyar Tudományos Akadémia figyelmébe ajánlom a „mészáros/év = 600 millió” állandót, mellyel egzakt módon le lehetne írni, hogy a Blikkes Tóni vagyongyarapodása 0,3 mészáros/év.
Desischado
Én nagyon örülök, mert sorra, rendre derülnek ki a mocskos ügyeik! Remélem, egyre többen látnak tisztán, és hamarosan elzavarjuk ezt a ganéj maffia bandát! Hajrá!
Sziszifusz
Korább a Fidesz kereste a csontvázakat az MSZP szekrényében, egy-kettő valódi, ki is dőlt. Több eljárás indult és megszüntetésre került vizionált, karakter gyilkos csontvázak miatt.
Most a FIDESZ szekrényeiből sorban borulnak a valós csontvázat és nincs eljárás. A konkrét adatok ellenére sem lesz, valószínűleg. Nincs az a magyar hatóság aki ilyen politikai magasságban eljárást indítana.
mate03
@Horizont: Mi az hogy a jegyzőt elzavarták? Ki a f...szom volt a főnök?Nem a Toncsi volt a polgárjenő?Neki ugyan úgy kellett tudni az üzletről,mint a jegyzőnek! A kenőpénzből meg Toncsi kapta a többet,ez is biztos! Ahogy olvasgatom ,jó néhány ingatlan elkelt,ugyan ezzel a módszerrel! Kezdem érteni műibből lett a Tonó vagyona!
EcsiAntal
@nyanya001: volt kitől tanulniuk mert az előző kormányban professzorok tanították --Gyurcsány --Bajnai --Veres-hogy csak párat soroljak fel !!!
nyanya001
@EcsiAntal: A tudatlanság nem végleges állapot,
a hülyeség az igen !
EcsiAntal
@nyanya001: gondolom bekeretezted a piros könyvedet ---és ki is használtad munka nélkül annak minden előnyét --ennek vége --vörös elvtárs !!!
nyanya001
@EcsiAntal: Be bizony, tudod többet ésszel mint erővel !
Úgyhogy ne erőlködj )))))))
mate03
@EcsiAntal: Akkora marha vagy hogy titokban legelni jársz!
Desischado
@EcsiAntal: Fogd be, és ne merészeld sértegetni Nyanyát, akinek a kisujja is külömb nálad! A nyavaja törné ki a az összes fidesznyik narancsködös nyaloncot!
kukac50
Nem csak Goodfriendnek nem kellene a mandátuma mögé bújni hanem egyetlen politikusnak sem lenne szabad a mandátuma mögé bújni.
A Magyar igazságszolgáltatás a bíróságok ügyészségek nyomozóhatóságok már eladták még a lelküket is Orbánnak ezért nem vizsgálnak egyetlen Fideszest sem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.