Így hazudtak ma Gyurcsányék, majd pofára estek: semmilyen új adó nem terheli a józsefvárosiakat – reagált Kocsis Máté (Fidesz–KDNP) józsefvárosi polgármester a legnagyobb közösségi oldalon arra a hírre, hogy albérletadót akarnak bevezetni a VIII. kerületben.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsizsike
Nagy franc ez a Gyurcsi. Hazudik éjjel, hazudik nappal. Orbánnal ellentétben, mert az meg éjjel-nappal. De most Gyurcsi áll nyerésre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@m.macskosz: ma, 21:49

Igazad van. Én is így vélekedem.
Az ember mindig a saját reakcióját vetíti ki másokra!
m.macskosz
@nemkati: Én is azt kérdeztem, hogy akkor már miért nem 28.500, mint a minimálnyugdíj.
Az legalább már 7 éve változatlan. :(
m.macskosz
@nemkati: ma, 21:36 Most kezdődik majd a verseny az önkormányzatok között, ki lesz kreatívabb az új adók kivetésében, mivel a kormány ugyebár szabad kezet adott ebben.
A segélyeket megkurtították, ha az önkori mégis szeretné támogatni a rászorulókat, akkor kénytelen lesz a lakosságtól beszedni. Kutya világ jön. :(
nemkati
@bencemacska: Az a lakástulajdonos, akinek 5 lakása van, de csak egyben lakik (lakhatna mind az 5-ben is?) az négyszeres díjat fizet. És az a józsefvárosi, akinek mind az 5 lakása a józsefvárosban van, mégiscsak a kerületben fizeti az adót, tehát nem igaz, hogy "semmiféle változás nem lesz azoknál a kerületi lakosoknál, akik saját lakásukban laknak".
Szóval azok, akik nem a saját lakásukban laknak, sürgősen költözzenek vissza a saját lakásukba. Amiben meg eddig laktak, oda költözzön vissza annak a tulajdonosa, vagyis mindenki menjen a helyére!!! Na! :)
vukkocska
@m.macskosz: Ott van az utolsó sorban, amit m.macskosz feltett, hogy a lakásadó mértéke évi 28.140 forint lesz. Akkor??? Gátlástalanul letagadnak mindent.
bencemacska
@nemkati: Lényegében a saját közleménye igazolja, hogy nem a DK hazudott!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.