Ángyán József szerint ma már nem szocialistákat kell nokiás dobozokkal megkenni.

A volt vidékfejlesztési államtitkára azt állítja: a politika legfelsőbb szintjein közszájon forog, hogy egy 70-80 tagú kormány létrejöttekor a kormányalakító miniszterelnök csak 8-10 tagot nevezhet meg, a többit közvetlenül a maffiacsaládokat irányító oligarchák delegálják. A földtörvények parlamenti átalakulása a volt államtitkárnak a Fidesz-frakcióból való távozásához vezetett, az írásban végigveszi, hogyan jutottak az állami földek és támogatások adott érdekkörökhöz.

Az egyik volt államtitkár barátom, aki már előttem néhány héttel kilépett a kormányból, távozását bejelentve beszélt a miniszterelnökkel, és fölvetette, hogy nagy baj lesz abból, ha – amint látszik – kettészakad a társadalom. Az egyik oldalon – különösen a külső és belső perifériákon, vidéken – milliók nyomorognak, a másikon viszont elképesztő luxusban él egy egészen szűk kör. A megszólított erre azt volt szíves válaszolni, hogy „majd a Pintér elintézi”

– idézte fel az agrárpolitikus.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Erre szavaztatok fidesznyikek...megmondtuk nektek előre és ti mégis bezabáltátok a pártpropagandát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@1magyar: Hamarabb elszöknek mint elkaphatnánk őket. Erre találták ki a TEK-et. Jön a helikopter (mint a szomszédban) és irány külföld új személyazonossággal.
csa-csa
.."ma már nem szocialistákat kell nokiás dobozokkal megkenni."
nem is!
MINDEGYIKET..!
Desischado
@human: 1 Magyarral értek egyet., Teljes vagyon elkobzás, és utána legalább 30 évi közmunka valamelyik börtönben!
human
@Desischado: Én is egyet értek vele, de a valóság szerintem másképp működik. Nagyon ügyesen lopnak. Ők írják ehhez a törvényeket. Esetleg visszamenőleges törvényekkel kell őket is bűnössé nyilvánítani, ahogy ők tették. De vajon az ellenzék élne ilyen eszközzel?
Desischado
@human: Nem tudom. De nekem mindegy lenne, csak kapnák meg mind, amire már százszorosan rászolgáltak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.