Elege van Ungár Klárának Gyurcsány Ferencből. A Szabad Emberek Magyarországért elnöke azt írta a Facebookon, hogy sajnálja a Demokratikus Koalíció vezetőjét, „ha az a téveszméje vezérli, hogy ő bármi is lehet még ebben az országban”.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
2 perc hírnévért , rúgjunk egyet Gyurcsányba :-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KERKA
És akkor mi van Klárika? Annyi vagy a Gyurcsánynak, mint egy kis zsebpiszok. Reagálni sem fog rád!
Senara
2 perc hírnévért , rúgjunk egyet Gyurcsányba :-)))
wagabund
Ungárból aztán tényleg elég! Jéézusom..mit akar ez a szadeszes múltjával? Volt ez valaha olyan pozícióban, amiből megítélhet bárkit is?
Van egy-két hasonszőrű, aki abból él, hogy gyurcsányoz, aztán körbenéz egy kis baksisért... -na milyen voltam? mondjam mégegyszer?... ilyen a horn is, persze ezek egy fészekalja... csak beszélnek, beszélnek, beszélnek, és annyi..egy szavukra sem lehet emlékezni, nemhogy egy(értelmes) mondatra..

... valamiből élni kell..egy kis gyurcsányozás, aztán irány a kassza..?
papa.49
@wagabund: Azért azt se feledjük honnan is indult a ,,hölgyemény,, az ős fütyiszből, onnan szdsz. (a kis betűk, a pártok iránt érzett ,,nagyra becsülésem,, miatt vannak)...
A spiné is csak még,,akasztott ember,, nem volt...
Senara
1988 októberében, az I. kongresszuson csatlakozott a Fiatal Demokraták Szövetségéhez. 1994-től az SZDSZ-frakció tagja volt. 1994 és 1998 között SZDSZ-es országgyűlési képviselő volt. 2009-ben kilépett a pártból. ...volt már ő is minden .
bencemacska
Érdekes, hogy a Fideszből kilépettek/kiszorítottak a mai napig burkoltan a Fidesz szekerét tolják. Ha nem is tolják, de a baloldalt bomlasztják.
Kíváncsi vagyok Szelényi Zsuzsánál mikor bújik ki a szög a zsákból! Bár lehet, hogy "kivétel erősíti a szabályt"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.