A látogatása napján és az azt megelőző este is lesz tiltakozás az egyre szorosabb orosz-magyar kapcsolatok miatt. Érkezésének előestéjén a Humán Platform szervez majd tiltakozást, mint írják, azért mert “európai állampolgárok vagyunk és azok is kell, hogy maradjunk”. A tüntetést megelőző időszakra egy kampányt is ígértek, amiben be fogják mutatni, miért vállalhatatlan szövetséges Putyin.

Forrás: 444.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@Hofipisti: 17:50 Dehogy ! Teljesen normális, a szétszabdalt ellenzék a végén majd összeáll, de ehhez idő kell. A sok kisebb tüntetés éppen azt jelenti, hogy sokféle értékrendű ember fejezi ki a tiltakozását, vagyis épphogy egy nagyon széles palettát jelez. Üdvözölni kell minden megmozdulást.
keresztapa
Megvárjuk a nagy Magyarországot, a nagy értékrendjével, addig hagy növekedjen a sokféle értékrendű ember. Csak egyforma értékrend mikor lesz, az meg nem publikus. Nagy össznépi felháborodás kell már ide, az hozná létre az adófizetők értékrendjét,ami magába foglalja ezt a sokféle értékrendű embert is.
tivoli
@keresztapa: ma, 19:10
Amíg mindenkinek más-más az értékrendje, addig nem lesz itt egyforma értékrendű tömörülés. Valahogy az értékrendek kialakításában egy egységes értékrendet kellene kialakítani. S akkor az újonnan kialakított értékrendek mellett már lehetne valamit kezdeni.
keresztapa
@tivoli: Az egységes cél elérése hozza meg az egységes értékelést! De még egységes célt annak elérését, vezető személyiség nem tudja elfogadtatni addig csak cél nélküli magán értékrendek kóvályognak az utcán tüntetőleg.
tivoli
@keresztapa: Pontosan így van!
Ha volna egy egységes cél, akkor volna miért harcolni. De semmiféle cél addig nem lehet egységes, amíg mindenkinek más az érdeke.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.