„Megélhetési bevándorlásra vagy gazdasági menekültekre nincs szüksége az országnak, ebben az eddigi bevándorláspolitikánk nagyon helyesen és nagyon jól tűzte ki a célokat" – mondta el Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a HR Portál arra vonatkozó kérdésére, hogy egyetért-e Orbán Viktor miniszterelnök állításával, mely szerint Magyarországnak nincs szüksége gazdasági bevándorlókra.

Forrás: hrportal.hu
Feltöltő: hrportal
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Rátok sincsen szükségünk Misi, mégis a nyakunkon ültök. Megélhetési politikusok egyáltalán nem kellenek ebbe az országba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Miska nálatok a fütyi-sz kdnp nél nagyobb megélhetési bevándorló nincs!!!Pont ti pofáztok akik 250000 euróért áruljátok az állampolgárságot!!! T A K A R O D J A T O K!!!
papa.49
@dr. prédikátor: Már emelkedett a kurzus 300000 euró a bebocsájtásért, a summa...
karma1
@Bercifiu: Ez nem egeszen az - szerintuk - hiszen a romanok biztos lobogtatjak a kettos magyar allampolgarsagukat, tehat ok mar magyarok (is). Errol pampogtam eddig minden ezzel kapcsolatos hsz-ben: k@rva nagy arat fizetett azokert az egyszeri ( es nem is biztos, hogy a fideSS-re leadott) szavazatokert a csuti orias: osztogatta ingyer az allampolgarsagot, csak azt felejtette el, amikor kotelessegeket adott, azzal elonyok is jartak, ilyen az orvosi ellatas, meg a nyugdij, vagy egyeb szocialis halo. Bar a szocialis halot mar szinte teljesen megszunteti, tehat a romanok is szivni fognak, na, akkor majd megnezheti az ujmagyarsagat ez a csokott torpe...:o(((
Bercifiu
Ja azt elfelejtettem odaírni, hogy semmilyen adót és járulékot nem fizet sem a gazda, sem a dolgozó.
Bercifiu
@karma1: Aki megadta a kettős álampolgárságot, inkább maradt volna a szűlőcsatornába.
karma1
@Bercifiu: Ebben IS egyetertunk...:o))))) (13.21-re)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.