A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint Magyarország komoly gazdasági sikereket ért el a német kancellár budapesti látogatása során, ennek részleteiről azonban Lázár János a konkrét szerződések megszületéséig nem nyilatkozott, hogy ne veszélyeztesse a további tárgyalásokat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hofipisti
Érdekes módon a német sajtóban ennek nyoma sincs. Talán ők titkosították?
Lázár próbálja a barnát csillogó pink színű mázzal bevonni, s valódi puncsként eladni. Úgy látszik konzultált a Habony-művekkel - mindenféle hivatalos kapcsolat nélkül.
"... a német és amerikai baloldali sajtó „hadjáratot folytat”, az Angela Merkel látogatása előtti napokban is fenyegető hangvételű cikkeket közöltek ..."
E fenyegetések miatt volt ekkora felfordulás, tüntetés-megtiltás és mindenféle hacacáré? Lázár a végén még oda lyukad ki, hogy a német baloldal(i sajtó) a fő ellenség - egyenlőre titkosítva!
Senara
VALAKI MEGINT HAZUDIK Sem a BMW sem a Mercédesz nem tervez + beruházást .Paks is necces . Nem hiszem a Német kancellár hazudna . Találgatok , most Putyin kapja a pávatáncot tárgyalás előtt ... ? Átbasznak KGB-és .
papa.49
A BMW. nél nem tudom de nem igazán hiszem hogy egyáltalán szóba került volna, a Merci nél a nagyfőnök jelentette ki még 2013 őszén, hogy NEM FOLYTATJÁK A BERUHÁZÁST!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.