Kutyákat vásárolna a rendőrség. Dunakeszire várják azokat, akik szeretnének kutyákat eladni rendőri szolgálatra. Elsősorban 10-14 hónapos német- és belga juhászokat keresnek. Bírniuk kell, hogy lőnek a fülük mellett.

Kutyavásárt hirdetett a rendőrség. Az hirdetményt az Országos Rendőr-főkapitányság tette közzé a police.hu-n. Magánszemélyek, társadalmi szervezetek, gazdasági társaságok jelentkezését várják.

A vásárra magánszemélyek, társadalmi szervezetek, gazdasági társaságok jelentkezését várják, a felajánlott kutyáknak rendelkezniük kell mikrochippel, veszettségi elleni védőoltással, egészségi alkalmasságukat az ORFK Dunakeszi Oktatási Központ állatorvosa bírálja el.

Emellett egy bizottság vizsgálja azt, hogy az állatok rendelkeznek-e a tervezett szolgálati feladathoz szükséges képességekkel, készségekkel, temperamentummal és pszichikai tulajdonságokkal. Vizsgálják például azt, hogyan reagál a kutya egy 7,62-es gépkarabélyból leadott lövésre.

A rendőrség különböző képzettségű kutyákat venne, a hirdetmény tartalmazza az egyes kategóriákhoz tartozó vizsgálatokat és gyakorlatokat bemutató videókat is. A vásárra – amelyet szerdánként tartanak az ORFK Dunakeszi Oktatási Központjában – elsősorban német juhászkutyákat és belga juhászkutya (malinois) rövidszőrű változatát, másodsorban e két fajta fajtakeverékét, harmadsorban egyéb fajtákat várnak. A törzskönyv megléte nem elvárás.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Mi a manó?! Oszlatásra készülnek a fiúk?!
m.macskosz
@m.macskosz: Csendőrlovakra nincs igény?
nemkati
Aztán ne csodálkozzunk, ha a rendőr igazoltatáskor így szól: vau vau vau!
Ha tolmácsot kérünk, az lefordítja: Kérem a forgalmit.
Meg ez a látvány fogad minket Dunakeszin:

thepolicedaily.com/images/k9s_small.jpg
m.macskosz
@nemkati: A kutyák legalább szeretik az embereket, nem úgy, mint a politikusok.
36
Határ őrizetre tökéletesek lesznek. Gondolom, mivel Kalasnyikov lőszert kívánnak eldurrogtatni a fülük mellett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.