Illegális agancsgyűjtők kezdik felzavarni a szarvascsordákat, hogy szert tegyenek az állatok beakadó és fejükről leszakadó agancsára - figyelmeztet az Országos Magyar Vadászati Védegylet. Pár napja egy videó került ki a netre, amelyen több száz egyedből álló szarvascsorda vonulása, vagy menekülése látható.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Főlökött
A vadászati védegylet dumál össze, + vissza. Sok - sok minden nem tisztázott, de ez így jó nekik.

Sehol sem látható és bizonyítani sem tudják azt, hogy az a két csorda menekült, hajtották őket. Csak gondolják...és ha nem ? Vihar a biliben ?

Amúgy ha a felvétel készítője betipegett volna a vonulási útvonalba, véletlenül és összetöri magát, az az Ő kára. Bíróságon perelhetett volna, de természetesen az ott elütött vadat le kell adnia, mert az nem az Övé :).
Lehullott agancs a vadászati védegyleté :) Ők mennyit is fizetnek az erdő tulajdonosainak azért, hogy a területükön szórakozzanak ? Semmit :(
A tulajdonosoknak mennyit kell költeni a vadkár megelőzésére ? Nem keveset.

Szóval a vadászati védegylet jobb ha hallgat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.