A geci gate folytatódik: a milliárdos vállalkozó az Indexnek adott interjút a felmondott hírtévésekkel kapcsolatban.

Simicska Lajos azt mondta a lapnak a Célpont stábjáról:

ezek tróger, jellemtelen gecik.

Az üzletember elmesélte: a kedd éjjelét azzal töltötte, hogy többször is tárgyalt telefonon Kisberk Szabolccsal, a Célpont műsorának szerkesztőségvezetőjével. Próbálta menteni a helyzetet és maradásra bírni a stábot. Az elején a tárgyalások korrekt, nyugodt hangvételben zajlottak, de a végére elszakadt Simicskánál a cérna, és dühében olyanokat is mondott a tévésnek – akivel egyébként korábban sosem találkozott –, hogy

bemegyek baszd meg, és megtakarlak!

Simicska kijelentéseit most is vállalja, felőle a stáb nyugodtan nyilvánosságra hozhatják a teljes felvételt. Azt ugyanakkor álmában sem gondolta volna, hogy rögzítik kettejük magánbeszélgetését és azt ki is adják. Ezzel kapcsolatban azt mondta, ennél trógerebb dolgot nem tapasztalt életében és ez is része annak a "geciségnek", ami hetek óta zajlik körülötte.

Egyébként a telefonos tárgyaláson pénzről nem is esett szó – a célpontosok állítólag nagyon sokat kerestek eddig is – csak és kizárólag az Orbán Viktorhoz való hűség volt a téma.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
@nemjoezigy: Ki hitte volna, hogy Adx sorai 2015-ben is aktuális lesz?
Magyar történelem, magyar kérdés, magyar fátum ennyi: néhány száz, erőszakos család uralkodott, álnokoskodott, kegyetlenkedett, barbárkodott egész Magyarországon. Ezek kinevezték magukat Magyarországnak s a szent magyarság nevében kötötték az üzleteket, és zsebüknek egy kis sérelméért fölborítottak mindent."
Ady Endre, 1910. december 25.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
Mostantól Simicskának drukkolok.
Hiába a trágársága, szerintem esze van.
Ha gerince is, akkor sokat segíthet a rendszer megbuktatásában, mivel szerintem vannak adui, amelyeket jól fog kijátszani.
Ha nem használja az eszét, faltörő kosként még akkor is hasznos!
nemjoezigy
Ez is baj ezeknél, hogy nem a tények, a valóság, az igazság a lényeg, hanem az egyikhez, vagy a másikhoz való hűség.
Szerintük a pénz a lényeg, az ORSZÁG és a NÉP le van sz@rva!
zöldszem
@nemjoezigy: Ki hitte volna, hogy Adx sorai 2015-ben is aktuális lesz?
Magyar történelem, magyar kérdés, magyar fátum ennyi: néhány száz, erőszakos család uralkodott, álnokoskodott, kegyetlenkedett, barbárkodott egész Magyarországon. Ezek kinevezték magukat Magyarországnak s a szent magyarság nevében kötötték az üzleteket, és zsebüknek egy kis sérelméért fölborítottak mindent."
Ady Endre, 1910. december 25.
vonotok
Lajos !!! Indulj, és ne fogd magad vissza.
spu00
@zöldszem: Tudja, Ady arról írt ami volt, s Önök arról írnak véleményt ami nincs, de szeretnék,ha úgy lenne, mert akkor ülne a véleményük. Nincsenek oligarchák,ez a szoc-kom. régről itt maradt szójátékuk, s azt hiszik, hogy ezzel szavazatot nyerhetnének. A fogalmával sincsenek tisztában, de használják. Simicska többet gondolt magáról, de nem jött be, úgy látszik, hogy a rá mondott " okos ember" , csak múlt időben létezett. Rá is vonatkozik, hogy a magyar emberek sokaságát meghülyíti a pénz sokasága, a vélt sokaság.O.V ellen 2002-10 között külön államtitkárság működött, hogy valamit feltárjanak, nem sikerült, pedig ott hatalom és pénz is volt. Gondolják, hogy az Önök kitalációi igazak, vagy elhiszi valaki Önökön kívül?
hetöndöe
@spu00: Az "oligarcha" szót még Szófosó Petike tette közkincsé a magyar köznyelvbe,ha esetleg rosszul működne az emlékezőtehetsége.:-)))
zöldszem
@spu00: 25 éve nincs elszámoltatás, nincs ügynöklista, 2010- ben ez is egy választási programja volt a Fidesznek:scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10994457_881649265234286_3236273448365548604_n.png?oh=b1806eb89ae7d978f6cf55b9d614a11b&oe=5593572D
25 éve egymást váltják a pártok, ellenzékben mind tudja azt, hogy mi a jó az országnak. Hatalomra kerülésük után amnéziába esnek. Elszámoltatás? Ugyan, mindnek vaj van a fején. Egyik 19, a másik egy híján 20. Az elmúlt 25 évben, volt olyan ellenzéki javaslat amit a kormánypárt elfogadott? Én nem emlékszem ilyenre. Azaz mégis csak volt, amikor a saját javadalmuk a tét. Azon meg csak nevetek, bár sírnom kellene, hogy azt írod nincs korrupció, oligarchák mutyik!
adrenalink
Simicska a Kazinczy dij örökös várományosa! Szófordulatai alapján hívhatnák mondjuk VV Lalinak...:-)
Linna
Mondjuk most már ragaszkodjon is, mert már csak ge_ipártnak ismerjük őket... :)))
Aki Én
@spu00: Igen, nagyon sokan elhisszük és Veszprém példája mutatja is ezt. Imádom mikor jön egy dupla nulla, és kijelenti mi van és mi nincs. Majd ő megmondja a tutit. Ha azt mondja nincs korrupció, akkor nincs, ha azt mondja, hogy csak ,,mi" gondolunk úgy valamit ahogy, akkor az nincs is úgy. Persze azt elfelejti a dupla nulla, hogy a ,,mi" már régen, ha nem mindig is a többség kis hazánkban. Tehát a többséget megint csak leugatni ostoba, okoskodó butaságokkal, igen piti dolog. És hát persze a Simicska, az a Simicska, aki évtizedekig a fideszt finanszírozta, magáról gondol sokat. És persze csak is ő. A párt nem gondolt róla semmit, nem is azért tartották ugyebár. Na meg aztán ha ez a ,,államtitkárságosdi" olyan valóságosan működne, akkor hol vannak a Gyurcsány féle elszámoltatások? Vagy a többi, bármelyik? Vagy nem csaló, hazug, tolvaj, gazdag, akit a ,,hivatal" nem talál annak? Micsoda ellentmondás ez kérem? Felesleges mellébeszélésnek jó ez, de újra csak azt bizonyítja, hogy a fidesz mellett nincsenek érvek.
Rumcájsz
Minden patkány elhagyja a süllyedő hajót!

Simi is ezt tette!
Clavigo
Mindenképpen becsülendő,,hogy nem hagyja magát...Nem áll neki csúszni-mászni,,nyálazva a betont maga alatt,,,mint a szervilis csigák...Jó ez így,,tetszik.
bakegya
A CÉLPONTRA KONCENTRÁLNI VOLNA ÉRDEKE ITTEN ÉS MOSTAN MÁR VÉGRE minden magára is adni képes magyarnak -LAJOS,NAGYPÉNTEKEN NEKED IS ÉVTIZEDEKET KELLENE ÉRTÉKELNED,AKKOR TALÁN VÁDALKUVAL TE IS MEGUSZHATNÁD...habár, ki tudja...A MÉSZÁROS MÁR LEHET HOGY ERŐSSEBB.
Anna Mária
Egy Célpont-adást láttam félig.
Rögtön megállapítottam, hogy ezek tróger, jellemtelen alakok.
nemjoezigy
Nade (@spu) 00, tegnap, 21:39:
Írod: "Nincsenek oligarchák,ez a szoc-kom. régről itt maradt szójátékuk, s azt hiszik, hogy ezzel szavazatot nyerhetnének. "
Equilibrium
Egyre szimpááátikusabb nekem a Simicska :)
karma1
Lehet, hogy Simicska g*cizese eleg kozonseges - de ha azt nezzuk, akkor dejcstompika sokkal elobb kezdte MINDENKIRE alkalmazni ezt a szep magyar, idegennyelvre lefordithatatlan szot...
Nala miert nem haborodtak/tunk fel ennyire? Mert o nem arulta el a vezirt, es csak a part ellenfeleire hasznalta a szep szavakat?

Szoval ha Gyurcsanyra, Bajnaira mondja ezt dejcstompika, akkor az egy markans velemeny, ami ugye megallja a helyet, ha viszont Simicska teszi ugyanezt, akkor azonnal fidesz-arulonak van nyilvanitva...

Olyan szanalmas ez az egesz,... Bar Simicska is megeri a penzet, de most legalabb lathatja, hogy milyen moralu "elit" jott letre az o piszkosan megszerzett, majd a fideSS reszere atjatszott penzeken...
Lehet, hogyha most vegigcsinalja az orban elleni harcat, azzal enyhithet azokon a bunokon, amit 25 eve a part erdekeben, a nep ellen elkovetett...
volvós
@zöldszem: tegnap 22:00

Kérlek tisztelettel, ne alacsonyodj le spu00 szintre ...
Egy betanitott, primitiv aluliskolázott 2-es szem.számú
lény...csak fizetett troll... Te sokkal intelligensebb vagy !!
volvós
@Aki Én: tegnap 23:55

Ez jó volt ! Bár a dupla nulla az jobb helyeken
a mellékhelyiség, a Toilett, a WC, vagy spu szintjén Klozett
Ezek szerint lehet, hogy WC-s nénike ???
zöldszem
@volvós: Én csak próbáltam válaszolni, ha már írt. De mivel nem első eset, hogy nincs viszont válasz, megfogadom (próbálom) javaslatodat.
Desischado
Majd meglátjuk mi lesz. Én nem vagyok túl optimista simicskát illetően. Szerintem, ha orbán "visszafogadná a kegyeibe", rögtön elhallgatna, bár adják az égiek, hogy ne legyen igazam!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.