A Simicska-Orbán háború miatt távozik a Class FM hírigazgatója, Mezei Zsolt – értesült a pestisracok.hu. A férfi csütörtökön mondott fel a rádiónál.

A portál információi szerint Mezeinek nem tetszett, hogy Simicska legecizte Orbán Viktort és az sem, hogy nyílt médiaháborúba kezdett a kormánnyal. Mezei Zsolt már február 6-a után eldöntötte, hogy távozik Simicska médiabirodalmából. Felmondását azért időzítette mára, mert eddig nem tudott személyesen beszélni a rádió előző igazgatójával, aki szabadságon volt.

Mezei Zsoltot próbálta elérni a PestiSrácok.hu, de nem jártak sikerrel. Ugyanakkor az egykori hírigazgató ismerősei megerősítették a férfi felmondásának hírét.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Knapp75
Akik csak az m1 híradót nézik, még nem is hallottak a gecizésről, azért mondanak fel csak ekkora késéssel!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Linna
Majdcsak megszűnik az orbáni média! :D
bakurasz
Megy a helyezkedés! Pedig az egyik oldal mindig a rossz!
kkalman
Hú, de fontos egyeseknek, hogy a nyelvük elérje a legmegfelelőbb segget.
Aki Én
Gondolom így szivárognak át az ,,új" közmédiába a nyaligátorok.
Szegény Lajos, úgy sajnálom. Még a végén nyugodt nyugdíjas évei lesznek pár milliárddal. Mit fog kezdeni ha elolvad a hegyekben a hó??
kamazuka
Köszönjük!
Az ország remekűl szórakozik!
,,Azt mondta az anyukám,hogy nem tetszik a frizurám..."
Knapp75
Akik csak az m1 híradót nézik, még nem is hallottak a gecizésről, azért mondanak fel csak ekkora késéssel!
bakegya
G...i takargatók átcsoportosulnak a csöbörbül -vödörbe!?
wagabund
elemzők szerint egyre érdekesebb, hogy most jut eszébe némelyiknek a felmondás, akármit is mond az okról...

azt mondja némelyik elemző, ez már nem felháborodás, hanem szimpla helyezkedés...
van ilyen..
lampa laz
Kíváncsi leszek rá, hogy ez a hármas ökörfogat is felmond-e, majd lelkiismeretre hivatkozva.
coyote3
Menekülnek a patkány riporter utánzatok :))))
bretagne
Örülök, ha tisztul a piac. Mindenesetre érdekesen alakul.
Senara
Nagyon jó ! Stratégia része , hetente felmond valaki Partfőtitkár " keresztneve" miatt ? Halottad Julis megint felmondtak , mert szerintük nem .×××× Orbán
Manhattan
Törölve lett itt a Propelleren az: "Orbán Viktor és Lévai Anikó elhallgatott titka. Apuka állambiztonsági ügynök volt." alfahir.hu/kiderult_orban_viktor_titka_az_aposa_is_iiiiii_as_ugynok_volt
Manhattan
@Senara: Én 7:45-kor, ők 7:53-kor tették fel.
Senara
Lehet gondolkoztak mi legyen a cikkel ! ?
Hellcat
Direkt késleltetve csinálják az egészet így tovább tudják terelni a gyanút a többi disznóságról.
Strong
Gondolom, nem lesz nehéz a helyére találni valakit, aki szívesen beleáll a médiaháborúba..
Sok tehetséges ember van, akinek nincs sok veszítenivalója :-)
gazdag dezső
Abszolút alvilági !! Bunkó modor amit Simicska folytat ! Azt persze nem szabad valamire is adó embernek így elfogadnia,még akkor sem ha szeretnénk valóban börtönbe juttatni a mostani kormány nagyobb részét !! Persze még azért remélem egyszer el is jön az az idő,amikor ott kell majd megélni havi 47 ezerből !! Mennyit is számolnak csak az élelmezésre havonta?? Na ezt tegye össze a barátunk aki most a havi másfél milláért sem dolgozik !!!
Aki Én
Gondoljunk bele, micsoda badarság ez. Ha a főnököm átpártol politika téren, akkor mint alkalmazott kiakadok és elhagyom a munkahelyem? Micsoda őrületes baromság ez? Ha családon belül tesz ilyet valaki, akkor azzal mit csinálok, kitagadom? Mondjuk vannak ilyen beteg emberek, akik a családjukkal is összevesznek beteg politikusok miatt. Jesszus, mi van itt...
DogAdventures
"Amit az uralkodókról mondanak, az a hullámokra is vonatkozik. Alattvalóik és zsákmányaik vagyunk. Engedelmeskednünk kell őrjöngő akaratuknak."
Victor Hugo
rugacs
@Desischado: Ha valaki a politikai nézetei miatt seggnyaló, akkor itt mindenki dettó seggnyaló! Csak a jelenlevők egymás hátsóját nyaldossák, meg a többi kormányellenesét!!
Aki Én
@rugacs: 22:33 Senki nem egyszerűen a politikai nézetei miatt seggnyaló. Annak nyilvános tálalása és kinyilatkoztatása teszi adott esetben szánalmassá. Például a Célpont stábjának nevetséges és igencsak nyilvános módja az abszolút seggnyalás kategóriába tartozik. Ezt mondjuk szokták érezni egy bizonyos szint felett. A seggnyalás valóban kormányoldaltól független. Kutyába lemenni nem politikai műfaj, de ott a legkifizetődőbb általában. A jelenlévők néhány kivételtől eltekintve nem nyalják egymás seggét, csak többségük egyet ért.
rugacs
@Aki Én: A seggnyalás nem a politika találmánya. Az emberek a munkájuk során gyakran kerülnek olyan helyzetbe, hogy állást kell foglalniuk. Mikor ez megtörténik, a velük egyet nem értők gyakran nevezik őket seggnyalónak. Ha mondjuk egy gyárban az egyik vezető durván kritizálja a főnököt, a beosztottaknak állást kell foglalniuk, kivel értenek egyet, a kisvezetővel vagy a főnökkel. Ez évezredes történet.
Aki Én
@rugacs: Ezt írtam: ,,A seggnyalás valóban kormányoldaltól független."
Miért KELL állást foglalni a beosztottaknak? Ez butaság. Ha valaki mégis hangosan teszi ezt, akkor az már igenis lehet seggnyalás. Itt sem kell állást foglalni. Ha valami nem tetszik, csendben felmondok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.