Elismerte Antali Károly, a Buda-Cash Brókerház felügyelőbizottságának (fb) egykori elnöke, hogy már 2008-ban voltak hiányosságok a brókerháznál – hangzott el az M1 vasárnap esti Híradójában. Antali Károly a hírműsornak azt is elmondta, elmegy az Országgyűlés gazdasági bizottságának hétfői ülésére, ahová az ügyben beidézték.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Ha vért izzadva is,,de valahogy összehozzák majd Gyurcsány-Bajnai nevével ezt a bulit is.ezek is
lampa laz
@Clavigo: zorbán besúgó múltja miatt ebből egy egész hőlégbalont fújnak majd. Ez a faxi, ha már akkor tudott a dologról, miért hallgatott róla? Vagy most írták meg neki a kottát, hogy miről énekeljen?
gibgab
"A "beidézettek" között említette Antali Károlyt, a Buda-Cash volt felügyelőbizottsági elnökét, a Bajnai-kabinet kormánybiztosát, továbbá László Csabát, Draskovics Tibort és Veres Jánost, a szocialista kormányok volt pénzügyminisztereit, a brókercégek ellenőrzésével kapcsolatos változtatások előterjesztőit, valamint Farkas Ádámot, a pénzügyi felügyelet korábbi elnökét."
A nevek prekoncepcióról árulkodnak. Szász Károly, Farkas István, Varga Mihály, Matolcsy György pl. miért maradt ki a beidézettek köréből?
papa.49
@lampa laz: Ha tudott róla miért nem tett feljelentést???
Kötelessége lett volna!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.