A Direkt36 kiderítette, hogy a történet szálai Hódmezővásárhelyre vezetnek vissza, még Lázár János idejébe. "Büszke üzenet fogadja az Elios Innovatív Zrt. nevű energetikai cég honlapjának látogatóit. Azt írják: a vállalkozás a “szakmai eredményeinek és kiváló szakembergárdájának köszönhetően” vált “Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő energetikai cégévé”. A miniszterelnök veje, Tiborcz István által résztulajdonolt cégnek tényleg van oka a dicsekvésre: 2009-es indulásuk után néhány év alatt lett belőlük többmilliárdos forgalmú vállalat. Nagyrészt annak köszönhették ezt, hogy sorra nyerték az állami – azon belül is főként uniós finanszírozású - projekteket. Különösen jól szerepel a cég a közvilágítási felújításokra kiírt pályázatokon, kutatásaink azonban azt mutatják, hogy ezekben a sikerekben az esetleges “szakmai eredmények” és a “kiváló szakembergárda” mellett szerepet játszott az is, hogy a pályázatok nagy részét olyan feltételekkel írták ki, amelyeknek rajtuk kívül...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
mert ugye van aki okos...van aki ügyes...de a legjobb ha rokon az ember...
ez az igazi startup...
bundi
@szandokan: jó reggelt meginvitállak ide...te is igy lettél sikeres...?
nyanya001
Így könnyű megállni a saját lábatokon senkiháziak !
KERKA
nem ritka az olyan pályázati feltételek kiírása, aminek már eleve meg van a "pontosan ráillő" a szempontoknak megfelelő vállalkozó. S uram láss csodát, meg is nyeri. Sőt már annyira a lábán áll, hogy csak a nevét kell odaírnia a pályázati űrlap alá, és egy szalmaszálat nem kell keresztbe tennie. Megy minden a megszokott menet szerint.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.