A Fidelitas új nemzedéki szerepét hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője szombaton a kormánypárt ifjúsági társszervezetének XII. tisztújító kongresszusán, a fővárosi Bálna rendezvényközpontban.

Szijjártó Péter beszédében jelezte: a kormány ezután is támaszkodni kíván a Fidelitasra, amely politikai képzőműhelyként szolgálja a jövő politikus-utánpótlását.

Rogán: nem lehet olyan baloldali kormány, amelyik jó

Rogán Antal arról beszélt, hogy minden politikai közösségnek támaszkodnia kell az utána jövő nemzedékre, a Fidesznek is nagy szüksége van a fiatalokra, a Fidelitasra. Az ifjúsági szervezet tagjai figyelmét egyebek mellett arra hívta fel, hogy

egy pillanatig sem szabad elhinniük, hogy lehet az országnak olyan baloldali kormánya, amelyik jó, mert ha ezt elhiszik, kezdhetik elölről a nemzeti függetlenség kivívását.

Az 1996-ban alakult Fidelitas leköszönő elnöke, Ágh Péter azt hangsúlyozta, hogy a Fidelitas Magyarország legnagyobb politikai ifjúsági szervezete.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Amíg a fiatalokat arra tanítják, hogy ez vagy az a világlátás az egyedüli üdvözítő, és minden más maga a borzalom, addig ebben az országban marad a harc egymás ellen közéletben, magánéletben, családokon belül. És amíg a leghatalmasabb arra tanítja a jövő nemzedéket, hogy ne keresse, ne javítsa, ne ismerje el a tévedéseit, addig hazugságban fogunk élni, és hazug fiatalok fogják követni a mai öregeket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Desischado: Ha a jobbik jut hatalomra a hajuk szála se görbül meg a mai prominenseknek, sőt lehet nem csak a háttérben maradnának...
,,EGY A TÁBOR, EGY A ZÁSZLÓ,, ez a jelmondat most is igaz mindkét formációra...
Toby
Összegyűlt egy konténer szemét, szerves trágya !
herczeg0210
Arogáns Tóni, bajban leszel, ha a lakásod eléri a 200 m2-t, vasárnap be kell zárnod!!!
kukac50
A Fidesztől egyik sem lenne rosszabb. A Fidesz Népellenes Népirtó párt!
Desischado
@kukac50: A jobbik tán még rajtuk is túl tenne! Egyik sem kell!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.