Kormányközeli forrásból úgy értesült a Hír24, hogy a kormány beperli a Financial Timest a paksi bővítés blokkolásáról szóló cikkük miatt.

A lap csütörtökön arról írt, hogy az Európai Unió blokkolta a paksi bővítésről szóló orosz-magyar megállapodást. Ezután a kormány helyreigazításért fordult a laphoz, miközben Navracsics Tibor magyar uniós biztos megerősítette az értesüléseiket.

A Hír24 egy forrástól úgy tudja, a kormány azért perli be a világ leghitelesebb üzleti lapját, mert a paksi bővítésről szóló cikkükkel „kárt okoztak Magyarországnak". Jelenleg a kormány jogászai vizsgálják az ügyet, a per hamarosan megindulhat.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Orban megint beleszalad egy jo nagy pofonba, mi meg fizethetjuk az arat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
Q...va sok pénze van ennek az állambácsinak. Csak úgy szórja!!!
Senara
Miért nem idézte Simicskát és nem ügynöközött . Oknyomozó riporterek megtudták nem eszik olyan forrón a fűtőelemeket ahogy pártunk és kormányunk szerette volna .
Yoda69
Orban megint beleszalad egy jo nagy pofonba, mi meg fizethetjuk az arat.
Mobil123
ÉS ez a felesleges per mennyibe fog Nekünk kerülni agyatlanok!! Nem az FT okozott kárt az országnak hanem ti!
volvós
Orbán perel, a Nyugat meg röhögögörcsben fog
fetrengeni...Ennek a g...inek semmi sem számít !
silber13
" kormány azért perli be a világ leghitelesebb üzleti lapját, mert a paksi bővítésről szóló cikkükkel „kárt okoztak Magyarországnak". Kíváncsian várom, miféle és mekkora kárt okoztak kicsiny hazánknak. Én affelé tendálok, hogy a károkozás házon bávül történhetett és a károkozó maga a magyar kormány néhány prominens tagja!
zöldszem
@volvós: Áááá csak Orbán bizonyítani akarja, hogy férfi! -:))))
m.macskosz
@zöldszem: férfi?
azt már bizonyította.
van öt pulyája.
most azt akarja bizonyítani, hogy ÁLLAMférfi.
Na, az már neccesebb..
zöldszem
@m.macskosz: Ja,5 pulya.
1/Szeresd gyermekeidet, köztük lehet a tiéd is.
2/ A pulya csinálás idején, még lehetett férfi (is).
Ma meg már a pocak miatt marad a tükörben "csudálkozás"...
Úgy, hogy egyenlőre nálam marad: "Legyen férfi" elhíresült mondata.
m.macskosz
@zöldszem: "1/Szeresd gyermekeidet, köztük lehet a tiéd is."
Szoktam is mondani a fiamnak, hogy születésedkor...végül is volt a másodpercnek egy ezred része, ami alatt elcserélhettek, de inkább vállalom, hogy én szültelek.:)
Az igaz, hogy 'az a jó édes apád' sem vállalt, amikor a pelus mást is tartalmazott, mint pisit...:)
miazavalami
@m.macskosz: @zöldszem: Orbán már jobban hasonlit " donkihótéra " mint egy férfire...
m.macskosz
@miazavalami: Hajnalkám, Te ezt nem tudhatod...
Lehet, hogy kb. harminc évig nem is fogod megtudni.
miazavalami
@m.macskosz: Hoppá!
Hogy ez nekem nem jutott eszembe...
m.macskosz
@Cicamama55: Nem, ő a mi kutyánk kölyke,
plusz
tejel a fidesz kasszába.
Csak hű pártkatona lévén ezt kellett mondania.
Cicamama55
@m.macskosz: Na de ő megerősítette a blokkolásról a hírt! Büntit kell fizetni neki a Fidesz kasszába?
nezelodo
Bátor a mi vezérünk=kormányunk. Igazán akkor lenne bátor, ha a Simlicskát vagy Kendét, esetleg Debrecenit perelné be az állításuk ,és a könyvükben leírtak miatt, de azt sem hallottam, hogy a Postabank botrányról írt könyvek szerzőit bíróság elé citálta volna.
zöldszem
@miazavalami: 18:49
" donkihótéra"" donkihótéra"nem, nem a ló megdöglött alatta, (túlsúly) donviktórió a maffia főnök!
m.macskosz
@Cicamama55: Naná!
Most nagy szarban lesz, nem fog tudni egy fél kiló kenyeret venni a g**i.
m.macskosz
@Cicamama55: ma, 19:24
Csak a szokásost, ami valószínűleg nem teszi földönfutóvá sem őt, sem a családját.
Pedig, de jó lenne, ha úgy lenne! :)
papa.49
@zöldszem: @m.macskosz: @miazavalami: Lányok jól kitárgyaltátok a hazugovicsot, egyfolytában röhögtem míg olvastalak benneteket, Kösz...
lópicigáspár
Majd szól a Szíjártónak, hogyha nem perel leváltja! Aztán az ügyészség meg majd lezárja valami oknál fogva! :-)
m.macskosz
@papa.49: Örülök, hogy örömöt szerezhettem...
...bár jókaianna fidesz írónő szerint örömöt OKOZNAK.
Nyilván más volt a magyartanárunk.
No, meg a szüleink is. Na, de azt hiszem, az én szüleim nem bánnák, ha én nem lennék fidesz-díjasl
papa.49
@m.macskosz: Tudod a öreg Jókai Mór szerintem forog a sírjába ha meghallja az hölgyemény beszédét, nem tudom írt-e olyan regényeket mint a nagy előd de én nem hallottam ilyenekről...
Amit meg felvetettél szerintem az ,,örömet szerezni,, a helyes, a másik az hogy ,,bajt okozni,, hát én nem vagyok nyelvész de így gondolom...
Nem minősítve az ellentábort, de normális ember nem áll be a fütyiszhez ,,bio díszletnek,,
levi
A pert elveszítik, a pénzt a mi pénzünkből kifizetik, majd jönnek a cikkek, hogy a mocskos nyugat elveszi a magyarok pénzét...orbán ezen is csak nyer mi meg veszítünk, jó szokásához híven.
karma1
Elvegre vida ildiko is beperelte Goodfriend-et hitelrontasert, ragalmazasert,... El kell fogadnunk, mi egy ilyen orszag vagyunk: valaki megmondja a tutit - hogy mutyizunk, csalunk, ami 100 %-ig igaz - aztan mi a bocsuletunk vedelmeben fejjel megyunk az illetonek, hogy "nem addig a!" Aztan az illeto elenktarja a bizonyitekait, es mi elkullogunk, de akkor sem mondjuk, hogy az illetonek igaza volt, hanem felemeljuk a fejunket, hogy mi gyoztunk!

Foleg, mert a vilag fele tartani kell az imazst, hogy mi milyen harcos f@sza egy nep vagyunk, csokkentjuk a rezsit is, mert az is harc,... Meg kulonben is tobb tiszteletet Magyarorszagnak! Majd mi megmondjuk, miert is?
karma1
@m.macskosz: Csillagom, a szuk cipo tyukszemet OKOZ,... Bizony az oromSZERZESnek pedig egy rakas modja van...

De mit beszelek, hisz rugacs baratunk szerint en mar felejteni natyon sok ma'tya'r,( A hulye azt hiszi, hogy a magyarsag egy allapot, amit ki lehet aludni,...:o)))))
m.macskosz
@karma1: Képzeld, nincs tyúkszemem, viszont 12 órás talpalás után eléggé fáj a talpam, a bütyköm... rugacs beszólt? Gondolom, a helyén kezeled a véleményét. :)
karma1
@m.macskosz: rugacs nem most szolt be, hanem par napja, es kozolte, hogy en egy eleg szemet alak vagyok, es mar magyarul is elfelejtek.
jokai anna "irono" - de inkabb partnyalonc a kituntetesert - magyar nyelveszkedesere irtam, hogy az "okoz" es a "szerez" kozott - nekem - mi a kulonbseg...:o)))) Szoval csak vicco"tem,...:o))))
m.macskosz
@papa.49: Az én apukám kettő, azaz kettő elemivel rendelkezett, majd az ötvenes években sikeresen elvégzett két évet az általános iskola szintjén ...a sitten... 10 hónap alatt.
Anyukám is csak hat elemit végzett, de munka mellett elvégezte a nyolc általánost.

Szeretek dicsekedni vele, hogy az én SZÜLEIM százszor többet érnek, mint a jelenlegi politikai garnitúra ÖSSZESEN!
zöldszem
@karma1: ma, 20:47
Gondűzőnek is jó, nem csak tyúkszemnek
--Ha sok gondod van, vegyél fel egy számmal kisebb cipőt. Nem marad csak egy gond.
karma1
@m.macskosz: Amikor a mi szuleink voltak elemi iskolas koruak, akkor a tarsadalom pont azon a szinten allt, ahol most, vagyis a banyaszbeka s@gge alatt par kilometerrel, es akarmennyire is okos, ertelmes volt a kisgyerek, penz hijjan nem mehetett tanulni, mert mar 6-8 eves koratol el kellett mennie dolgozni a foldekre, segitenie a szuleinek. Akik most a nyakunkon ulhetnek, rohogve, ingyen vehettek igenybe a mocskos komcsik ingyensulijat, ingyen-egyetemet, meg akkor is, ha hulyek voltak, mert apuka esetleg jo parttitkar volt, es a "hatszel" besegitett nekik az egyetemre jutasban...

Most ezeket a nepbutito intezkedeseket sirja (allitja) vissza a kormany, a szentfazek kdnp-sek aktiv kozremukodesevel... Szegyen...
aremy
@zöldszem: lehet hogy férfi de töketlen.
szandokan
@m.macskosz: Undorító ahogyan beszélsz egy családról. Mit tanulhat tőled a gyereked? Puja, g..i...Te is vitted nagy büszkén a táblát a tüntetésre? Aki tudja, miről is szól március ezen napja, az az ünnepségre ment megemlékezni, nem pedig balhézni. A kormány pedig jól teszi, ha perel, mert ebben az esetben tudják, igazuk van.
agnes200
Beperli, és amikor majd bukják a pert, azt elfelejti leadni az M1, M2, Duna tv. stb.
szaboria1
Először is nem a lapot kell perelni, hanem azokat akik kifelejtették azt a mondatot lefordítani, hogy a fűtő elemek beszerzését ne egyedül csak az oroszoktól szerezzük be.
Cicamama55
@m.macskosz: Szegény! Rossz társaságba keveredett, ezért fog bűnhődni. :))
dr. prédikátor
Van egy javaslatom!! Pereljük be G .Viktor Szopkint Magyarország lejáratásáért, az ország lezüllesztéséért,hitelrontásért!!!
papa.49
A ,,védelmi bizottság,, már megjelent, érvek nincsenek, hiszen még a ,,saját Eu parlamenti képviselője,, is azt mondta először hogy igaz, igaz utána helyesbített, fütyiszesen, de már védik ezerrel a kakit, jó fiúk legyen a tietek...
bencemacska
@karma1:tegnap, 20:42

"aztan mi a bocsuletunk vedelmeben fejjel megyunk az illetonek, hogy "nem addig a!"

Szerintem a beperlő ilyenkor a falnak megy fejjel és "nagyot koppan akkor, Azután elhallgat" , mi meg fizetjük a büntetést és a perköltségeket!!!
Cicamama55
@m.macskosz: Attól én nem tartok, hogy belőle bármikor is földön futó válik! Mondjuk, ha rajtam múlhatna, senki nem lenne az, főleg a sok keményen dolgozó kis ember nem!!
Cicamama55
A március 15.i központi ünnepség nekem nagyon tetszett, igaz csak a televízión keresztül láttam! Budapestiként biztosan magamtól is ott lettem volna! A tüntetésből pedig Kulka dala volt gyönyörű!!
Juszuf
@Yoda69: Mint a svájci frank esetében? Már megint csak a liberálisok ilyen nagypofájuak!
Yoda69
@Juszuf: Igen, mint a svajci frank eseteben. De mi koze ahhoz a liberalisokhoz? Azt is orban cseszte el, es most nagy pofaval helyrehozta az adofizetok penzebol.
tivoli
Lassan negligálni lehet a F.T magyarokat támadó cikkeit, sőt egyáltalán az egész lap európával foglalkozó részét:
www.napigazdasag.hu/cikk/38745/
m.macskosz
@szandokan: tegnap, 23:47
Ne kóstolgass! Ha egy fideszes élesben mondja, hogy g**i, akkor én miért nem írhatom, finomabban?! A pulya meg miért trágárság?! Mert te nem ismered sem a helyesírását, sem a jelentését?! Pulya...a népnyelvben, régies kifejezés, a gyerek, gyermek, srác...szinonimája! A gyerekem tőlem biztos, hogy csak jót tanult, bár téged valószínűleg elküldene a ...ba, mivel ilyen visszataszítóan támadsz, ok nélkül.
Nem agresszív, de lehet, hogy neked bemosna egyet!
Felejts el az összes haveroddal egyetemben, a megosztott IP címekkel, jelszavakkal, nickekkel együtt! És ne próbálj meg fenyegetni, mert esetleg nálam is elszakad a cérna!
lost in space
És hol lehet beperelni a kormányt beteges hatalomvágyért, gyermekek éheztetésért, infantilizmusért, non-szekularizációért?
Egy szabad országot belesüllyeszteni a szarba...
Erre csak egy sorozat-beteg-gyilkos képes.
orbánt meg kell ölni!!!
Dr. Felipe
Aztán a vesztes per költségeit ki fizeti? Ja tudom, a magyar adófizetők.
hetöndöe
Eltudom képzelni,hogy a Financial Times-nál
hogy tele lett a gatya.:-)))
m.macskosz
@karma1: "Szoval csak vicco"tem,...:o)))) "
Nyugi, el is értettem! :)
human
Röhejes lenne, ha a bíróság igazat adna Orbánéknak és mikor a FT lehozza, hogy hamisan állította azt, hogy az EU blokkolta Paks2-t akkorra az EU valóban blokkolná Paks2-t.
lost in space
@Dr. Felipe: Nem az a kérdés, hogy ki fizeti a perköltséget, hanem az, hogy hányan halnak meg egy diktátor miatt.
orbán egy diktátor, ráadásul a szabad Európa közepén képes erre a szarságra.
orbán agyilag beteg - CSAK!!!
Így fog emlékezni rá a világ: egy beteg szar emberre,, aki jó lett volna, ha meg sem születik!!!
human
@lost in space: A történelemkönyvekbe akart bekerülni és ott is lesz, mint a demokrácia leépítésén szorgoskodó focimániás miniszterelnök.
puki
Ők perelnek, mi fizetünk.
Ők vesztenek, mi szenvedünk.
szandokan
@m.macskosz: Na, most aztán megijedtem tőled is meg a fiadtól is:-)) Korábban kell ahhoz felkelned, hogy engem fenyegessél!!
Kongo
Ezeket a beperléseket úgy adják elő, mint ha már meg is nyerték volna... A lényeg a hazai propaganda. Csak az a baj, hogy közpénzen.
Pl. amikor Vida pert indított az amerikai ügyvivő ellen, akkor is szándékosan a rossz utat választották. Több ügyvéd is előre jelezte, hogy nem Goodfriendet kell perelni, hanem az Egyesült Államok kormányát, Amerikában.
Egyáltalán nem számít, mi lesz az újság elleni per eredménye. A visszatámadás a lényeg, mert egy hírt a magyar kormány támadásnak vesz. Azt se értem, miért olyan fontos cáfolni, hogy a Paks II-t megakasztották. Egy időre biztosan visszaveti a projektet a fűtőelemek ügye.
bencemacska
@human: tegnap, 20:38

Ő a miniszterelnökök között a legjobb focista, és a focisták között a legjobb miniszterelnök!-:)))))
m.macskosz
@szandokan: Primitív hozzászólás volt, nem az első...
Tényleg ennyire ostoba klónokkal dolgozol, hogy még az értő olvasás sem megy?!
Ki fenyeget téged, te... ... ...?!
Az bezzeg magas, mi,
hogy megsértettél,
hogy ostoba voltál,
hogy rágalmaztál,...

...bocsánatot viszont nem kértél!
mariaberta
Benne vannak a "beperelésbe" . Hány évig húzzák majd?
szandokan
@m.macskosz: Nekem nincsenek klónjaim, ellenben önérzetem nem kevés. Majd kérek bocsánatot, ha lesz miért.
m.macskosz
@szandokan: Neked nem önérzeted van,
hanem hatalmas arcod...
...és akkor még finom voltam.
Amid viszont nincs:
önkritikád.
szandokan
@m.macskosz: Van önkritikám, ha valamiben nincs igazam. Most egy sem jut eszembe...:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.