Folyamatosan esik az M1 nézettsége – írja a Népszabadság Online. A keddi adatok szerint az állami hírcsatorna fél nyolcas fő Híradóját már csak 197 ezren nézték.

A teljes lakosság körében múlt héten bőven 300 ezernél több néző kapcsolt a híradóra, vasárnap már csak 230 ezren, hétfőn még 255 ezren. Kedden a reggel hatos Híradót 147 ezren, a délit 86 ezren nézték.

Egy hónappal ezelőtt, a 7. héten az esti Híradót átlagosan 349 ezren nézték a felnőtt népesség körében.

Közben az  állami Benny Hill-tévén folytatódik a bakiparádé. Radnai Csaba, a hírcsatorna egyik új arca a következőképp búcsúzott a nézőktől:

Velem holnap találkozhatnak ugyanezen a napon, viszontlátásra.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Ez borzalmas! Tűrhetetlen ami ebben az országban megy!
Most a kopaszokat támadta meg az ellenzék...
simmering73
Ma reggel tettem egy utolsó kísérletet. Kb időjárásjelentésre bekapcsoltam, nem tévedtem sokat, már a sporthírek vége volt. Időjős: A mai napon szép napsütéses időnk lesz. A többit majd később. Később nem volt, mert mentem dolgozni. Később már egyáltalán nem nézem ezt az ótvar csatornát, mert semmi sincs benne, amit néznem kellene. Már az időjárás jelentés sem.
coni
Ne legyünk igazságtalanok, ő legalább nem olvasta, hanem fejből mondta vagy az is lehet rögtönzött..

A szomorú a dologban, hogy az M1 is csak egy hajszállal jobb, mégis sokan nézik. Majd ezt is megszokják, csak mozogjon valaki a képen.
36
:)))) A keleti filozófia szerint, a MOST-ban levés a legfontosabb. Megvalósítják.
adrenalink
@Aki Én: Szörényiék óta tudjuk, hogy az ész a fontos, nem a haj. De, ha egyik sincs, akkor elmegy a M1-be ...
dömdödöm
Velem még ma találkozhatnak egy másik napon . Vizslát ! Magyart .
nemkati
@human: Elképesztő amatőrök! Életemben nem szerepeltem tv-ben, műsort se vezettem, de ezeknél jobban feltaláltam volna magam. Nem tudom, ezeknek milyen iskolát kell elvégezni, de szerintem egy kommunikációs szakon el lehet sajátítani a talpraesettség csínjait-bínjait is. Mostmár mindegy, mostmár ilyen szak se lesz.
pbalage
Vágom. Ezentúl mindig a nézettségi statisztika reciprokának kell szerepelnie az adatközlésben.
És egyúttal remélem, hogy itt dolgoznak az "Orbán Viktor nem geci"-k is.
Yoda69
Lehet hogy nem is hircsatornat, hanem vicc-csatornat akartak letrehozni.
papa.49
@Yoda69: Vicc csatornának kissé drága a 80 milliárd, ezért a közröhej tárgyát képező semmiért!!!
heg.bence
Iuvenalis is megmondta, hogy mit kell adni a népnek: "Kenyeret és cirkuszt". Kishazánkban ezt egy kicsit átértelmezték, így ha már kenyér nincs, adnak mérhetetlen mennyiségű cirkuszt az embereknek.
Yoda69
@papa.49: En nem hiszem el azt a 80 milliardot. A technika mar megvolt eleve, ezeket az uj suttyokat meg gondolom valami fidelitaszos csehobol szedtek ossze. Azt a penzt inkabb elmutyiztak, es most ott van orban balatoni kikotoiben.
papa.49
@Yoda69: Lehet igazságod, itt már a jó Isten se ismeri ki magát, mert mindegyik tetű csak a pénzt akarja lenyúlni, ennek kéne már véget vetni!!!
Bár ha jól emlékszem úgy reklámozták, hogy vadi új cuccokat szereztek be a stúdiókba, bár ki tudja ezek már akkor is hazudnak ha magukba beszélnek!!!
Yoda69
@papa.49: Es ha ujat vettek, akkor hol a regi? Azert az M1=t tomtek rendesen zsetonnal elotte is.
Jol mondod hazudnak es lopnak ejjel nappal.
human
@nemkati: Tudod nehéz szakmailag alkalmas és egyben fideszhívő tudósítót találni. A hírtévén ma konkrétan azt taglalták, hogy vajon maradnak-e fideszhívő (ők mondták) az immár kritikusabb hírtévénél vagy mennek az új párttévéhez.
nemkati
@human: Én azt nem tudom, hogy mit csinál ez kezdő tévés, de azt feltételezem, hogy a rutinosabb kollégák mellett szerez minél több tapasztalatot, nem hinném, hogy egyből bedobják őket a mélyvízbe. A Fidesz-hívő médiumokban rengeteg - nekem ellenszenves, de azt el kell ismerni, - szakmailag tapasztalt, rutinos tévés szakember van/volt. Tehát akkor ezek mind messze nagyívben elkerülik az új köztévét? Vagy hol vannak?
adrenalink
@nemkati: 13:59-re Lehet, hogy OKJ gyorstalpalót végzett közmunkások, ha már köztv-ről van szó...:))
human
@nemkati: Bakik ide vagy oda, a funkcióját jól ellátja az új párttévé és Orbánnak ennyi elég.
Strong
Nézd a jó oldalát:

A szilveszteri "bakiparádéban" az M1 egy átlagos híradóját elég lesz leadni.
Fradigege
Libabőrős leszek, ha ide kapcsolok. Azok az időjárás jelentések. Csak menjen vele az idő. Meg a forgalmi helyzetek Pesten. Öcsém, kész vagyok. MIEZ??? Kontraproduktív.
Desischado
Én oldom meg a legjobban. Egyszer sem kapcsoltam még oda, és nem is fogok!
Pestilence
Én a kokárdáktól nem láttam a fejüket.
nemkati
@human: De egyelőre el se látja! Eddig csak közröhely tárgya volt, és hatalmasat zuhant a nézettsége. És a mérőeszközeikkel is nagy baj lehet. Ha a 0,0 %-os nézőszámot 3,5 millióval mérik, a 13 C fokot 35 C fokban, akkor vagy vagy a mérőóra hibásodott meg, vagy a mérőemberek agytérfogata zsugorodott mikroméretűre.
papa.49
@nemkati: Gondolod hogy egyáltalán volt nekik, már mint agyuk???
nemkati
@papa.49: Hát én azt nem tudhatom. De hogy most nincs, az tuti. :)
eugen4402
Közhely, hogy a negatív reklám is reklám. Tavaly ősz óta feléje se néztem az M1-nek, de most a rengeteg bíráló vélemény hatására belenéztem. 3 perc elég volt, semmi tűzijáték, csak a "szürke árnyalatai..."
micfild
@Desischado: én sem, de lehet a vélemények miatt izgalmas és érdemes lenne mégis odakapcsolni. legalább azért, hogy röhögj egy jót.
nemkati
@eugen4402: Na az ilyenek miatt, mint Te (meg én) nőhetett valamit a nézettség. :)
Mindenki, aki hallott róla, kíváncsi, mit bénáznak ezek.
eugen4402
@nemkati: Nem is tagadom, néha erőt vesz rajtam a velemszületett kiváncsiság, hiába küzdök ellene. :-)
nemkati
@eugen4402: Én meg vevő vagyok a jó viccekre, a mulatságos helyzetekre, ezért is kíváncsiskodok. :)

Besz..rok! Pont most odakapcsoltam, éppen Orsós Robit alig bírták kapcsolni. :DDD
Itt most nem az a nagy szám, hogy egy kapcsolás nem sikerül, ez máshol is elő szokott fordulni. Engem az érdekel, ezek a csodás emberek hogy oldanak meg egy ilyen helyzetet.
nemkati
Engem nem is bénázások bántanak vagy szórakoztatnak elsősorban.
Az dühít, hogy ha egy eseményről pontos információt szeretnék megtudni, akkor azt különböző médiákban kell elolvasnom, megnéznem. Mert a köztévé, pláne egy közhírtévé legfontosaabb feladata az (lenne), hogy tárgyilagosan, hitelesen tájékoztasson. De amikor köztudott, hogy az MTVA a kormány álláspontját kell képviselje mindenáron, és a kormány jó színben való feltüntetése hazigságok árán is kötelező, akkor mi a túrót nézzek ezen az adón, az M1-en??? Merthogy pont az nem érdekel, hogy fényezik magukat közpénzen, és az alkalmazottaik hogy nyalnak nekik ezerrel.
eugen4402
@nemkati: Talán nekünk nem is tenne jót egy BBC-szerű nemzeti csatorna.(?)
Valamelyik nap megdöbbentem egy percig, hogy ez a fekália 80 milliárdba fáj évente, a többé-kevésbé nézhető ATV potom 1,9 milliárdból megcsinálja a "majdnem közszolgálati" tévét.
eszegfu
@nemkati: És gondolj bele... ők is besz...nak, de ők az erőlködéstől! Én először nem a TV-t néztem, hanem itt az interneten...azt hittem "hülyül" velem a szerver, vagy mi a csuda... de amikor a müsorvezető közli, hogy kapcsoljuk xy férfi riportert, jön a kép egy nőről, hang nincs...majd mégse kapcsoljuk... akkor már sejtettem, hogy nem igazán mennek rendben a dolgok.
eugen4402
@nemkati: Nem ide tartozik, de írtad, hogy szeretsz jókat nevetni. Javaslom, nézd meg a Nyugat.hu-n a lengyel védelmi minisztert, amint beszéd előtt beállítja a mikrofont és a mellette lévő lámpát...:-)
nemkati
@eugen4402: Köszi, megnézném, de most vadászni nincs időm. Nincs valami linked?
Desischado
@micfild: Hát nem tudom, majd meglátom. Az a baj, hogy orbánt kéne bámulni és azt nem bírom ki!
kkalman
Ha "jól teljesítenek", elérhetik a nulla nézettséget is. Már ezért megérte létrehozni ezt a vicc csatornát.
micfild
@Desischado: engem orbán azóta irritál, hogy a rendszerváltás környékén megláttam a pofázmányát a tévében és hallottam beszélni. Már akkor egyetlen szó jutott eszembe róla.. ez egy hernyó. Pedig akkor még csak 20 éves voltam.. és akkor elvileg a korosztályom egy része odavolt a fideSSért. Azóta azért a legtöbbnek felnyilt a szeme... - persze van aki kapott a koncból.
Szubjektiv benyomás volt...de eddig nekem mindig bejöttek az ilyen megérzések.
Senara
Állami pénzen tanműhely kommunikációs szaknak , DE ennyiért ?
papa.49
@kkalman: Aranyos videó, te szerintem ez egy suliba járhatott a mi hadügyérünkkel, kb. egy szinten vannak...
nemkati
@papa.49: Én majdnem ugyanezt írtam 10 pece, de hogy hova???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.