A Bors cikke szerint Simon Gábor azt gyanítja: lehallgatják a mobiltelefonját. Ügyvédje ehhez annyit tett hozzá, hogy az ügyészség egyelőre nem tárt ügyfele elé olyan bizonyítékokat, amelyek ezt indokolnák.

Tavaly novemberben azt kérték a bíróságtól, hogy oldják fel a korábbi politikus osztrák bankszámlájának zárolását. Erről máig nincs döntés. Az ügyészség gyanúja szerint a politikus 2008 és 2013 között 770 ezer eurót – mai árfolyamon 238 millió forintot – gyűjtött össze a számlán.

A botrány egy évvel ezelőtti kirobbanásakor Simon lemondott minden politikai tisztségéről, máshonnan pedig nem volt jövedelme. Simon ügyvédje a Bors kérdésére annyit mondott, hogy túl személyes információ ez ahhoz, hogy akár neki is elárulta volna, miből él azóta és miből tartja el a családját.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Quaestor ügy miatt elővették Simont . Annyira szánalmas , évekig tartó vizsgálat során sem találtak annyi bizonyítékot , hogy lesitteljék !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
@bencemacska: Sajnos, manapság az a meglepően ritka kivétel, amikor az igazság-szolgáltatás és a nép (átlagemberek) ítélete megegyezik. Alapvetően optimista vagyok, de bizony gyakran káromkodom mostanság, amikor egyes bűnök hirtelen elévülnek, felderítetlenek maradnak, ezer évre titkosíttatnak, miegyéb...
JAJMÁR
Tulajdonképpen nekem rejtély, miből él az ország, mert nem lehet megélni 47e Ft-ból, mégse vonulnak az utcára, hanem csöndben éldegélnek! Aztán vannak, akik meg többet spórolnak, mint amit keresnek... rejtély, rejtély hátán. Ehhez képest a Simon ügy uncsi :)
bencemacska
@m.macskosz: ma 16:32

Tökéletesen egyetértünk! Lopakodik a diktatúra.
Még van néhány bíróság, és bíró, akinek van gerince, de az ügyek kiosztásával semlegesíteni lehet őket. És a vádirat egyben ítélet is!!!
Van bíró ismerősöm, de már régóta nem beszélünk az igazságszolgáltatásról! Nem akarom kínozni, mert ismerem az elveit, és a lehetőségeit. Hosszú ideig dolgozott az Alkotmánybíróságon, akkor még lehetett mindenről beszélni, nem volt kínos!
Hova megy, ha kirúgják? Még a férje sem tud segíteni, mert elváltak!

Reméljük: "Lesz még egyszer szép a világ,
Lesz még Magyar Köztársaság!"
Bár én már tartok tőle, hogy nem érem meg!
bencemacska
@JAJMÁR: ma, 16:39

Igazad van, ezek a gondolatok nekem is eszembe jutnak naponta, mivel mi már régen a megtakarításainkat éljük fel.
Mióta már milliárdokban mérjük a holdudvar éves megtakarítását és a sikkasztásokat, és még mindig nem vagyunk az utcán!!!
Hol van ehhez a Simon bankbetétje? "Borravaló" az urak megtakarításai mellett!
Komolyan kíváncsi vagyok rá, kié az a pénz! És miért nem vitte messzebbre, miért itt tárolta a szomszédban?!
Bár jobb nem gondolkodni!!!
m.macskosz
@bencemacska: Hű, ezt nagyon szégyellem, de kimaradt az életemből:
www.youtube.com/watch?v=dFb4FqNgo7M
kukac50
Olyan erővel kellene vizsgálni Rogánt Szíjártót Lázárt,L.Simont Zsiga Marcellt Rubovszky Györgyöt mint Simonnal tették.
Ez minimum amit az állampolgárok elvárnak az igazságszolgáltatástól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.