Semjén Zsolt elképesztőket nyilatkozott: többek közt arról beszélt, a Baszódjál meg KDNP! című dal azt jelenti, hogy támadják őket, tehát jó úton járnak. Szerinte a dal írója mögött "nyilván érdekcsoport áll", ami a "szabad vasárnap" miatt indítana támadást a kormány és a kereszténység ellen – olvasható a Mandinernek adott interjújában.

Semjén: A szabad vasárnap a KDNP egyik nagy sikere

A politikus a vasárnapi zárva tartásról azt is mondta:

A szabad vasárnap a KDNP egyik nagy sikere.

Arra a felvetésre, hogy az intézkedést a családok érdekére hivatkozva hozták, de pont, hogy csak a családi boltok nyithatnak ki ilyenkor, azt válaszolta:

A család a családi boltban együtt van vasárnap. A cél tehát megvalósul.

Egyébként Semjén véleménye, hogy a "legádázabb ellenségeiknek" is el kell ismerniük, a KDNP ugyanazt mondja. Volt az 1989-es programjukból, ami már egy-két év alatt megvalósult, de akadt, amire egy egész évtizedet vagy többet kellett várni. 

Mi viszont az örökkévalóságnak dolgozunk, tudunk várni pár évet.

- tette hozzá a KDNP elnöke. És biztos benne, hogy a "szabad vasárnapot" a többség idővel támogatni fogja.

Semjént a hobbijáról, a vadászatról is kérdezték, amire azt felelte, az nem szórakozás, hanem szenvedély, ami "az ember antropológiai természetéből" fakad, akárcsak a szerelem. Szerinte mivel már nincsenek nagy ragadozók, a természet rendjét csak a fenntartható vadászat tudja biztosítani. Egyébként úgy gondolja, az állatok nem jutnak a mennyországba.

A KDNP-re visszatérve azt tagadta, hogy bekúsztak volna a Fidesz hátán:

Az emberek a Fidesz-KDNP szövetségre szavaztak. Hat választást nyertünk egymás után. Ez a pártszövetség a magyar, sőt, az európai politikatörténet legsikeresebb politikai konstrukciója.

Semjén azt is hozzáfűzte, a Fidesz "bölcsen" felismerte a KDNP értékét, az események pedig őket igazolták.

A KDNP-s politikus nem akar támogatottság nélküli "hitbuzgalmi egylet elnöke lenni", de olyan néppárté sem, amely nem mer kiállni az egyházi keresztény értékekért.

Mi semmit sem kényszerülünk feladni és mégis minden célunkat elértük. A Fidesz-KDNP szövetség az igazság-többség problémájára a megoldás.

A KDNP-elnök azt is elárulta, az érzelmi és a személyes életcélja is az, hogy a kormányzati ciklus végére meglegyen az egymillió új magyar állampolgár honosítása.

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bercifiu
Zsótikám! A hülyék nem azért szavaztak rátok, hogy törvénnyel szabjátok meg, a nép szokásait. Legközelebbi törvényjavaslatotokban szabályozzátok, hogy ki mikor mehet a WC re.
Idióták.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gemüs52
Siker ?! Előtte nem ártott volna érdeklődni,mit szeretnének az emberek ?!
human
A siker az lenne, ha heti 5 nap munkából meg lehetne élni
Bercifiu
Zsótikám! A hülyék nem azért szavaztak rátok, hogy törvénnyel szabjátok meg, a nép szokásait. Legközelebbi törvényjavaslatotokban szabályozzátok, hogy ki mikor mehet a WC re.
Idióták.
libellle
Meggyözödésém, hogy ez sem normális. Legföképpen fogalma nincs arról a témáról amiröl itt beszél.
karma1
Csak tudnam, hogy ez a szentk@csog mire fol hinti az iget a vasarnapi nyitvatartas helyessegerol? Az smafu neki, hogy tobb tizezer csaladot taszitott sokkal nehezebb helyzetbe, munkanelkulisegbe? Miert kell azt az embereknek elviselniuk, hogy a sz@rt szep sztaniolpapirba csomagolva nyomjak le az emberek torkan?

Az pedig, hogy csak a csaladi boltok lehetnek nyitva, es az azert jo, mert a celjukat elertek ezzel is, mert a csalad egyutt van vasarnap, nahat ekkora idiotasagot, eroltetett torvenyalkalmazast nem is lehetett volna mondania...
silber13
Hibbantságban, elmebéli állapotában méltó társa a csúti hájas Wallensteinnek.
silber13
"A szabad vasárnap a KDNP egyik nagy sikere."
Üsse kavics, de mondjuk: legyen!
" A család a családi boltban együtt van vasárnap. A cél tehát megvalósul."
Na itt már felmerül az agybéli probléma!
" Mi viszont az örökkévalóságnak dolgozunk, tudunk várni pár évet."
Ez már a totális elborulás, leépülés csalhatatlan bizonyítéka!!
karma1
Sportvadaszat... Hat en is tudnek abbol sportot uzni, hogy o fut elol, en meg lovok - RA'...Azert kivancsi volnek, hogy a rokan es a vaddisznon kivul milyen VADallat - ertsd: RAGADOZO - el Ma.o.-n, amit ennyire uldozni , irtani kell?

A facan MITOL VAD??? Azert tenyesztik oket facan-gazdasagokban?
Apam, ha te tudnad, mi az igazi vadaszat! (AMikor te cipeled a hatadon kilometereken a vaddisznot, amibol az osszes eloskodo hirtelen attelepul rad, es a vere a nyakadnal befolyik meg az alsogatyadba is,... Fogalmad nincs semmirol se, csak az "uri" vadaszatrol, aminek semmi koze a termeszetes kivalasztodast helyett a mestersegeshez...:o((((
verum
@silber13: - nem, ez a nép szolgalelkűségének bizonyítéka. :-(
volvós
" Csuhások térdre !"
( A föpap elé )
és cummantás !!
bakegya
Meg a Semjén mannára költött világkörbeutazgatásai a nagy nemzeti tehénlepényes lócitrombamártogatott hazugságai a JÓISTEN HÁTA MÖGÖTT ORBÁNIMÁDATTAL-de csakkk a meghamisított választások idejére korrumpáltan.
Megtörölhetné a száját ez is mielőtt megszólal...csakkk úgy folyik belőle a ...
zöldszem
"A család a családi boltban együtt van vasárnap." Óóóó te, Isten barma! Hogy örülhet a család! Előírtátok, hogy csak családtag dolgozhat a boltba! Nagyik elő a járókereteket, irány a bolt!
Igaz, hogy nincs szakképesítés, de aktív korodban esetleg patológus voltál, nyugodtan letudsz szeletelni 10 deka parizert! A szakképzett eladó és párja örülhet mert: scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa... ezt még nem tudtátok bezárni!:)))
nezelodo
Mindegyik diktátor hitt az örökkévalóságban, csak kicsit másként, mint ahogy a Semjén mondja. Sajnálatos, hogy milyen szörnyű módon nyilvánul meg némelyik embertársunk elbutulása, és lőn igazsággá a rögeszme. Az meg már nemzeti tragédia, ha Isten, (pártunk és kormányunk), hivatalt is ad hozzá. Majd kivárom, amikor belátják, vagy beláttatják velük, hogy elqták az ügyet, bár én nem pályázok az örökkévalóságra, mint ez a szent stüszivadász.
eszegfu
Nem igazán értek a vadászathoz, igy nagyon kiváncsi lennék mit is jelent a "sportvadászat". A sporthorgászok kifogják a halakat és a horgot óvatosan kiszedve, minél előbb visszaengedik a vizbe... ez esetben lehet sport. De a vadon élő állatok lelövésével a "visszaengedés" már lehetetlen...vagyis ez nem sport, szerintem.
Aki Én
Támadás a kereszténység ellen???
Miket beszél ez az elme rozzant? Ebbe a szarba kizárólag ők keverik bele a kereszténységet.
Kizárólag őket és a beteg ötleteiket támadják, ennek semmi köze a kereszténységhez, mint ahogy nekik személy szerint sem.
-még, hogy az jó amit milliók kritizálnak...barom.
Bercifiu
@nyanya001: Zsóti! te vadbarom! Vásárolni a család együtt megy, s nem otthon nézi azt a buzernyák képedet.
De ha véletlenül csöpög a csak, apa leugrott volna egyedül, venni egy tömítést, a család meg addig ujjal befogja a lyukat.
zöldszem
@eszegfu: ma 15:41
Nem, valóban nem sport. Szenvedély! Már pedig ez betegség. Semlyén beteg, mielőbb orvost kell keresnie. A szenvedély betegségét kezeltetnie kell! Legyünk stílusosak, keressen fel egy állatorvost. Jutányosan, 5000 ft elaltatja. (összedobjuk) Humánus nem?
sentinel216
Magyar miniszterelnök helyettes a XXI. században ilyent bírt mondani az ő sima szájával:
" Az állatok számára nincs nyitva a mennyország."
Az ilyen vadbarmok számára biztosan zárva van, nem csak vasárnap.
Bercifiu
Zsótikám! inkább az 1991 - es plágium ügyedről beszélnél, mint a népet szabályozó törvényjavaslatodról. Az Isten bünteti a lopást, no meg az ölést, még vadászaton is.
zöldszem
@sentinel216: " Az állatok számára nincs nyitva a mennyország."
Csak jelezte, hogy ő biztos nem a mennyek országába kerül, mert hát ugye az állatok...
Marad a pokol!
coni
"A szabad vasárnap a KDNP egyik nagy sikere."
Sokkal inkább a CBA-é, hiszen a valódi kisboltokban nem tudják az emberek a nagy bevásárlást intézni, a kenyeret meg a tejet eddig is ott vették vasárnap.
A sikert kipróbálhatnák, ha külön indulnának, nem fideszes szárnyak alatt. És akkor látnák mekkora a "siker".
KERKA
Mikor hagyják már el a nagy K betűt a nevük elől? Igaz, akkor sem lesznek hitelesek.

Hamarosan meglesz az egymillió honosított állampolgár. Púp a hátunkon.
Toby
"Az emberek a Fidesz-KDNP szövetségre szavaztak. Hat választást nyertünk egymás után."

Tömjén ! Várd ki a végét, amúgy meg a kdnp nevű csicska-egyletet a mutyipárt vitte be zsebben a parlamentbe ! Feledékeny vagy - főcsiicska !
Tibor43
A másik "sikere",hogy szavazók nélkül is kormányon vannak.
Sajnos.
KERKA
@Horizont: ez a Semjén is púp a hátunkon:))
colibri
A sikertől nagyon messze van. Remélem lesz ebben hamarosan változás!
papa.49
@zöldszem: Benne vagyok, hová küldjem a pízt???
papa.49
@nyanya001: Akkor várjon még vagy 5-600 évet, addig csak kiszárad a pali...
zöldszem
@papa.49: 16:59
1/ meg kell próbálni elkapni, szájkosár, póráz, ha ez nem sikerül bilincs, vezetőszár.
2/ pénz. megfelelően elő kell készíteni a hova, kinek miért?? mert hát ugye a civilek!!!
Abzug62
Kívánom a KDNP-nek, hogy örökre ez maradjon a legnagyobb sikere!
Clavigo
Zsóóóti...menj haza,,nyomd meg a csengőt,,oszt köszönj @nyádnak..Figyelj oda,,hogy ezt a két dolgot ne fordítva csináld...oszt jó napot.
Manhattan
Azt mondja, " a vadászat ősi ösztön" És van, aki ősember is marad!
volvós
",,,,,,,A politikus a vasárnapi zárva tartásról azt is mondta:..."
Bla-bla-bla-bla...

Mitöl " politikus " ez a tetves ???
Ez csak egy lepusztult csuhás...,,
julius68
Nem értem, hogy a faszba mernek egyáltalán döntéseket hozni hatástanulmány nélkül, a választók nagy többségének akarata ellenére. Ezeket mi fizetjük, basszus.
feleselek
Ja! Taj sikerek voltak akik és amikor kitalálták!
lampa laz
A hálószobába legyen ilyen sikered, te őstulok.
Cicamama55
Neki az egyetlen sikere, hogy a bűnszövetkezettel létrejött politikai házasságkötési szerződéssel be tudott jutni a parlamentbe! Még az ez évi nyugdíjemelési %-t sem tudta volna elérni ez a vigyori csapat! Az agyvizem felforr tőlük!
brutus
@zöldszem: 3/ vadaszpuska, tele töltve !!!
Ruby
Gondolom állatokat ölni keresztényi cselekedet !Eddig is utáltalak de ez végképp kiverte a biztosítékot!És igen a dal mögött egy érdekcsoport áll, Mi Magyar emberek akiknek sértitek az érdekeit!Szeretném tudni mivel zsaroljátok becses vezérünket, hogy elfogadta a hülye javaslatotokat és ha a többi baromságot is átengedi magam szervezek egy tüntetést és nem csak szónokolni fogunk.Elég már,minden nap újabb és újabb szemét dolgok derülnek ki a kormányunkról de ti csak ültök ott tovább vigyorogva, baromságokat beszélve Mi meg csak tűrjük de remélem már nem sokáig!
Fradigege
BOLOND VAGY! HÁT, BOLOND!!! ... BOLOND EZ!
zöldszem
@brutus: Véletlen vadász balesetre gondolsz?
Hát, ezekkel ilyesmi nem fordul elő:(((
lajospapa
Most, hogy meg van a sikered mehetsz a p...-be. Akár vasárnap is!
nezelodo
Ruby, én már régen gyanítom, hogy ez a törpepárt valamivel zsarolja Orbánt, különben már lerázta volna magáról őket, mint kutya a vizet. A környékünkön is olyanok vannak ezek között, akik a szovjet emlékmű, és az ahhoz kötődő ünnepek virágmegrendeléseiből éltek. Aztán első dolguk volt átvedleni kereszténnyé, és követelni az általuk koptatott emlékmű lebontását, és helyet csinálni maguknak az új vezetésben. Gondolom, még a fideszbe se vették be, azért a Semjén tömörülést célozták meg.
verőce21
Akkor már nem messze vagyunk a kommunizmustól. Már csak a szabad szombat kéne, de piszkosul.
nemjoezigy
Mennyi a kdnp tagsága? 160 fő?
Most, hogy elmúlt a húsvét, és ilyenek ezek a semjén félék: www.youtube.com/watch?v=eenafU1f9EM
papa.49
,,Kenetteljes majom,, én azt kívánom neked soha a büdös életben ennél a boltbezárásos sikernél nagyobb sikered már NE LEGYEN!!!
Január
@papa.49: Kicsit finomabban! :))) - Ez legyen élete legnagyobb sikere!
gibgab
"Érdemes elolvasni a teljes szöveget, talán önöknek sikerül megfejteniük, hogy ez a krapek ennyire hülye, vagy ennyire cinikus. Nem mintha a kettő kizárná egymást, mégis valahogy olyan érzésünk támad, hogy ez már valami olyan más, elképesztő minőség, ami legfeljebb a dalszerzőknek adhat ihletet" -írja a Magyar Narancs. Egyetértek.
Clavigo
Az Állami Egyházügyi Hivatal szopóautómatája..kifutó senkije.
amaramaistanna
Idézem a propeller.hu Facebookon a cikkhez fűzött megjegyzését.Annyira találónak vélem,hogy nem is kísérleteztem más megfogalmazással.
"Propeller.hu: A támogatottság nélküli hitbuzgalmi gittegylet elnöke mintha kissé elrugaszkodott volna a valóságtól."
feleselek
@julius68: Ők hatástanulmány nélkül is tudják a tutit, hogyan kell megtömni a zsebeiket...
Desischado
Az állatok öldösése keresztényi cselekedet?! És szenvedély?! Hogy rohadtál volna meg, a mikor a világra jöttél, te álkeresztény hazug! Remélem, eljön az idő, amikor rád fognak vadászni! És én is azt kívánom, ez legyen az egyetlen sikered!
Szerintem is zsarolják orbánt, és rettentően kiváncsi vagyok rá, hogy mivel? Ha annyira "sikeresek", akkor induljanak önállóan, és majd meglátjuk azt a fene nagy sikert!
nezelodo
"Clavigo
Az Állami Egyházügyi Hivatal szopóautómatája..kifutó senkije."

Van némi párhuzam, az elődje villamos kalauzból nőtte ki magát, emez meg állítólag a fatelepről. Az előbbinek, volt szerencsém látni és hallgatni, sikeresebb volt az önképzése.
kamazuka
Zsolti??,,!!!
A szabad elhúzni, meg a nép sikere lesz!
kamazuka
Vasárnap bezárnám a templomokat.
Igazis, ha hálapénzt adunk a perselybe,arról ugye még nyugta sincsen!
Adózatlan egyházi jövedelem?
Juhász István
Igen! A KDNP legnagyobb sikere, de egyben a fityisz bukásának is az első , bocs... az EGYIK kiindulási pntja. Megéri???
nezelodo
"Juhász István
Igen! A KDNP legnagyobb sikere, de egyben a fityisz bukásának is az első , bocs... az EGYIK kiindulási pntja. Megéri???"

Lehet, hogy megfordul a trend? Eddig Orbán csinálta ki azokat a pártokat, politikusokat, akik hatalomba segítették, most lehet, hogy ez a törpe párt lesz a dakota veszte, akik a fidesz farvízében úsztak fel a hatalomba?
aremy
zsóti mi lenne ha inkább a lovadat csutakolnád vagy az sem a tiéd.@Juhász István: meg éri ha ezért bukik narancsos nemzet.
Levendula
@kamazuka Hogy ez nekem eddig eszembe se jutott... a perselypénz... Az adózatlan forintok... milliárdok... Hogy Én mennyit dobtam a Szt. Antal perselyébe...
Kár volt.
Feraj49
Hogy ennyire hülye legyen valaki,ez már vallási fanatizmus ! Ami te csinálsz az minden rendben van ? Egyszer már a fejedbe is rendet csinálhatnál szentnek nem nevezhető atyám !
KERKA
@Levendula: Szent Antal perselyébe pénzt dobni. A gyermekek védőszentjének igen, sokszor megtettem én is. Önámítás, mert ezt a pénzt nem a gyermekekre fordítja az egyház sohasem.
ujbuda
Perselypénz: Lesz mit meginni a" szentéletü" papoknak!!Bolond aki dob bele!! Nem elég az amit a szem .jöv. adobol besibol nekik a kormány!!???
nem
semjén szórakozásból állatokat öl, akik nem tudnak védekezni.7
Én úgy tudtam, hogy az állatkínzásért sok év börtönt osztanak ki.

semjén állatokat öl szórakozásból - ha nem találja el jól őket, akkor az állatok szenvednek.
semjén EGY BÖRTÖNBE VALÓ GAZEMBER!!!

semjén NEM KERESZTÉNY, ÉS SOSEM VOLT AZ!!!
nem
semjén NEM EMBER - innentől kezdve miről beszélünk!?
Gyuri Géderről
"Semjén: A szabad vasárnap a KDNP egyik nagy sikere". Nekik legyen mondva.
Tóth: a KDMP másik nagy sikere, az ország tönkretétele a fidesszel karöltve.
Desischado
@gibgab: Ez nagyon találó kép, köszi, hogy felraktad!
kata53
@nem: OKÉ NEM EMBER! DE ROHADT SOKAT ÁRT!
mariaberta
@nyanya001: Szegény Jézus, még ő is lekínlódja magát a keresztről és kacsázva elszalad.
simmering73
Te viszont nem lettél egy sikertörténet. Egy senki vagy és az is maradsz.
dr lópicigáspár
Most aztán jól megy a "mekiseknek". Ma, vasárnap láttuk, hogy a "mekik" előtt autók százai álltak, de nem is akármilyenek. Drágábbnál drágább járgányokban ültek a hambit zabálni akaró újgazdagok...
Szerintem semjénéket lezsírozták a mekitulajok... :)
Levendula
semjén! Ha rosszul lesz valaki a családodban, akkor remélem nem fognak az ORVOSOK vasárnap dolgozni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok