Péntek késő este benyújtotta Rogán Antal a Quaestor-károsultak kárrendezéshez szükséges törvényt, amely a többi pénzügyi szolgáltatóval fizettetné ki a károk egy részét. A Fidesz szerint így július végére minden károsult visszakapja a bennragadt pénzét. Az Együtt gazdaságpolitikusa szerint viszont ezzel a módszerrel a kormány az ártatlan pénzintézetek ügyfeleivel fizetteti ki a károkat. Részletek a videóban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ezt a 30 milliót soknak tartom. Aki 30 milliót mert tőzsdére vinni annak vagy a jövedelme vagy a nyugdíja bőségesen elég a megélhetéshez.
Vagy talán itt is az van, mint a deviza hitel esetében? Talán sok fideszes képviselőnek van pénze a Quaestorban és miattuk a mentőakció?
kukac50
A képviselők és a be bukott cégek vezetőinek vagyonából kártalanítsanak.
nyanya001
Rogán az ellenfelei miatt nem mondja el, miből vette a lakását.

Rogán Antal szerint a vagyonnyilatkozatában egészen pontosan benne van minden adat, és azért nem hozza nyilvánosságra, hogy miből vette meg a lakását, hogy az ellenfelei ne „előcsócsáljanak a kampányban”.

„Természetesen én kész vagyok arra, hogy minden részlettel elszámoljak, de most nem kívánom az ellenfeleimnek megadni azt a lehetőséget, hogy itt egyenként mindent előcsócsáljanak a kampányban” – mondta Rogán Antal az InfoRádiónak a vagyonnyilatkozatában lévő hiányosságokról.
Aszongya,nem követte az eseményeket... mert már fingja sem volt miből, merről jön
a mutyi lóvé !
www.origo.hu/valasztas2014/20140403-rogan-az-ellenfelei-miatt-nem-mondja-el-mibol-vette-a-lakasat.html?pl=3926349#c3926349

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.