Ez a videó minden százalékszámolgatásnál, politológiai magyarázatnál érthetőbbé teszi, hogy miért van bajban a Fidesz. Mindjárt az elején szeretném leszögezni, hogy nem akarom szegény Dódity Gabriellát bántani. Amennyi tudható róla, annak alapján egy igazán kedves, állatbarát, jószándékú nő - a videót pont az teszi erős alkotássá, ahogy egy normális, hétköznapi ember az arcán látható zavarodottsággal, kínosan feszengve próbálja végigmondani a szájába adott sületlenségeket. A pártszóvivőség mindig is nehéz szakasza volt a politikai karriernek - csak az tudja jól csinálni, aki egy időre kikapcsolja az önállóságát, és néha bizony a lelkiismeretét és az agyát is. A bajok mindjárt 0. 35-nél kezdődnek, amikor Dóditynak azt kell mondania, hogy Fenyvesi Zoltán, a Fidesz jelöltje képes rá egyedül, hogy érdemben képviselje az ott élők érdekeit. Látszik, ahogy egy percre megakad, szünetet tart, aztán a meggyőződés leghalványabb jele nélkül darálni kezdi a sajtóosztály által megírt...

Forrás: valasz.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Ezt a videót nem tudtam végignézni. Mindjárt az elején azon kaptam magam, hogy szurkolok ennek a nőnek, hogy tudja végigmondani. Hát nooooormáááális dolog ez?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Nem ártana ha a hölgy behatóan foglalkozna a retorika művészetével,és megpróbálná képezni magát, bűr az itt bemutatott produkciója alapján feleslegesnek tartom!
human
Végig elcsukló, bátortalan hangon beszél kivéve a GyurcsányBajnai részt, ott magabiztosabb és hangosabb lesz. Mint feleletkor a diák aki a 4 oldalnyi anyagból csak egy bekezdésre emlékszik és azt már hangosabban, bátrabban adja elő mert bizonyítani akarja, hogy ő azt igenis tudja. A többi csak hebegés habogás.
dömdödöm
Gyűleletkeltő beszéd nyilvános sajtótájékoztatón . Ez a fidesz még mindig 2015 ! :-)))))))
human
@Nemezis: És kifakad: - Miért kell ezt pont nekem felolvasni?! Brühühűűű
Majd lelépni próbálna a pulpitusról, de párttársai botokkal visszatuszkolják.
- Gabika, te húztad a rövidebb fogpiszkálót, tessék szépen olvasni.
Senara
"A hőskorban már megtanulta minden bemondó . Tilos rögtönözni, a leírt szöveg felolvasandó!LGT " ...Ő még tanuló , kell egy kis idő és ő egy szavas válaszokat ad , mint a szenátor asszony ..."csak"...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.