A Jobbik szerint felháborító, hogy az EU a Gyurcsány Ferenc érdekeltségébe tartozó Altust bízza meg a hazai fejlesztéspolitika ellenőrzésével. Pont akkor, amikor napvilágot lát: az EU 700 milliárd forintot tart vissza korrupciógyanús közbeszerzések miatt.

Mirkóczki Ádám közleményében azt írta, hogy az Altusról az évek során botrányok sorozata látott napvilágot. A fővárosi Szalay utca 4. szám alatti ingatlan megvásárlásával, majd visszabéreltetésével "a Gyurcsány-cég százmilliókkal gazdagodott az adófizetők rovására" – fogalmazott.

A rablóprivatizáció során Apró Piroska bankvezér bankja hitelének segítségével – szimbolikus önerő mellett – az ő vejének, Gyurcsány Ferencnek az Altus-konzorciuma szerezte meg töredékáron a Motimot, mely még a szén-dioxid-kvóták kiosztása és értékesítése révén is tízmilliókkal gazdagodott. És az Altus-cégcsoport tagja volt az a cég is, mely tanácsadás és közvélemény-formálás címszóval 80 millió forintot kaszált a Paksi Atomerőműből, de ezen üzlet írásos dokumentációja éppúgy eltűnt, mint Gyurcsány Ferenc plágiumgyanús szakdolgozata.

A magyar adófizetők, akik az uniós csatlakozás hosszúra nyúlt időszaka alatt nem kevés áldozatot hoztak, joggal teszik fel a kérdést: miből gondolják azt Brüsszelben, hogy rablóból lesz a legjobb pandúr? Miért ezt a finoman szóval is gyanús múltú céget bízzák meg a hazai fejlesztéspolitika ellenőrzésével? A Jobbik szerint Gyurcsány Ferencnek nem zsíros brüsszeli megbízás, hanem börtönbüntetés járna!

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

julius68
"A Jobbik szerint Gyurcsány Ferencnek nem zsíros brüsszeli megbízás, hanem börtönbüntetés járna!" akkor hajrá derék rasszistáink. Elő a bizonyítékokkal, van marhára független ügyészségünk, hazai és nemzetközi bíróságok, hátha sikerrel jártok. Így ez csak a szokásos bullshit.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
Csak szigorúan utánatok fiúk. Ha még marad hely a nemzeti börtönökben!
julius68
"A Jobbik szerint Gyurcsány Ferencnek nem zsíros brüsszeli megbízás, hanem börtönbüntetés járna!" akkor hajrá derék rasszistáink. Elő a bizonyítékokkal, van marhára független ügyészségünk, hazai és nemzetközi bíróságok, hátha sikerrel jártok. Így ez csak a szokásos bullshit.
petrol
@julius68: Ahogy orban böffentette:nix ugribugri!
silber13
Hát... Orbán bízvást eljárhatná - már csak a súlya miatt is - a csúti rinocérosz bluest!
szaboria1
A jobbiknak előbb tájékozódni kellene.
bencemacska
@szaboria1: ma, 15:31

Úgy látszik a Jobbik, nem is annyira jobbik, mert csak a Csepreghy nyivákolására reagál nem a tényekre!
Sziszifusz
"Kibújt a szög a zsákból" !
Jobbik aggódik a jelenlegi magyar kormány és O.V. jövőjéért !!
Mert mi más okból kifogásolna egy olyan ellenőrzést, amely várhatóan felszínre hozhatja a jelenlegi magyar kormány disznóságainak egy részét.
Szerintem a Jobbik ellenzékisége csak látszólagos. Ez a párt, a Fidesz utódpártja.
Pár hónap, esetleg egy-két év és a jelenlegi Fideszes potentátok közül, sokan feltűnnek ebben a pártban.
hetöndöe
Megszólalt a fitymasz vég(bél)terméke.:-))
lampa laz
Ez is olyan hülye már mint a cshephreghy. Miért nem olvassák el azt a qurva cikket amiben Dobrev leírja, hogy mire kaptak megbízást másik 11 tagállam szakértőivel együtt, vagy legalább próbálja értelmezni, ha már ennek az idióta államtitkár helyettesnek nem sikerült.
Még jó, hogy tudjuk, hogy Vona sem az eszéről lett ismert.
cacus
@Sziszifusz: Gyurcsány elszámoltatja O.V.-t? Legalább annyira fogja, mint O.V. Gyurcsányt! Ennyire nem lehetsz naiv...
hetöndöe
@cacus: Csak figyeld a lángot rendületlenül,el fogja.:-)))
Sziszifusz
@cacus: 15:49
Szerinted az EB azért bízta meg az Altus-t, hogy eltusolja O.V. disznóságait ?
Ezt erősen kétlem. Úgy gondolom, hogy pont ellenkezőleg. Végre !
bencemacska
@cacus: ma, 15:49

Szó sincs semmiféle elszámoltatásról! Ezt e besz..ik találták ki!

"...az Altus Zrt. egy 11 nemzetközi céget tömörítő konzorcium vezetőjeként nyílt, nemzetközi megbízást nyert arra, hogy az összes, azaz mind a 28 Európai Uniós tagországban elemezze és értékelje a 2014 utáni időszak tervezési programjait és dokumentumait."
rakoczi
A Jobbik elfelejtette, vagy inkább csak úgy tesz, mint aki nem tudja, hogy az általa hangoztatott vádakkal már megpróbált "operálni" a FIDESZ is, de még ők sem tudták elérni, hogy a függetlennek nem nevezhető ügyészség ebből egy épkézláb vádat kreáljon. Az ilyen hamis vádakkal ők is csak a sajátjaik gyűlöletét tudják szítani, de nem fognak több hívet szerezni ,mert a lakosság nagyobb részének már tele van a "t..e" ezzel az örökös sárdobálással. Ami meg a megbízást illeti, nagyon is ésszel csinálták, amikor egy olyan cégre bízták, aki nem fogja a "mutyit" takargatni, ezért kénytelenek lesznek a felhasználók becsületesen tevékenykedni. Gondolom, ha a Jobbik is rendelkezne szakemberekkel, és a nemzetközi mezőnyben is elfogadottá tudta volna tenni magát, akkor ők is számíthatnának hasonló megbízásokra. Én sem szeretem a Gyurcsányt az miatt, hogy igen is okozója az országban eluralkodott jelenlegi állapotoknak, de azért nem a rosszindulatból terjesztett hazugság a megfelelő módszer annak elérésére, hogy mint -"akik megmondják a tutit"- híveket szerezzünk. Ami meg a börtönt illeti, ha mindenkit leültetnének akinek ott a helye, akkor a stadion építések eltörpülnének az mellett, amilyen tempóban a börtönöket építeni kellene, hogy jusson hely minden arra "érdemesült"-nek, és a Gyurcsány nem a sor elején állna.
kakaósbögre
nos,nekem erről KGBéla és a "rakjunk rendet először a saját portánkon" jut az eszembe.
Törölt felhasználó
Mondja ezt az a párt, akiknek kijelentési miatt kb az egész párt ülhetne, ha betartanánk a személyiségi jogokat ebben az országban.

Egíenlőra a Gyurcsány-Bajnaizásból nem sikerült semmit bizonynítani sem a fideszes koncepciós vizsgálatokban sem az eu felől. Ellenben a fideszről már hivatalosan is kiderűlt többször, hogy loptak, csaltak, hazudtak. Ez nem jelenti, hogy más tiszta, de az biztos, hogy nem lenne ekkora a pofám a helyükben...

A jobbik meg egy gennyes alattomos náci párt, persze foglalkoznak sok olyan üggyel, mellyel más nem nagyon akart ebben a 25 évben, de ez nem jelenti, hogy van rá megoldásuk is... és attól, hogy a halál fehér öltönyt vesz fel még halál marad:)
Hellcat
A jobbikot felháborítja, hogy nem fidesz közeli cég nyert mi? ...ki kéne már húzni a jobbik fejét a fidesz seggéből...
bencemacska
@Hellcat: ma, 16:25

Jó helyen van az ott!
papa.49
Ádámka, nőjjél már fel végre, ez csak rossz oltós duma, ami ráadásul méretes hazugság is, hiába nyaltok a fütyisznek ti nem lesztek sehol, mire választások lesznek, olyanok vagytok mint az egyszeri tahó a színházba, az se bírt magával böfögött, fingott az előadás alatt, oszt. csodálkozott miért nézték ki a nézőtérről!!! Az ordas mivoltotok már kiütközik rajtatok, az idővel csak egyre jobban látható lesz a piszkos, hazug, képmutató mivoltotok!!!
alterego56
Mirkóczki szerinted kit kellett volna megbízni az Altus helyett? Vida Ildikót ? Vagy a pöttyös valagút?
micfild
@Sziszifusz: Mit is képzel ez az EU-, hogy ellenőrizni akarja, hogyan lopnak a hatalmon lévők?
Főleg, hogy nemsokára mi akarunk lopni? mit képzelnek, hogy ezt meg akarják akadályozni, amikor nekünk is jár a lopás... mi még nem is loptunk.
nyanya001
Tízmilliós áfa trükk: Pert nyertünk a Jobbik alelnöke ellen
Áll egy szálloda a nagy domb tetején, ahonnan látszik SOPRON és mosolyog a Nap.

Cégtemetőben vált fantommá Volner János vállalkozása. Ennél is szomorúbb, hogy a Jobbik alelnök cégével együtt 21 millió forint közpénz is eltűnt. Miután mindezt kinyomoztuk és megírtuk, Volner pert indított az ATV ellen. A bíróság nekünk adott igazat. A per során az is kiderült, mikor és hogyan trükközött Volner.

Tavaly májusban oknyomozó cikkeinkben megírtuk, hogy Volner János Jobbik-alelnök korábban több olyan céget alapított és vezetett, melyek eladásukat követően felszámolásra, törlésre kerültek. Az egyik ilyen vállalkozás a Gavron kft: Volner és felesége 2006 tavaszán, 3 millió forinttal alapították meg a bontással foglalkozó céget, majd 2008. június 3-án eladták.
www.atv.hu/belfold/20140703-tizmillios-afa-trukk-pert-nyertunk-a-jobbik-alelnoke-ellen
Ejnye, ejnye !
papa.49
@nyanya001: Ezek a pacákok ugyan azt csinálják kicsibe ( mert még nem férnek a húsosfazék közelébe) mint a fütyisz nagyban, gondolja-e valaki hogy ha hatalomra kerülnének jobbak lennének egy fikarcnyival is a fütyisztől, SZERINTEM SOKKALTA ROSSZABBAK LENNÉNEK!!!
Toby
Mocorognak nyilasék ? Tapolca még nem jelenti a parlamenti többségfet - nyilaskák !
A kamu tüzifa - és konzervosztás is csupán csak "cukiság" amint megtudhattuk a - velszeg fidesz által lehallgatás, vagy beéptett tégla útján készített - hangfelvételből !
Stancika
Csak a szájuk jár. Még egyszer sem sikerült a fidesz bíróságnak elítélni. A korrupció miatt( amit a fidesz csinál) állították le a pénzosztást. Már öt éve vannak hatalmon, de nagyon félnek GyF- től , ha még mindíg vissza mutogatnak. A jobbik a fidesz kisöccse.
verum
A Jobbik is magának akar mindent. Még az általa sárral sz...-ral köpködött Ez-tól is kell a pozíció, meg a lóvé.
Nem elég, amit Putyin atyuskától kapnak?
mariaberta
Bármennyire is nem tetszik Gyurcsányban jobban bíznak mint bennetek.
Egyelőre nektek kellene elszámolni a milliárdokkal, a" saját lábakkal", a máig nem tisztázott 10 állami gazdasággal, Kajáról meg Totról nem is szólva.
Jobb, ha ki sem nyitjátok a szátokat.
Tulipánfa
Ez így, csak veszett kutyák csaholása. Ezzel a stílussal a kocsmában kell fellépni. A védhető tényeivel keresse meg a FIDESZ-t szolgáló igazságszolgáltatást. Ezt azért nem teszi, mert tudja, fellépése csak primitív köpködés.
Desischado
@papa.49: Pontosan! Azért háborognak, amit _Ziziplanet frappánsan lényegretörően leírt. "Kérem, mi lopni akarunk, ne már, hogy ideraknak valami vizsgálóbizottságot! Akkor mi hogy fogunk tudni csórni???!" Erről van szó, ezért verik a nyálukat!
bretagne
Bizony sokkal jobb lett volna, ha a Bizottság a Jobbik vagy a Fidesz közül választott volna? Akkor maradna minden a régiben. Nem is értem, miről beszél ez az ember!
Nemezis
Na de basszus, ha ezzel az ügyészséggel, és ezzel a bírósággal, a rendőrségről nem is beszélve, nem tudtak ellene találni semmit, akkor mi a f@szért kel itt ugrálni. Lenne bőven kivel megtölteni azokat a börtönöket. Nix ugribugri "uraim".
mate03
@Nemezis: Pedig hányszor bepróbálkoztak!?Semmit nem tudnak Gyurcsánnyal kezdeni,legnagyobb bánatukra!
magyarbakancs
A nemzeti butaság határtalan.
A folytonos burkolt vallás ,és rassz ellenességért mi járna ?
Yoda69
A naci jobbik hiteltelen. Orosz penzbol finanszirozott hazaarulok partja. Jobb ha kussban maradnak.
mariaberta
Jó megjegyzés volt, NIX UGRI-BUGRI, ezt nyilván saját bandájára értette a vezír, ezért tehát, NIX UGRI BUGRI fideszes, kDNMP.s jobbikos uraim.
Vizual
hehe. nagy pofon ez nekik.. Kerülgethetik is a majmok. haha !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.